Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 25, 21:58)
Žiūrau mes nesusikalbam, nes apie skirtingus dalykus kalbam.  tongue.gif Aš kalbu ne apie tai, kad testai būna teigiami kelias dienas, jau rašiau, kad būna net iki savaitės tokie teigiami. O apie tai, kad po O praėjus kuriam laikui ir paaiškėjus kad laukiamasi, OT irgi rodo testinę juostelę. Ir pavyzdžius tokius įkėliau. Tai du skirtingi dalykai.  4u.gif Ten pavyzdžiuose yra ir tokių, kad nufotografuotas teigiamas nėštumo testas ir tos pačios dienos OT, kuriame matosi testinė juostelė.
Tai yra du variantai: arba antra O, arba reikia darytis NT ir žiūrėti ką jis rodys bigsmile.gif

Na noreciau,kad linktu i NT puse blush2.gif ax.gif Dievuliui i ausi tavo zodziai...
Bet gal O testukai visada rodo ta testine juostele nors ir blankia,kad ir nera O ar tarkim ji jau praejusi...kaip manot??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2008 06 25, 22:05)
Labas, jau antra menesi gaudome gandrus  blush2.gif  Kažkaip kirba mintis, pabandyti ovuliacijos testukus. Tik galvoju ar as mokesiu vertinti ju rezultatus, ar ten aiskiai viskas paaiskinta?

Sveika mirksiukas.gif labai aiski yra instrukcija ir patikek tikrai suprasi...sekmes gaudant gandrus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveika mirksiukas.gif labai aiski yra instrukcija ir patikek tikrai suprasi...sekmes gaudant gandrus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

O kiek ju reikia per viena cikla ir kuria ciklo diena pradeti naudoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2008 06 25, 19:42)
Nu cia ir idomiai su tais testukais wub.gif O idomiausia,kad ir pastojusioms yra tie vaiduokliai,bet man ryt tik bus 10 DPO,o siandien kai pasidariau is smalsumo,nes viena dar turejau,tai testine juostele jau iskart matesi,bet po kokiu 4-5min dar paryskejo,tik nebuvo ryskesne uz kontroline,o po pusvalandzio tai jau net nepasakysi kuri yra kuri nes abi ryskut ryskiausios,tik aisku as nebevertinu tokiu rezultatu...
Linutas,as ir pirkau tuos kur 7 vnt,eurovaistinej ir kaina ta pati,ten kasetiniai testukai,siaip neblogi...

bigsmile.gif vaje, jau pasidžiaugiau, kad čia apie NT.
Yra toks dalykas su O testukais, kad ta testinė juostelė bet kokiu atveju gali matytis.
tik jeigu testinė juostelė yra vienodo ryškumo arba yra ryskesnė už kontrolinę - tik tada testas teigiamas
jeigu testinė juostelė ir aiškiai matosi, bet už ją ryškesnė kontrolinė juostelė - tada jau neigiamas testas
Va, pas agnyte344 geras rezultatas, nes ji apibūdino, kad testas neigiamas (taip ir turėtų būti bigsmile.gif )

QUOTE(linosska @ 2008 06 25, 21:05)
Labas, jau antra menesi gaudome gandrus  blush2.gif  Kažkaip kirba mintis, pabandyti ovuliacijos testukus. Tik galvoju ar as mokesiu vertinti ju rezultatus, ar ten aiskiai viskas paaiskinta?

nieko, aš irgi bijojau kaip ir kas, bet istrukcijoj aiškiai viskas surašyta, kaip kada atlikinėti mirksiukas.gif
O jei vis iškils klausimų, bandyk aiškintis čia su mumis. bendrom jėgom ką nors spręsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2008 06 25, 23:05)
. Tik galvoju ar as mokesiu vertinti ju rezultatus, ar ten aiskiai viskas paaiskinta?

Tikrai mokėsi, instrukcija aiškiai parašyta. 4u.gif

QUOTE(agnyte344 @ 2008 06 25, 23:08)
Na noreciau,kad linktu i NT puse  Dievuliui i ausi tavo zodziai...
Bet gal O testukai visada rodo ta testine juostele nors ir blankia,kad ir nera O ar tarkim ji jau praejusi...kaip manot??? g.gif

Aš to ir linkiu 4u.gif Ir tikiuos, kad ir maniškis rodė ne antrą O, bet kai ką daugiau blush2.gif Kiek esu dariusi, tai po O niekada nebūdavo testinės juostelės, tik ryški kontrolinė. Bet kartais organizme būna perteklius hormono, tada rodo blankią testinę juostelę po O ir nesant nėštumui...

QUOTE(linosska @ 2008 06 25, 23:13)
O kiek ju reikia per viena cikla ir kuria ciklo diena pradeti naudoti? blush2.gif

Kiek matau Tavo ciklas 30 dienų, tai pagal rekomendacijas testuotis pradėti reiktų nuo 13 cd. O reikia kaip kada, jei pataikai tai ir 4- 5 pakanka. Jei nepataikai, tai daugiau reikia (man daugiausiai reikėjo 9 per vieną ciklą).
Atsakyti

nieko, aš irgi bijojau kaip ir kas, bet istrukcijoj aiškiai viskas surašyta, kaip kada atlikinėti mirksiukas.gif
O jei vis iškils klausimų, bandyk aiškintis čia su mumis. bendrom jėgom ką nors spręsim thumbup.gif
[/quote]
aciukas, bandysim tuos OT ax.gif
Atsakyti
Svajūne, o kiek tu ciklų jau naudojiesi OT ?
Atsakyti
agnyte344, žiūrėk kokį pavyzdį radau:
user posted image

Jau yra nėštumas, ciklo diena 26, 11 DPO- ir pažiūrėk kaip atrodo OT. bigsmile.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 23:38)
Svajūne, o kiek tu ciklų jau naudojiesi OT ?

Dabar trečias ciklas ir dar 2 ciklus kai pirmąją planavom. O kas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 25, 21:42)
agnyte344, žiūrėk kokį pavyzdį radau:
user posted image

Jau yra nėštumas, ciklo diena 26, 11 DPO- ir pažiūrėk kaip atrodo OT.  bigsmile.gif
Dabar trečias ciklas ir dar 2 ciklus kai pirmąją planavom. O kas?  smile.gif

Aha čia tas vidurinis testukas darytas 26 CD? Ar visi trys daryti tą pačią dieną?
nes pirmas ir trečias kaip ir neigiami atrodo g.gif

Aij, smalsu pasidarė, galvoju gal tu daugiau patirties turi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 25 birželio 2008 - 21:46
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 23:45)
Aha čia tas vidurinis testukas darytas 26 CD? Ar visi trys daryti tą pačią dieną?
nes pirmas ir trečias kaip ir neigiami atrodo  g.gif

Aij, smalsu pasidarė, galvoju gal tu daugiau patirties turi  bigsmile.gif

Anokia čia patirtis, tik mokytis ir mokytis, vis ką naujo sužinau ax.gif

Pažiūrėk tokį variantą- gal aiškiau bus. Čia tą pačią dieną darytas NT ir OT, ciklo diena 26, 9DPO:
user posted image

Čia OT tikrai teigiamas atrodo, bet koks gali būti OT teigiamas ir kokia O, kai jau yra teigiamas NT? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 25 birželio 2008 - 21:50
aha, čia laabai geras pavyzdys thumbup.gif
Ačiū
Vadinasi išvada - jei jau pastojus, tai ir OT bus teigiamas bigsmile.gif

Ir NT testukas neprastas, jeigu nuo 9 DPO parodė teigiama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 25 birželio 2008 - 21:59
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 23:58)
aha, čia laabai geras pavyzdys  thumbup.gif
Ačiū
Vadinasi išvada - jei jau pastojus, tai ir OT bus teigiamas  bigsmile.gif

Ir NT testukas neprastas, jeigu nuo 9 DPO parodė teigiama  rolleyes.gif

Vat dar vienas geras pavyzdys, čia net geresnis sakyčiau, nes NT darytas vos ne kiekvieną DPO ir kai kuriom DPO padaryti OT, ir jie tikrai su ryškia testine juostele bigsmile.gif
user posted image

Tai ir man tokia išvada peršas, aš iki šiol nežinojau tokio bajerio (todėl ir sakau, kad vis ką nors naujo sužinau), o dabar įsitikinau, kad tikrai prie nėštumo OT rodo testinę juostelę rolleyes.gif
Atsakyti
va va, štai ir atradėjos thumbup.gif thumbup.gif
Aš iškėliau problemą, o tu ją išsprendei bigsmile.gif
Gerai, galima sakyti dabar visom, kurios nežino ar jos jau nestuke.gif ar ne, pasiūpyti pradžiai pasidaryti OT smile.gif
Nu žinai, net įdomu pasidarė g.gif
aij, sugadinsiu dar vieną juostelę ryt, žiūrėsiu kas bus, mat juos šimts tuos pinigus biggrin.gif

Tai čia žalias yra NT, o mylynas OT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 25 birželio 2008 - 22:19