Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Svajūnė @ 2008 07 12, 09:32)
Mergytės, gal kuri patarsit. Pagal isntrukciją OT reikia daryti vienodu laiku. Šiandien taip gausis kad niekaip negalėsiu OT pasidaryti 16:30. Kaži kaip būtų geriau- daryti anksčiau  (maždaug 15:00) ar vėliau (gautųsi tik kažkur po 22 val)?  g.gif

nu nesamone schmoll.gif nu pasakyk man, kaip eiti slapintis vienu ir tuo paciu metu, pvz 16.30. Cia turejo omeny kad islaikyti mazdaug ta pati laika +-1-2 val. taigi tikrai gali drasiai daryti testuka nuo 14 val. Ir kad nerekomenduojama gerti bent 2 val pries - taip, sutinku, bet kad valgyti schmoll.gif (nu nebent jeidu daug prislamsi sriubos biggrin.gif ) Pacituokit man tada instrukcija, jeigu klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 07 12, 12:59)
nu nesamone  schmoll.gif nu pasakyk man, kaip eiti slapintis vienu ir tuo paciu metu, pvz 16.30. Cia turejo omeny kad islaikyti mazdaug ta pati laika +-1-2 val. taigi tikrai gali drasiai daryti testuka nuo 14 val. Ir kad nerekomenduojama gerti bent  2 val pries - taip, sutinku, bet kad valgyti  schmoll.gif (nu nebent jeidu daug prislamsi sriubos  biggrin.gif ) Pacituokit man tada instrukcija, jeigu klystu  g.gif

Kadangi versiu į LT, tai dėl stiliaus iškart atsiprašau:

1. Matai aš visada darau apie 16:30 (tiksliau pusvalandžio tarpe maždaug 16:15- 16: 45), o instrukcijoje nurodoma- "geriausiai testuotis tarp 10:00 iki 20:00, maždaug tuo pačiu metu kiekvieną dieną"

2. "Sumažinkite vartojamo skysčio ir maisto kiekį ir nesišlapinkite 2- 3 valandų bėgyje iki numatomo testavimosi" ax.gif
Atsakyti
As kai naudojau OT,tai raso,kad geriausia po piet.O as darydavausi 15.30 val.Ir taip stengiausi kiekviena diena,o jei neiseidavo,tai sisiuka bent tuo pat metu padarydavau,o testuka atlikdavau veliau.Bet jei nedidelis skirtumas laiko tai nieko tokio jei atliksi truputi anksciau.Tik rekomenduoja tuo pat metu,kad atsakymai buti tikslesni. wub.gif
Atsakyti
na taip agnyte344, dabar pati pagalvok koks skirtumas ar tu atliksi tada kai pasiusioji, ar ta siusiuka kai pasiusioji islaikysi ir su juo atliksi testuka tik ta valanda. Tai jokio skirtumo.
galiu tik viena kabliuka pamineti cituoju : "pries tyrima tyrimo juostele (naudojau juosteles), slapimo meginius ir/arba kontroles susildykite iki kambario temperaturos (15-30 laipsniu)."
Tai jeigu slapimo meginys buvo laikomas saltai, kad po to atsildyti ji reikia savaime suprantama, bet kai ka tik pasiusioji, tai slapimo temperatura buna 36,6-37 laipsniai g.gif
Atsakyti
na as sakau kaip as dariau,teko ir palaikyti slapima,ir nesaltai...na bet svarbu,kad but po piet nes geriau. 4u.gif
Atsakyti
Visada O testukus darausi apie 15-16 val. ta diena kai OT ryskiausias, dar karta darausi O testuka velai vakare apie 21 val. nes dazniausiai kita diena man O testukas jau nebebuna toks ryskus. Visai nesudetinga 2 val. negerti iki testuko, o va i del WC cia jau sudetingiau, bet kazkaip 3 dienas per menesi galima pakenteti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

pas mane buvo taip:

as 5 CD pastebejau, kad yra paparciu, pasidariau OT ir jis parode 2 vienodo ryskumo juosteles. Kita diena nei paparciu nebuvo, nei OT rode teigiamo rezultato. Kazkaip labai keista man, kad 5 CD rode teigiama. Gal tai buvo atsitiktine (buna tokiu netiketu) ovuliacija?

Kaip manot?

Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2008 07 13, 17:58)
Sveikos,

pas mane buvo taip:

as 5 CD pastebejau, kad yra paparciu, pasidariau OT ir jis parode 2 vienodo ryskumo juosteles. Kita diena nei paparciu nebuvo, nei OT rode teigiamo rezultato. Kazkaip labai keista man, kad 5 CD rode teigiama. Gal tai buvo atsitiktine (buna tokiu netiketu) ovuliacija?

Kaip manot?

Visko gi buna
jeigu tavio ciklas 21 diena, tai tikrai gali buti.
juo labiau kad ir paprciai buvo ir testukas teigiamas. Tikiuosi sios dienos nepratinginiavai - tuomet po kokiu 2 sav lauksim geru naujienu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnyte344 @ 2008 07 12, 15:35)
na as sakau kaip as dariau,teko ir palaikyti slapima,ir nesaltai...na bet svarbu,kad but po piet nes geriau. 4u.gif

taip, geriausias popietinis siusiukas.
agnyte344, o kelinta cikla bandai jau gaudyt O su testukais?
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 07 13, 14:12)
Visada O testukus darausi apie 15-16 val. ta diena kai OT ryskiausias, dar karta darausi O testuka velai vakare apie 21 val. nes dazniausiai kita diena man O testukas jau nebebuna toks ryskus. Visai nesudetinga 2 val. negerti iki testuko, o va i del WC cia jau sudetingiau, bet kazkaip 3 dienas per menesi galima pakenteti ax.gif  4u.gif

Aš iki šio ciklo visada darydavausi apie 22 val. Tik šįkart nutariau darytis anksčiau. Bet jaučiu, kai jau sulauksiu teigiamo rezultato vakare ir aš bandysiu kartoti. Dėkui už idėją 4u.gif

QUOTE(Rinne @ 2008 07 13, 19:58)
Sveikos,

pas mane buvo taip:

Kaip manot?

Gali rodyti ir 5 cd, būna gi kad O įvyksta iškart po mmm. Galimas dar ir toks variantas, kad ciklo viduryje bus dar viena O. smile.gif Linkiu, kad šis ciklas būtų sėkmingas 4u.gif
Atsakyti
Skaitau tema ir kyla klausimas g.gif
Jei mano ciklas yra apie 30 dienu ir zinau, kad kazkur jo viduryje vyksta ovuliacija, kodel ta savaite- nuo 12 iki 17 dienos- nepabandzius smileysex.gif kasdien blush2.gif juk i ovuliacijos diena pataikytume, gauciau daugiau spermiuku, kurie arba lauktu pora dienu kiausinelio arba iskart susitiktu su juo pakely ax.gif
Ka apie tai manote? Ar butu veiksminga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2008 07 13, 22:19)
Skaitau tema ir kyla klausimas  g.gif
Jei mano ciklas yra apie 30 dienu ir zinau, kad kazkur jo viduryje vyksta ovuliacija, kodel ta savaite- nuo 12 iki 17 dienos- nepabandzius  smileysex.gif kasdien  blush2.gif juk i ovuliacijos diena pataikytume, gauciau daugiau spermiuku, kurie arba lauktu pora dienu kiausinelio arba iskart susitiktu su juo pakely  ax.gif
Ka apie tai manote? Ar butu veiksminga? g.gif

Aišku kad galima ir taip bandyti ir pataikyti biggrin.gif

Mano ciklas 28- 30 dienų, bet ovuliacija nėra pastovi. Ji vyksta tarp 14- 24 cd. Mums sunkiau pagauti,o ir šiaip yra šiokių tokių problemėlių, todėl ir naudoju OT. ax.gif

Linkiu sėkmės planuojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 07 13, 19:16)

agnyte344, o kelinta cikla bandai jau gaudyt O su testukais?

As du ciklus bandziau gaudyti O su tais testukais,o si cikla jau ir taip jauciau ja,ir nebedariau.Matysim rezultatus po kiek laiko. ax.gif
Atsakyti