Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(tasha @ 2008 02 28, 00:14)
Na literaturoje raso,kad gali O buti is karto  po mm,tai visai realu,kad 6CD buvo O testukas teigiamas, vadinasi tavo o galejo ivykti 6-7CD.  Gal tu ir esi viena is tu, kuriu O taip anksti vyksta? O gal tikrai po laparoskopijos ciklas pasikeite. Siaip svarbiausia, kad O is vis vyksta 4u.gif

Labas rytukas,
Aš net nežinau ar užtikrintai pas mane O vyksta, tačiau tie O testai mane visai supainiojo. Dabar matyt turėsiu leisti pinigėlius ir ištisus du mėnesius darytis tuos testukus, kad suprasčiau kada realiai ta O.
O šiandien ryte atsikėlus prisigalvojau kad per mmm gal pas mane O vyksta, verysad.gif verysad.gif.
O aišku ir pastoti kaip ten pastosi jei per mm nevyksta niekas blush2.gif
Atsakyti
Ka gi tada pasiulymas tik vienas-matuok BT, jei matysi,kad tikrai O vyksta paskutine mm diena, vadinasi ir myliu myliu teks daryti ta diena. Na juk nieko baisaus nera, paskutine mm diena juk to kraujuko ne tiek daug 4u.gif Nenusimink ir jei nenori pinigeliumetyti O testukams BT matuoti nieko nekainuoja, tik siek tiek kantrybes ir ziniu,kuriu galima rasti BT matuojanciu temukeje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar pirma karta dariau O testuka, nes turejau nezmoniskus desinio sono skausmus ir nutariau paziureti ar tai kartais ne O.. siaip man jau gerokai daugiau nei ciklo vidurys.. testukas parode beveik vienodo ryskumo juosteles.. testine vos vos sviesesne uz kontroline.. is toliau ziurint, jos atrodo vienodo ryskumo.. ar ta reiskia, kad man tikrai O buvo vakar? ar jei siandien smileysex.gif, tai yra sansu dar si cikla tapti nestuke.gif rolleyes.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Retro*: 25 kovo 2008 - 18:43
QUOTE(*Retro* @ 2008 03 25, 19:31)
Sveikos,

vakar pirma karta dariau O testuka, nes turejau nezmoniskus desinio sono skausmus ir nutariau paziureti ar tai kartais ne O.. siaip man jau gerokai daugiau nei ciklo vidurys.. testukas parode beveik vienodo ryskumo juosteles.. testine vos vos sviesesne uz kontroline.. is toliau ziurint, jos atrodo vienodo ryskumo.. ar ta reiskia, kad man tikrai O buvo vakar? ar jei siandien  smileysex.gif, tai yra sansu dar si cikla tapti  nestuke.gif  rolleyes.gif

aciukas 4u.gif

Sveika, jeigu dvi ryskias juosteles matei vakar, tai Tau O turi ivykti siandien arba nakti, nes instrukcijoje raso kaip pasirodo dvi ryskios juosteles Ovuliacija turi ivykti per 24-36 valandas t.y. per para arba per pusantros paros. As vakar irgi maciau O beveik vienodo ryskumo bet dar nevisai. Tai siandien turi buti abidvi ryskios, reiskiasi mano O turi ivykti rytoj arba poryt. Vienu zodziu siom dienom reikia darbuotis. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 03 26, 08:58)
Sveika, jeigu dvi ryskias juosteles matei vakar, tai Tau O turi ivykti siandien arba nakti, nes instrukcijoje raso kaip pasirodo dvi ryskios juosteles Ovuliacija turi ivykti per 24-36 valandas t.y. per para arba per pusantros paros. As vakar irgi maciau O beveik vienodo ryskumo bet dar nevisai. Tai siandien turi buti abidvi ryskios, reiskiasi mano O turi ivykti  rytoj arba poryt. Vienu zodziu siom dienom reikia darbuotis. Sekmes 4u.gif

aciu labai uz atsakyma 4u.gif dabar man aisku, kodel anksciau nesulaukdavau II, nes tiesiog per anksti nutraukdavom darbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2008 03 26, 17:46)
aciu labai uz atsakyma  4u.gif dabar man aisku, kodel anksciau nesulaukdavau II, nes tiesiog per anksti nutraukdavom darbus  doh.gif

Na matyt kai neuztaikydavot, bet man toks klausimas iskilo, tavo ciklas visada 29 dienos? ax.gif Nes pagal liniuote tau 23 CD ir mm diena turetu buti po 5 dienu ax.gif Klausiu nes 5 dienos po O yra labai trumpa antra faze ir neimanoma zirniukui implantuotis unsure.gif Normali antra faze( dienu skaicius po O) yra 10-16 dienu 4u.gif Tiesiog gal i tai reiktu demesi atkreipti ir su gine pasikonsultuoti. Jei ateis mm taip,kaip liniuote rodo, siulau butinai pasitarti su gine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 03 26, 22:41)
Na matyt kai neuztaikydavot, bet man toks klausimas iskilo, tavo ciklas visada 29 dienos? ax.gif  Nes pagal liniuote tau 23 CD ir mm diena turetu buti po 5 dienu ax.gif  Klausiu nes 5 dienos po O yra labai trumpa antra faze ir neimanoma zirniukui implantuotis unsure.gif  Normali antra faze( dienu skaicius po O) yra 10-16 dienu 4u.gif  Tiesiog gal i tai reiktu demesi atkreipti ir su gine pasikonsultuoti. Jei ateis mm taip,kaip liniuote rodo, siulau butinai pasitarti su gine  4u.gif

Labas,

dar pries puse metu mano ciklas budavo apie 40 dienu, bet pastaruoju metu jis sutrumpejo iki 29 blink.gif atrodo, kad tai man nera palanku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2008 03 26, 18:46)
aciu labai uz atsakyma  4u.gif dabar man aisku, kodel anksciau nesulaukdavau II, nes tiesiog per anksti nutraukdavom darbus  doh.gif

ir mes per anksti nutraukdavom darbus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors su pirmu vaiku pastojau iskart po mmm, (taip ir nesupratau kada buvo Ovuliacija) dabar darausi O testukus ir 16 c.d. t.y. vakar pamaciau dvi ryskias juosteles, ta testine sakyciau net daug ryskesne uz kontroline. Taigi siandien 17 c.d. turi ivykti O. Darbavomes vakar, reikes gal dar ir siandien, nors gine sake, kad nepersistengti. Sperma gyvybingi pas moteri isbuna 2-3 dienas, o kaip kada ir ilgiau. Sekmes Tau Retro 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marce777: 27 kovo 2008 - 07:49
QUOTE(*Retro* @ 2008 03 27, 06:27)
Labas,

dar pries puse metu mano ciklas budavo apie 40 dienu, bet pastaruoju metu jis sutrumpejo iki 29 blink.gif atrodo, kad tai man nera palanku sad.gif

Keistai cia pas tave, tikrai siulyciau pas gine kreiptis, nes jei sutrumpejo 2 faze iki 5-6 dienu , tai zirniukui isitvirtinti labai labai sunku 4u.gif

QUOTE(marce777 @ 2008 03 27, 07:43)
ir mes per anksti nutraukdavom darbus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nors su pirmu vaiku pastojau iskart po mmm, (taip ir nesupratau kada buvo Ovuliacija) dabar darausi O testukus ir 16 c.d. t.y. vakar pamaciau dvi ryskias juosteles, ta testine sakyciau net daug ryskesne uz kontroline. Taigi siandien 17 c.d. turi ivykti O. Darbavomes vakar, reikes gal dar ir siandien, nors gine sake, kad nepersistengti. Sperma gyvybingi pas moteri isbuna 2-3 dienas, o kaip kada ir ilgiau. Sekmes Tau Retro  4u.gif  biggrin.gif

Kai kurioms buna pasisilinkusi O arba tiesiog pasitaike labai gyvibingas zuviukas,nes literaturoje raso,kad pasitaiko,kad spermiukai isgyvena iki 7 paru labai retais atvejais. Siaip normaliai spermiukai islieka gyvi 2-3 dienas, bet gali buti,kad spermiukai nelabai gyvibingi arba moters terpe "nedraugiska" ir jie zusta vos po paros ar net keliolikos valandu rolleyes.gif Kai kurias atvejais,kai moters terpe labai netinkama zuviukai gali is karto zuti arba negaleti judeti ax.gif Deja visa tai nustatyti gali tik gydytoja 4u.gif
Atsakyti
O kiek moters kiausinelis buna gyvas, viena para ar kelias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 03 27, 14:26)
O kiek moters kiausinelis buna gyvas, viena para ar kelias  ax.gif

Raso,kad mazdaug 12 valandu, kitue easo,kad 24 unsure.gif Vienu zodziu 12-24 val. Matyt nuo organizmo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 03 27, 12:26)
O kiek moters kiausinelis buna gyvas, viena para ar kelias  ax.gif

nuo keliu valandu iki 48 val. gali isgyvent, niekas nezino, kiek tiksliai kiekvienu atveju...
Atsakyti