Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Karkaselis 223 @ 2008 06 11, 11:59)
gal kam taip buvo kaip man?
pasiskaiciavau as tas vaisingas dienas ir pradejau testus darytis viena diena anksciau nei  priklauso. mano ciklas siaip visada reguliarus  del to problemu neturejau tai galiu pakankamai tiksliai apsisikaiciuoti. tai aisku ta diena testas buvo neigimas, nors ir rode 2 juosteles taciau pagal instrukcija tai nereiksia ,kad teigiamas. Reikia butinai, kad butu apatine vienoda ar bent ryskesne. Antra diena  rezultatai teigiami nes abi juosteles vienodai  ryskio. Trecia diena vel darausi del idomumo. Tai  ka gi , vel teigiamas rezultatas , nes apatine juostele net ryskesne.  Nu as jau taip dziaugiuosi, kad pavyko nustatyti pasidarau 4 diena del idomumo. Vel teigiamas apatine vel ryskesne uz virsutine.  Penkta nesidariau, nes nebeturejau testo. Cia jauciu gali buti pas mane tas LH perteklius ar ka?Daug skaiciau info, bet tiksluas atsakymo taip ir neradau i si reiskini.

hmmm bet kiek as suprantu tai O testas rodo 24 val i prieki, tai gal del to tau taip ir rode g.gif Nes juk pastoti galima 2dienos iki O ir 2 dienos po ... ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kiek dar ciklo dienų OT gali rodyti antrą juostelę po teigiamo rezultato?

Dariausi OT nuo 9 cd, tai 9- 12 cd buvo vos matoma antroji juostelė, kuri vis ryškėjo, 13 cd vakare- abi juostelės buvo vienodo ryškumo (tada pasidairiau 2 OT skirtingų firmų, rezultatai vienodi), 14 cd- antroji juostelė jau labai neryški, 15 cd- vos vos matoma, 16 cd- jau galima sakyti nebebuvo antros juostelės. O va šiandien vakare sugadinau užsilikusį OT ir jame aiškiai matos antra juostelė (blankesnė už pirmą, bet matoma labai gerai). Nuo teigiamo OT praėjo savaitė, tai negi vėl gali ryškėti antroji juostelė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 23, 19:15)
Gal kas žinot, kiek dar ciklo dienų OT gali rodyti antrą juostelę po teigiamo rezultato?

Dariausi OT nuo 9 cd, tai 9- 12 cd buvo vos matoma antroji juostelė, kuri vis ryškėjo, 13 cd vakare- abi juostelės buvo vienodo ryškumo (tada pasidairiau 2 OT skirtingų firmų, rezultatai vienodi), 14 cd- antroji juostelė jau labai neryški, 15 cd- vos vos matoma, 16 cd- jau galima sakyti nebebuvo antros juostelės. O va šiandien vakare sugadinau užsilikusį OT ir jame aiškiai matos antra juostelė (blankesnė už pirmą, bet matoma labai gerai). Nuo teigiamo OT praėjo savaitė, tai negi vėl gali ryškėti antroji juostelė?  g.gif

Bet juk antra juostele vistiek blankesne, taip ir turi buti.
Atsakyti
niu va, ką ir žadėjau, rodau savo rezultatėlius vaizdžiai
blush2.gif user posted image
Gal bus Jonukas ar jonukė užkibus lotuliukas.gif
O testų tai net 20 nusipirkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 24 birželio 2008 - 11:19
QUOTE(marce777 @ 2008 05 26, 06:42)
Sveikos, ar kuriai nors su tom juostelem pasiseke pagauti gandra, man nesiseka. cry.gif

Aš matavausi nuo sausio. Bet vis neišeidavo tiksliai, nes tai juostelių per mažai būdavau nusipirktus, tai taupydama jas ne tomis dienomis matuodavaus (vis per anksti). Bet jau kai pagavau ovuliaciją, tai man padėjo išsiaiškinti daug ką - paaiškėjo, kad dieną prieš pasirodant ryškesnei pirmai juostelei man yra skausmas lyg prieš mm, tai paskui su juostelėm tik pasitikrindavau, ar 'teisingai' skauda lotuliukas.gif
Praeitu užsakymu užsisakiau net 25 ovuliacijos testus (kad daugiau nepritrūkčiau) ir ką jūs manot, tą mėnesį jau reikėjo nestuke.gif testo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2008 06 24, 12:29)
Bet juk antra juostele vistiek blankesne, taip ir turi buti.

Žinau, kad blankesnė ir turi būti, bet negi po to, kai jau po teigiamo OT antros juostelės nebesimato, ji vėl gali pradėti ryškėti? g.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 06 24, 13:17)
niu va, ką ir žadėjau, rodau savo rezultatėlius vaizdžiai
Gal bus Jonukas ar jonukė užkibus  lotuliukas.gif
O testų tai net 20 nusipirkau  doh.gif

Koks gražus teigiamas OT, linkiu dabar sulaukti teigiamo NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 24, 11:59)
Žinau, kad blankesnė ir turi būti, bet negi po to, kai jau po teigiamo OT antros juostelės nebesimato, ji vėl gali pradėti ryškėti?  g.gif
Koks gražus teigiamas OT, linkiu dabar sulaukti teigiamo NT  4u.gif

gal ir gali, jeigu vyksta antra ovuliacija (o juk taip gan dažnai būna ) dar mirksiukas.gif mirksiukas.gif prisiskaičiau apie LH hormoną, kad jis netgi vėžį padeda nustatyti (arba sekti jo būklę). Nesigasdinkit, čia greičiausia jau LH nustatinėja rimtose laboratorijose iš kraujo.

O va kas čia pas mane?
Jau kaip ir trečia diena (su šiandien) teigiams testas blink.gif
Ar gali taip būti? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 06 24, 14:24)
pas mane?
Jau kaip ir trečia diena (su šiandien) teigiams testas  blink.gif
Ar gali taip būti?  g.gif
user posted image

Nu tikiuosi, kad namu darbai atlikti nuo kokios 17 cd! mirksiukas.gif Man atrodo, kad kai gauni teigiama atsakyma daugiau testuotis nebereikia, nes ovuliacija turetu ivykti per sekancias 48val., po to gal rodo hormono likucius kuri laika g.gif
Jei matuoji BT isitikinsi ar ovuliacija jau ivyko 4u.gif
Atsakyti
ne, namų darbai atlikti 18 ir 19 dienomis blush2.gif
17 CD tai buvo tąsių skaidrių gleivių (nu toookių dar nebuvau mačius blink.gif ), 18 CD baisiai skaudėjo kairį šoną ir arboras rodė gražiausius paparčius. Bt nematuoju, nes kankina kažkokia nemiga. O dabar dar ir keistas nerimas prisidėjo - gal jau, o gal, ar jau... doh.gif
šiandien vyrą ilsinu, ryt vėl kankinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 06 24, 17:17)
ne, namų darbai atlikti 18 ir 19 dienomis blush2.gif
17 CD tai buvo tąsių skaidrių gleivių (nu toookių dar nebuvau mačius  blink.gif ), 18 CD baisiai skaudėjo kairį šoną ir arboras rodė gražiausius paparčius. Bt nematuoju, nes kankina kažkokia nemiga. O dabar dar ir keistas nerimas prisidėjo - gal jau, o gal, ar jau...  doh.gif
šiandien vyrą ilsinu, ryt vėl kankinsiu  lotuliukas.gif

O siandien dar matei tasiu gleiviu? Jei matei vyrui dar ilsetis negalima biggrin.gif Jo as irgi pusiau nesupratus kiekviena menesi lieku- kada ta tiksli diena buva doh.gif
Bet faktas, kad dabar yra(buvo) tavo vaisingas periodas...as tavo vietoje dar siandien vyra pakankinciau, o ryt jau paleisciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nors siuos testus dariausi tik du kartus, bet papasakosiu ir savo patirti. Iki antrojo nestumo ciklas buvo reguliarus - 28,29 d. Planavom leliuka, kelis menesius neuzkibo, tad nusipirkau kelis OT pabandymui. Pirmaji pasidariau 12 cd, jokia juostele nepasirode. Antraji - 14 cd, taip pat nieko. Nusivyliau baisiausiai, pasakiau MB, kad esu nevaisinga, po to nebuvo jokio smileysex.gif ir... po nesulauktu mmm rezultatas - teigiamas NT thumbup.gif Nestumas atitiko laika pagal mmm, dukryte gime diena dienon nustatytu terminu, tad manau, kad kartais ir sie testai klysta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 06 24, 17:24)
O va kas čia pas mane?
Jau kaip ir trečia diena (su šiandien) teigiams testas  blink.gif
Ar gali taip būti?  g.gif
user posted image

Aš tai sakyčiau, kad Tau teigiamas antra diena- 19 ir 20 cd, nes tomis dienomis ryškumas didesnis už kontrolinės juostelės. O tai kad teigiamas būna 2 dienas- normalu, nes O vyksta per 24-48 valandas nuo pirmojo teigiamo testo. smile.gif

QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 06 24, 23:51)
Sveikos 4u.gif  Nors siuos testus dariausi tik du kartus, bet papasakosiu ir savo patirti. Iki antrojo nestumo ciklas buvo reguliarus - 28,29 d. Planavom leliuka, kelis menesius neuzkibo, tad nusipirkau kelis OT pabandymui. Pirmaji pasidariau 12 cd, jokia juostele nepasirode. Antraji - 14 cd, taip pat nieko. Nusivyliau baisiausiai, pasakiau MB, kad esu nevaisinga, po to nebuvo jokio smileysex.gif  ir... po nesulauktu mmm rezultatas - teigiamas NT thumbup.gif Nestumas atitiko laika pagal mmm, dukryte gime diena dienon nustatytu terminu, tad manau, kad kartais ir sie testai klysta blush2.gif

Įkišiu savo trigrašį ax.gif Nemanau, kad galima sakyti, kad OT klysta, kai jų nedarei kasdien tą ciklą. Iš dviejų padarytų OT tikrai niekas nesprendžia, O įvyko ar ne. Mano ciklas irgi prieš pirmąjį nėštumą buvo kaip laikrodukas- 28,29 dienos. Pagal visus kanonus O turi prie tokio ciklo vykti 14 cd ir nė velnio, pas mane O vykdavo 16- 18 cd. Ir tai sužinojau tik pradėjus matuoti BT ir naudoti OT. Ir pastojau tą ciklą, nors iki tol nepavykdavo. Paskui pradėjau domėtis, tai pasirodo, kad pakankamai dažnai pasitaiko, kad O vyksta vėliau nei 14 cd esant reguliariam 28 dienų ciklui. Taip kad ir Tavo atveju, O galėjo įvykti 15-18 cd (spermiukai išgyvena iki 4-5 parų) arba anksčiau 9- 11 cd , kai nedarei OT, vat ir pastojai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 25 birželio 2008 - 08:12