Laba diena,
pirmą kartą išbandžiau OT, todėl nelabai gaudaus dar kaip juos aiškintis. Gal galit pasakyti, ar pagal OT jau buvo O? Ar dar toliau reikia daryti OT?
As naudoju sita http://www.clearblue...ionHomepage.cfm
Ar yra lt pirkti nezinau
Is 3 testavimo men. tik 1 is ju parode teigiama atsakyma( 16d ciklo diena is 31d), taigi mano O sunkiai pagaunama Tarp kitko kai gavau teigiama atsakyma padariau ir paprasta OT- antroji nebuvo tokia ryski kaip pirmoji! Delto man digitalinis labiausiai ir tinka, nes jis duoda taip\ne atsakyma
Ar yra lt pirkti nezinau
Is 3 testavimo men. tik 1 is ju parode teigiama atsakyma( 16d ciklo diena is 31d), taigi mano O sunkiai pagaunama Tarp kitko kai gavau teigiama atsakyma padariau ir paprasta OT- antroji nebuvo tokia ryski kaip pirmoji! Delto man digitalinis labiausiai ir tinka, nes jis duoda taip\ne atsakyma
[quote=Svajūnė,2008 05 22, 14:14]
Nu as sakyciau, kad cia neigiamas
Antroji juostele turetu buti panasaus ryskumo kaip ir kontroline...
Kelinta ciklo diena ir ciklo ilgumas?
Nu as sakyciau, kad cia neigiamas
Antroji juostele turetu buti panasaus ryskumo kaip ir kontroline...
Kelinta ciklo diena ir ciklo ilgumas?
QUOTE(kinrozyte @ 2008 05 22, 15:06)
nu manau ,kad tie elektroniniai tik BT matuoja, kaip kazin gali ismatuoti LH pika .
Tu turbut maisai elektronini terometra su digital testukais
Cia O testukai digital
O cia NT digital
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2008 05 22, 15:14)
Laba diena,
pirmą kartą išbandžiau OT, todėl nelabai gaudaus dar kaip juos aiškintis. Gal galit pasakyti, ar pagal OT jau buvo O? Ar dar toliau reikia daryti OT?
Bandyk dar siandien daryti, bet cia priklauso nuo organizmo, gali buti,kad pas tave ryskesnio ir nebus testuko Ne visoms pilnai isryskeja.
QUOTE(Teta A @ 2008 05 22, 17:34)
Ar yra lt pirkti nezinau
Man gine sake, kad ne visoms pasigaina pakankamai LH, kad isrysketu abi linijos vienodai, gal ir tau taip, kad LH per azai,kad O digital uzfiksuotu
QUOTE(tasha @ 2008 05 22, 17:18)
Tu turbut maisai elektronini terometra su digital testukais
Cia O testukai digital
O cia NT digital
Papildyta:
Bandyk dar siandien daryti, bet cia priklauso nuo organizmo, gali buti,kad pas tave ryskesnio ir nebus testuko Ne visoms pilnai isryskeja.
Man gine sake, kad ne visoms pasigaina pakankamai LH, kad isrysketu abi linijos vienodai, gal ir tau taip, kad LH per azai,kad O digital uzfiksuotu
Cia O testukai digital
O cia NT digital
Papildyta:
Irgi imanoma... nes kaip ir minejau- nera teke man gauti dvieju vienodu
Todel si men. ND atliekami kas antra diena be pasiteisinimu
Tiesa paskutini men. mmm..prasidejo 5d. veliau, o tai tikriausiai reiskia, kad O vyko irgi veliau, nekeista, kad OT irgi buvo neigiami 14\16 ciklo d. Vnz...kantrybes truksta...
QUOTE(Teta A @ 2008 05 22, 18:53)
Irgi imanoma... nes kaip ir minejau- nera teke man gauti dvieju vienodu
Tiesa paskutini men. mmm..prasidejo 5d. veliau, o tai tikriausiai reiskia, kad O vyko irgi veliau, nekeista, kad OT irgi buvo neigiami 14\16 ciklo d. Vnz...kantrybes truksta...
Siulyciau BT matuotis, as vien O testukais nepasitikiu, matuoju BT, tai viskas daug aiskiau
QUOTE(tasha @ 2008 05 22, 18:02)
Siulyciau BT matuotis, as vien O testukais nepasitikiu, matuoju BT, tai viskas daug aiskiau
Buvau pradejusi, bet meciau, dabar vel pradesiu
Pas gine gavau laika tik po poros men. Gal dar ka nors gine tau idomaus pasake? Laukiu ir nelaukiu to pasimatymo
QUOTE(Teta A @ 2008 05 22, 19:09)
Buvau pradejusi, bet meciau, dabar vel pradesiu
Pas gine gavau laika tik po poros men. Gal dar ka nors gine tau idomaus pasake? Laukiu ir nelaukiu to pasimatymo
Paskutini karta pas gine buvau liepos menesi LT, cia UK ne nezinau kur gine galeciau rasti buvau pas GP, uzrase mus su MB i eile, lauksim rugsejo, darysimes tyrimus
QUOTE(tasha @ 2008 05 22, 18:41)
Paskutini karta pas gine buvau liepos menesi LT, cia UK ne nezinau kur gine galeciau rasti buvau pas GP, uzrase mus su MB i eile, lauksim rugsejo, darysimes tyrimus
Kas GP?LT?
Pas jus irgi eiles...
sekmes
QUOTE(Teta A @ 2008 05 22, 19:59)
GP- General Practice Doctor cia UK (United Kingdom)
LT- Lietuva
Tai gi, kad eiles, nes viskas nemokamai, tai visi eilese ir stovi, nors jei butu kur netoli mokamai tyrimus pasidaryti, jau butumem pasidare.
Sekmes ir jums
Dėkui
Labai padėjot, nes tikrai vakarykštis testukas buvo toli gražu ne teigiamas Užtat šiandien- dvi ryškių ryškiausios juostelės
(nelabai kokia kokybė, bet kad kitaip neišėjo nufotkinti )
Tik dabar klausimas? Ar O vyksta šiuo metu? Ar ji įvyks artimiausias 24- 48 valandas? Kaip dabar interpretuoti tą teigiamą OT?
Labai padėjot, nes tikrai vakarykštis testukas buvo toli gražu ne teigiamas Užtat šiandien- dvi ryškių ryškiausios juostelės
(nelabai kokia kokybė, bet kad kitaip neišėjo nufotkinti )
Tik dabar klausimas? Ar O vyksta šiuo metu? Ar ji įvyks artimiausias 24- 48 valandas? Kaip dabar interpretuoti tą teigiamą OT?