Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(spaliuxe @ 2008 02 21, 16:48)
o tai tada dar vienas klausimelis, kai tik pradeda rysketi antra juostele - tai tada bus vaisingiausios dienos ar ne?

Vaisngiausia tada kai abi linijos vienodo ryskumo arba antroji linija ryskesne uz kontroline 4u.gif Iki to tik rodo, kad kaupiasi hormonas, vadinasi ir arteja O diena, bet pikas tada kai abi vienodos. Tiesiog vyro zuviukui ne visu vienodai gyvybingi, kai kuriu isgyvena keleta dienu,kito vyro gal tik viena diena ir ne tokie judrus. Todel ir zinant kada vyksta O yra daug daugiau sansu pastoti 4u.gif
Atsakyti
sindien vel pasidariau o. testuka, bet si karta jau vien tik kontrol. ryski,kita vos vos matosi.. vadinasi greiciausiai 17 ir 18 dienos buvo pacios paciausios smile.gif tikiuosi pataikem 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 02 21, 19:11)
sindien vel pasidariau o. testuka, bet si karta jau vien tik kontrol. ryski,kita vos vos matosi.. vadinasi greiciausiai 17 ir 18 dienos buvo pacios paciausios  smile.gif tikiuosi pataikem  4u.gif

Atrodo, kad galejo buti 17-19 sunku ka dabar jau spresti, bet jei namu darbai atlikti tom dienom, tai belieka laukti rezultato 4u.gif
Atsakyti
Tuoj apsisisiosiu, negaliu išlaukt tų keturių valandų be tualeto blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Anksčiau čia skundžiausi, kad nerodo man nė tos vienos juostelės. Taigi dariausi viso 8 testus pradedant 12 ciklo diena (ciklas 28-30d), pagal paskaičiavimus ovuliacija turėjo vykti kažkur 16 ciklo dieną (bet nevyko). Vakar buvo 18 c.d. ir netikėtai parodė dvi panašaus ryškumo juosteles, šiandien 19 c.d., vėl dvi juostelės. Tam patvirtinti netgi elektroninį nusipirkau, o ten šypsosi veidukas smile.gif Aišku, man smagu, kad pagaliau išsiaiškinau, kada vyksta ovuliacija, nes prieš tai pergyvenau, kad nevyksta pagal knygas smile.gif 18-19 c.d. juk ganėtinai vėlokai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Urrte @ 2008 02 22, 19:11)
Anksčiau čia skundžiausi, kad nerodo man nė tos vienos juostelės. Taigi dariausi viso 8 testus pradedant 12 ciklo diena (ciklas 28-30d), pagal paskaičiavimus ovuliacija turėjo vykti kažkur 16 ciklo dieną (bet nevyko). Vakar buvo 18 c.d. ir netikėtai parodė dvi panašaus ryškumo juosteles, šiandien 19 c.d., vėl dvi juostelės. Tam patvirtinti netgi elektroninį nusipirkau, o ten šypsosi veidukas smile.gif Aišku, man smagu, kad pagaliau išsiaiškinau, kada vyksta ovuliacija, nes prieš tai pergyvenau, kad nevyksta pagal knygas smile.gif 18-19 c.d. juk ganėtinai vėlokai, ar ne?

PAgal tavo cikla tai tikrai velokai, bet svarbiausia, kad yra O ir kad pagavot, vadinasi tik namu darbus atlikti lieka ir viskas thumbup.gif Laukti geru naujienu belieka. Kartais pora keleta menesiu planuoja ir nieko, o pasirodo, ne tom dienom myliu myliu daro mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi savo dieneles testuku pagalba gaudau kiekviena menesi ir berods pavyksta, bet kai nesigauna pastoti jau kelinta cikla imu nerimauti... mes cia planuojam planuojam.. bt matuojam testukus perkam, svajojam, o kitos nenoredamos ar neplanuodamos ima ir pastoja... kartais pradedu galvoti kad ne nuo musu tai priklauso, o nuo to, kuris sedi auksciau... jei nesiuncia mums leliuko gal dar nelaikas?.. nebezinau...
Atsakyti
QUOTE(Urrte @ 2008 02 22, 20:11)

Na,svarbiausiai nustatei,kada tavo O vyksta mirksiukas.gif Tikiuosi namu darbus padaret mirksiukas.gif Tikiuosi zirniukas uzkibs.Jei ne,kita menesi idomumo delei vel pasidaryk panasiom dienom,tada tikrai zinosi,kada pas tave buna. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(maliootka @ 2008 02 23, 21:06)
as irgi savo dieneles testuku pagalba gaudau kiekviena menesi ir berods pavyksta, bet kai nesigauna pastoti jau kelinta cikla imu nerimauti... mes cia planuojam planuojam.. bt matuojam testukus perkam, svajojam, o kitos nenoredamos ar neplanuodamos ima ir pastoja... kartais pradedu galvoti kad ne nuo musu tai priklauso, o nuo to, kuris sedi auksciau... jei nesiuncia mums leliuko gal dar nelaikas?.. nebezinau...

O kiek menesiu planuojat?Mes irgi su testukais gaudom,bet nieko dar.Del to gine patare is pradziu vyreli istirti.jau eisim antram testui jo zuviuku. smile.gif Pirma karta rode,kad jie truputi nukrype nuo normos.Tad jei dar pora men nepavyks,patariu pradeti tikrinti SB. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš vėl su tais ovuliacijos testais doh.gif doh.gif doh.gif
Įsivaizduokit 6 c.d. rodė dvi vienodo ryškumo juosteles, o vat nusipirkau vakar kasetinį O testuką, pasidariau ( jau 12 c.d.) nėra jokios antros kontrolinės juostelės. Nieko nesuprantu. Gal kad po laparoskopijos visai man tas ciklas išsiderino. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rafaela33 @ 2008 02 27, 12:42)
Sveikos merginos, aš vėl su tais ovuliacijos testais doh.gif  doh.gif  doh.gif
Įsivaizduokit 6 c.d. rodė dvi vienodo ryškumo juosteles, o vat nusipirkau vakar kasetinį O testuką, pasidariau ( jau 12 c.d.) nėra jokios antros kontrolinės juostelės. Nieko nesuprantu. Gal  kad po laparoskopijos visai man tas ciklas išsiderino. schmoll.gif  schmoll.gif

o kur galima nusipirkti kasetini ir kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 02 27, 19:06)
o kur galima nusipirkti kasetini ir kokia jo kaina?

Pirkau vakar klinikų ginekologiniam esančioje vaistinėje, ir kaina jo 10 litų su centais.
Aš dar noriu nusipirkti elektroninį, kažin kur galima butų rasti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rafaela33: 27 vasario 2008 - 17:13
QUOTE(Rafaela33 @ 2008 02 27, 11:42)
Sveikos merginos, aš vėl su tais ovuliacijos testais doh.gif  doh.gif  doh.gif
Įsivaizduokit 6 c.d. rodė dvi vienodo ryškumo juosteles, o vat nusipirkau vakar kasetinį O testuką, pasidariau ( jau 12 c.d.) nėra jokios antros kontrolinės juostelės. Nieko nesuprantu. Gal  kad po laparoskopijos visai man tas ciklas išsiderino. schmoll.gif  schmoll.gif

Na literaturoje raso,kad gali O buti is karto po mm,tai visai realu,kad 6CD buvo O testukas teigiamas, vadinasi tavo o galejo ivykti 6-7CD. Gal tu ir esi viena is tu, kuriu O taip anksti vyksta? O gal tikrai po laparoskopijos ciklas pasikeite. Siaip svarbiausia, kad O is vis vyksta 4u.gif
Atsakyti