Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 25, 16:03)
Man tai apie tokį moną vieną nėštukė pasakė, kad pastojus OT irgi rodo antrą juostelę (neryškią). Po to aš pasikapsčiau fertiličio galerijoje ir ten yra ne vienas OT testukas darytas mergyčių  nestuke.gif kai jos jau žino, jog laukiasi, o po O yra praėjusios 10- 25 dienos.

ta antra, tai kokia? testinė ar kontrolinė? nes kontrolinė bet kokiu atveju turi būti, kitaip tai bus tikrai brokuotas testas.
kaip matėsi iš pirmos nuotraukos, kur dariau nuo 7 CD tai testinė juostelė vis dėl to buvo, tik ji laaabai neryški, t.y. testas buvo neigiamas. bet kai testinė juostelė ryškesnė už kontrolinę, tai testas jau skaitosi teigiamas. Vat tai man reikia išsiaiškinti.
Tu turbūt norėjai papasakoti apie nėštukių OT iš čia
(aš nesuprantu angliškai, bet kažką supratau iš nuotraukyčių blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 25 birželio 2008 - 17:19
As tai nenusiminciau, galbut tie testukai patvirtina, kad laukiesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 25, 17:07)
Aš jau rašiau, kad naudoju 2 firmų: Ovuplan (Kanada) ir FrauTest Ovuliatinion test (Vokietija), kol kas nė vieni nepavedė, nors man labiau patinka tie vokiški, bet jie ir brangesni.  ax.gif

bet ar yra LT , o konkrečiai Kaune jų pirkti.
Kai buvau akropoly, tai mačiau kažkokių (nepamenu kokių) testukų komplektą (7 testukai dėžutėje), ir kainavo 40 lt. Tai šis variantas man netinka, nes pirksiu tik 1 testuką
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 19:12)
ta antra, tai kokia? testinė ar kontrolinė? nes kontrolinė bet kokiu atveju turi būti, kitaip tai bus tikrai brokuotas testas.
kaip matėsi iš pirmos nuotraukos, kur dariau nuo 7 CD tai testinė juostelė vis dėl to buvo, tik ji laaabai neryški, t.y. testas buvo neigiamas. bet kai testinė juostelė ryškesnė už kontrolinę, tai testas jau skaitosi teigiamas. Vat  tai man reikia išsiaiškinti.
Tu turbūt norėjai papasakoti apie nėštukių OT iš
(aš nesuprantu angliškai, bet kažką supratau iš nuotraukyčių  blush2.gif )

ta antra, tai testinė, nes gi kontrolinė bus visada bet kokiu atveju.

Aš ir rašiau ten apie tai, kad nėštukėms OT rodo neryškią testinę juostelę, o ne apie konkrečius Tavo OT. mirksiukas.gif Nes pas Tave viskas aišku- testinė ryškesnė paskutinėm dienom- vadinasi vyksta O, tik neaiškus vienas dalykas- kodėl jau 3 dieną tokia ryški testinė juostelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2008 06 25, 17:12)
As tai nenusiminciau, galbut tie testukai patvirtina, kad laukiesi?  smile.gif

pagyvensim pamatysim g.gif Kol kas man jokio nusiraminimo ir džiaugsmo nėra, nes ir nestuke.gif tokių ciūdų nebu vo unsure.gif

QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 25, 17:20)
Nes pas Tave viskas aišku- testinė ryškesnė paskutinėm dienom- vadinasi vyksta O, tik neaiškus vienas dalykas- kodėl jau 3 dieną tokia ryški testinė juostelė  4u.gif

Deja, jau 3, o 4 diena verysad.gif
Atsakyti
Va keli pvz, kai OT rodo nėštumą (iš fertiličio galerijos):
1. darytas 13 DPO:
user posted image

2. darytas 8 DPO (34cd):
user posted image

3. darytas 9 DPO (25 cd):
user posted image

Aš apie tokius atvejus ten rašiau, nes kažkuri mergytė klausė, o kaip nėštumo metu, ką rodo OT. biggrin.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 19:17)
Kai buvau akropoly, tai mačiau kažkokių (nepamenu kokių) testukų komplektą (7 testukai dėžutėje), ir kainavo 40 lt. Tai šis variantas man netinka, nes pirksiu tik 1 testuką

To nežinau blush2.gif Bet tie kur aš perku irgi parduodami dėžutėse po 5 vienetus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 25 birželio 2008 - 17:31
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 25, 17:30)
Va keli pvz, kai OT rodo nėštumą (iš fertiličio galerijos):

Tai čia neigiami OT - nieko ypatingo irnesakyk.gif
Jei tokie dabar pas mane būtų - tai gyvenčiau ir žvengčiau bigsmile.gif
Papildyta:
Aha, radau panašų į maniškį iš to paties puslapiuko.
nu grym kaip maniškis - irgi tiek dienų teigiamas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 25 birželio 2008 - 17:41
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 17:17)

Na as perku O testukus po viena dezuteje po 5.29 Lt Eurovaistineje ir tai dideleje. Kitokiu tiesa sakant net nemaciau pirkt. Is vis puse vaistiniu apejau, niekas neturi ir niekada neturejo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(erdve_s @ 2008 06 25, 18:11)
Na as perku O testukus po viena dezuteje po 5.29 Lt Eurovaistineje ir tai dideleje. Kitokiu tiesa sakant net nemaciau pirkt. Is vis puse vaistiniu apejau, niekas neturi ir niekada neturejo.  g.gif

jo pasirinikimas tai mazas, o ir ne visos vaistines ju turi.
dar pasitaike tokiu dalyku, kad vaistininke pirma pkart apie tokius girdi blink.gif
Va tai tau, kaip kartais zmonem sekasi doh.gif
Atsakyti
Nu cia ir idomiai su tais testukais wub.gif O idomiausia,kad ir pastojusiomsyra tie vaiduokliai,bet man ryt tik bus 10 DPO,o siandien kai pasidariau is smalsumo,nes viena dar turejau,tai testine juostele jau iskart matesi,bet po kokiu 4-5min dar paryskejo,tik nebuvo ryskesne uz kontroline,o po pusvalandzio tai jau net nepasakysi kuri yra kuri nes abi ryskut ryskiausios,tik aisku as nebevertinu tokiu rezultatu...
Linutas,as ir pirkau tuos kur 7 vnt,eurovaistinej ir kaina ta pati,ten kasetiniai testukai,siaip neblogi...
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 19:47)
Tai čia neigiami OT - nieko ypatingo  irnesakyk.gif
Jei tokie dabar pas mane būtų - tai gyvenčiau ir žvengčiau  bigsmile.gif

Žiūrau mes nesusikalbam, nes apie skirtingus dalykus kalbam. tongue.gif Aš kalbu ne apie tai, kad testai būna teigiami kelias dienas, jau rašiau, kad būna net iki savaitės tokie teigiami. O apie tai, kad po O praėjus kuriam laikui ir paaiškėjus kad laukiamasi, OT irgi rodo testinę juostelę. Ir pavyzdžius tokius įkėliau. Tai du skirtingi dalykai. 4u.gif Ten pavyzdžiuose yra ir tokių, kad nufotografuotas teigiamas nėštumo testas ir tos pačios dienos OT, kuriame matosi testinė juostelė.

QUOTE(agnyte344 @ 2008 06 25, 21:42)
Nu cia ir idomiai su tais testukais wub.gif O idomiausia,kad ir pastojusiomsyra tie vaiduokliai,bet man ryt tik bus 10 DPO,o siandien kai pasidariau is smalsumo,nes viena dar turejau,tai testine juostele jau iskart matesi,bet po kokiu 4-5min dar paryskejo,tik nebuvo ryskesne uz kontroline,o po pusvalandzio tai jau net nepasakysi kuri yra kuri nes abi ryskut ryskiausios,tik aisku as nebevertinu tokiu rezultatu....

Tai yra du variantai: arba antra O, arba reikia darytis NT ir žiūrėti ką jis rodys bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, jau antra menesi gaudome gandrus blush2.gif Kažkaip kirba mintis, pabandyti ovuliacijos testukus. Tik galvoju ar as mokesiu vertinti ju rezultatus, ar ten aiskiai viskas paaiskinta?
Atsakyti