Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Svajūnė @ 2008 05 22, 23:12)
Dėkui  4u.gif

Labai padėjot, nes tikrai vakarykštis testukas buvo toli gražu ne teigiamas  biggrin.gif Užtat šiandien- dvi ryškių ryškiausios juostelės  thumbup.gif
user posted image

(nelabai kokia kokybė, bet kad kitaip neišėjo nufotkinti  blush2.gif )

Tik dabar klausimas? Ar O vyksta šiuo metu? Ar ji įvyks artimiausias 24- 48 valandas? Kaip dabar interpretuoti tą teigiamą OT?  blush2.gif

turetu ivykti paros begyje ( o gal jau greit) , reikia namu darbus atlikineti 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2008 05 22, 23:54)
turetu ivykti paros begyje ( o gal jau greit) , reikia namu darbus atlikineti 4u.gif  drinks_cheers.gif

as kai dariausi tai 4 diena buva abi vienodo ryskumo, o jau 5 diena ovuliacine juostele daug ryskesne.
Atsakyti
Aš matuoju BT ir pirmą kartą išbandžiau OT. 4 testukai iki šio vakaro buvo neryškūs, šiandien - 5tasis- abi juostelės vienodo ryškumo. Kadangi buvau pirkusi komplektą 5 testukų, tai juos jau baigiau, tad rytoj greičiausiai nebedarysiu blush2.gif Nes ne pigus malonumas tie OT. Jei šį ciklą nepavyks, pirksiu kitam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 22 gegužės 2008 - 22:20
Sveikos, ar kuriai nors su tom juostelem pasiseke pagauti gandra, man nesiseka. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 05 26, 08:42)
Sveikos, ar kuriai nors su tom juostelem pasiseke pagauti gandra, man nesiseka. cry.gif

Labukas. As darausi ne juostelinius OT ,bet kasetinius. Vienas dalykas gerai,kad suzinojau,kad ovuliacija pas mane vyksta 16 CD, o galvodavau kad 13 -14 cd. Tai dabar uztenka tik dvieju testuku, iskart pataikau, bet..... dar leliukas nenori matyt ateiti. Sekmes visoms laukiancioms seimos pagausejimo. 4u.gif
Atsakyti
Man visai patiko, matuoju BT ir naudoju OT, manau geriausias budas numatyti vaisingiausias dieneles, o jei dar gleives pakuzda, kad jau, tai visai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 05 birželio 2008 - 19:09
Sveikos 4u.gif
perkaicčiau nuo pradžios iki galo, įsitikinau, kad daugumoj tie testukai OT yra neblogas dalykas. Tereikia atlikinėti pagal instrukcijas rolleyes.gif
Ieškosiu ir aš vaistinėse, kai naudosiu, pasipasakosiu, o gal ir vaizdžiai pasidemonstruosiu biggrin.gif ax.gif
kol kas dar anksti, nes ciklas trunka apie 35 d., o dabar dar tik 5 CD blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 05 26, 04:42)

as ju deka turiu savo berniukus bigsmile.gif
tikiu kad ir tau pasiseks, nesenai savo draugei iteikiau tokia dovanele, ji apie tai nezinojo .. lauksim rezultatu biggrin.gif
o kiek jie kainuoja lietuvoje ?

Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 06 09, 18:54)
Sveikos  4u.gif
perkaicčiau nuo pradžios iki galo, įsitikinau, kad daugumoj tie testukai OT yra neblogas dalykas. Tereikia atlikinėti pagal instrukcijas  rolleyes.gif
Ieškosiu ir aš vaistinėse, kai naudosiu, pasipasakosiu, o gal ir vaizdžiai pasidemonstruosiu  biggrin.gif  ax.gif
kol kas dar anksti, nes ciklas trunka apie 35 d., o dabar dar tik 5 CD  blush2.gif

Žinok, tikrai padės nepasimesti cikle, tik iškart nusipirk mažiausiai 5-6, nes bus kaip man po vieną pirkiojau, paskui jau neberadau 5 vaistinėse, o praleist nebesinorėjo, bet buvo naudingi - tereikėjo 2 mėn kad pastočiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziu-ziu @ 2008 06 09, 21:23)
:

o kiek jie kainuoja lietuvoje ?

nesenai pirkau,tai už 4 testukus mokėjau 20lt.bet čia juostelės pas mane buvo,ne kasetės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sony: 10 birželio 2008 - 17:28
QUOTE(sony @ 2008 06 10, 15:27)
nesenai pirkau,tai už 4 testukus mokėjau 20lt.bet čia juostelės pas mane buvo,ne kasetės smile.gif  4u.gif

svarbu teisingai rodo mirksiukas.gif , o daiktas tikrai geras thumbup.gif Seniau buvo tik vokieciu vaistinej ir virs 100Lt kainavo. Siu dienu kaina normali, investiciju dideliu nereikalauja, ir manau kad padeda sugauti ta tikra diena smile.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziu-ziu @ 2008 06 10, 18:57)
svarbu teisingai rodo  mirksiukas.gif , o daiktas tikrai geras thumbup.gif  Seniau buvo tik vokieciu vaistinej ir virs  100Lt kainavo. Siu dienu kaina normali, investiciju dideliu nereikalauja, ir manau kad padeda sugauti ta tikra diena  smile.gif
Sekmes visoms  4u.gif

dėl ankstesnės jų kainos tai aš apakus,nejau tiek daug kainuodavo blink.gif
tikrai apsimoka juos naudoti,pati galvojau,kad pas mane O truputį vėliau,o testukas parodė,kad anksčiau ji vyksta thumbup.gif o ir kaina normali sakyčiau thumbup.gif
Atsakyti
gal kam taip buvo kaip man?
pasiskaiciavau as tas vaisingas dienas ir pradejau testus darytis viena diena anksciau nei priklauso. mano ciklas siaip visada reguliarus del to problemu neturejau tai galiu pakankamai tiksliai apsisikaiciuoti. tai aisku ta diena testas buvo neigimas, nors ir rode 2 juosteles taciau pagal instrukcija tai nereiksia ,kad teigiamas. Reikia butinai, kad butu apatine vienoda ar bent ryskesne. Antra diena rezultatai teigiami nes abi juosteles vienodai ryskio. Trecia diena vel darausi del idomumo. Tai ka gi , vel teigiamas rezultatas , nes apatine juostele net ryskesne. Nu as jau taip dziaugiuosi, kad pavyko nustatyti pasidarau 4 diena del idomumo. Vel teigiamas apatine vel ryskesne uz virsutine. Penkta nesidariau, nes nebeturejau testo. Cia jauciu gali buti pas mane tas LH perteklius ar ka?Daug skaiciau info, bet tiksluas atsakymo taip ir neradau i si reiskini.
Atsakyti