QUOTE(*ninia* @ 2006 02 10, 17:58)
Sveikos, merginos!
Norėčiau paprašyti, gal kuri nors galėtų paaiškinti man, kaip reikėtų naudotis tais ovuliacijos testais? O tai, aš visiška tundra tais klausimais...
Suprantu, kad jį reikia daryti ciklo vidury. Šlapimą rinkti tarp 15 ir 18 val. Preiš tai patartina 2 val. nevalgyt ir negert...
O dabar pasakykit, kiek tų testų reiketų pirkti...iš vis kokią tvarką reikėtų viską vykdyti...
Iš anskto labai dėkui už patarimus!
Ziurint koks tavo ciklas, kokio ilgio, jei toks mazdaug standartinis 27-35 d. pradet daryt testus reiketu kazkur nuo 12 ciklo dienos ir daryt tol, kol pasirodys dvi vienodo ryskumo juosteles arba ta, rodanti ovuliacija ryskesne uz kontroline. Tada toliau nebereikia daryt testu, nes rodo, kad ovuliacija ivyks per artimiausias 48 val. Tai reikia, kad jau dabar yra tavo pacios vaisingiausios dienos ir jos dar tesis kelias dienas. kaip sakant, dabar palankiausia pastojimui.
Kiek testu reikia, individualu, ziurint, kaip greit vyks ovuliacija, paprastai su vidutinio ilgumo ciklu prireikia per cikla 7-8 testu ir maziau.
Jei ciklas nereguliarus ir ilgas, rekomenduociau matuot BT. Apie ja nuoroda mano parase. Jei kas neaisku, klausk!