sveikos mergaites,
kokiu firmu OV testukus perkat?
pirkau keleta kartu Baby time, bet kad baisiai brangus, 5 testai-50lt.
Ir jei parodo testai kad vyxta ovuliacija tai reiskia kad tikrai esi vaisinga ar dar nebutinai?
QUOTE(Dolita @ 2008 06 25, 11:12)
sveikos mergaites,
Ir jei parodo testai kad vyxta ovuliacija tai reiskia kad tikrai esi vaisinga ar dar nebutinai?
Aš perku dviejų firmų- OvuPlan ir Frautest Ovuliation test, ten irgi komplekte po 5 testus.
Na jei testas rodo,kad O vyksta, tai manyčiau, kad tikrai esi vaisinga, nebent pastojimui kliudo kitos priežastys.
o sakykit jei moteris buna pastojusi jau, tai ovuliacija vyxta?
ir testai rodo ovuliacija ar nerodo ?
QUOTE(Dolita @ 2008 06 25, 12:03)
o sakykit jei moteris buna pastojusi jau, tai ovuliacija vyxta?
nelabai supratau ta prasme, ar laukiantis vyksta ovuliacija? Teoriškai, tai nėštumo metu ovuliacija neturi vykti, kaip ir maitinimo metu.
Tiesa, nėštumo metu OT gali rodyti antrą juostelę, bet taip yra ne dėl vykstančios O, bet dėl nėštumo. Šiuo atveju ovuliacijos testai suveikia kaip nėštumo testas.
QUOTE(Teta A @ 2008 06 24, 18:33)
O siandien dar matei tasiu gleiviu? Jei matei vyrui dar ilsetis negalima Jo as irgi pusiau nesupratus kiekviena menesi lieku- kada ta tiksli diena buva
Bet faktas, kad dabar yra(buvo) tavo vaisingas periodas...as tavo vietoje dar siandien vyra pakankinciau, o ryt jau paleisciau
Bet faktas, kad dabar yra(buvo) tavo vaisingas periodas...as tavo vietoje dar siandien vyra pakankinciau, o ryt jau paleisciau
nea , tąsios gleivės pasirodė (aš jas pastebėjau ) tik vieną vienintelę dieną 17 CD Daugiau nestebėjau
O kaip testas parodė - tai ryškiausia diena buvo 19 CD (nors nieko jau nejaučiau)
18 CD labai skaudejo šoną - tai ir griebiau vyrą
Aij, kaip bus taip, įdomumo dėlei darau toliau testukus ir žiūriu laukiu kas bus
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 06 24, 21:51)
Sveikos Nors siuos testus dariausi tik du kartus, bet papasakosiu ir savo patirti. Iki antrojo nestumo ciklas buvo reguliarus - 28,29 d. Planavom leliuka, kelis menesius neuzkibo, tad nusipirkau kelis OT pabandymui. Pirmaji pasidariau 12 cd, jokia juostele nepasirode. Antraji - 14 cd, taip pat nieko. Nusivyliau baisiausiai, pasakiau MB, kad esu nevaisinga, po to nebuvo jokio ir... po nesulauktu mmm rezultatas - teigiamas NT Nestumas atitiko laika pagal mmm, dukryte gime diena dienon nustatytu terminu, tad manau, kad kartais ir sie testai klysta
pagal OT instrukciją 28-29 dienų ciklui O testukus reikia pradėti daryti nuo 9 CD.
Visiškai jokio nusivylimo neturėtų būti jei jau 14 CD nieko nerodė. Na nesvarbu, svarbu, kad sulaukei savo leliaus
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 25, 11:44)
Tiesa, nėštumo metu OT gali rodyti antrą juostelę, bet taip yra ne dėl vykstančios O, bet dėl nėštumo. Šiuo atveju ovuliacijos testai suveikia kaip nėštumo testas.
tai tarkim jeigu aš pastojus, tai tas testas dabar bus visada teigiamas?
Va va. vel mano, jau deja, nusivylimui, vėl teigiamas
štai kokią lentelę radau, bet taip būna (turėtų būti) jei kiaušinėlis nėra pavaisintas, ciklas baigiasi ir vėl viskas iš naujo.
o kaip jei įvyko apvasinimas
o kaip jei įvyko apvasinimas
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 15:08)
Bet idomiai cia tau rodo,nes tau jau turejo buti O,pagal ankstesnius testukus,o cia dar tau rodo gal brokuoti,nes as tai dariausi tik kasetinius,tai rode tvarkingai
vsio, daugiau nedarysiu, užkniso (o pradžioj taip džiūgavau)
po kokių 2 dienų dabar ,,ant durniaus" vėl padarysiu (nes turiu daug prisipirkus)
po kokių 2 dienų dabar ,,ant durniaus" vėl padarysiu (nes turiu daug prisipirkus)
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 14:03)
tai tarkim jeigu aš pastojus, tai tas testas dabar bus visada teigiamas?
Man tai apie tokį moną vieną nėštukė pasakė, kad pastojus OT irgi rodo antrą juostelę (neryškią). Po to aš pasikapsčiau fertiličio galerijoje ir ten yra ne vienas OT testukas darytas mergyčių kai jos jau žino, jog laukiasi, o po O yra praėjusios 10- 25 dienos.
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 16:27)
Taip ir išeina, kad kai moteris pastoja, ciklas nebeprasideda iš naujo ir O nebevyksta.
QUOTE(agnyte344 @ 2008 06 25, 16:36)
Bet idomiai cia tau rodo,nes tau jau turejo buti O,pagal ankstesnius testukus,o cia dar tau rodo gal brokuoti,nes as tai dariausi tik kasetinius,tai rode tvarkingai
kažkaip tikrai jau keistai atrodo, kad tiek ilgai. Nors pamenu vienai mergytei teigiami OT buvo beveik savaitę. Gal tikrai kokie brokuoti pasitaikė.. Nors aš visada darausi juosteles, man kažkaip tokių dalykų nebuvo.
na pagalvojau gal kokios kitos firmos nusipirkti?
Patarkit, ką galėčiau naudoti, nes dabar naudoju paprastus OT juostelėmis, SureScreen Diagnostics (UK)
Patarkit, ką galėčiau naudoti, nes dabar naudoju paprastus OT juostelėmis, SureScreen Diagnostics (UK)
QUOTE(Linutas @ 2008 06 25, 19:01)
na pagalvojau gal kokios kitos firmos nusipirkti?
Aš jau rašiau, kad naudoju 2 firmų: Ovuplan (Kanada) ir FrauTest Ovuliatinion test (Vokietija), kol kas nė vieni nepavedė, nors man labiau patinka tie vokiški, bet jie ir brangesni.