Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Spirgis @ 2006 02 02, 09:27)
Norėčiau konsultacijos. Dariausi ovuliacinius testus sekmadienį, antradienį ir šiandien ryte. Ir visi jie teigiami. Net nebežinau kaip interpretuoti tokius rezultatus  verysad.gif

nuo kurios ciklo dienos emei darytis testus?
Antra juostele turi buti bent jau vienoda kaip ir pirma arba dar geriau - ryskesne uz ja.

Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2006 02 04, 16:12)
nuo kurios ciklo dienos emei darytis testus?
Antra juostele turi buti bent jau vienoda kaip ir pirma arba dar geriau - ryskesne uz ja.

Kadangi mano ciklas 31 diena, tai pradėjau daryti nuo 13 c.d. Tai 15 ir 17 c.d. irgi buvo teigiamas. Juostelės buvo abi ryškios ryškios.
Atsakyti
Aš taip pat pabandžiau sekmadienį ir pirmadienį ovuliacijos testą, abi juostelės buvo vienodo ryškumo t.y. abi nelabai ryškios (tokios blankios). Ką tai turėtų reikšti? Kaip suprantu ovuliacija įvyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuks @ 2006 02 07, 19:19)
Aš taip pat pabandžiau sekmadienį ir pirmadienį ovuliacijos testą, abi juostelės buvo vienodo ryškumo t.y. abi nelabai ryškios (tokios blankios). Ką tai turėtų reikšti? Kaip suprantu ovuliacija įvyko  g.gif

as uzvakar, kadangi rezultatas toks pat kaip tavo - tai irgi jau turbut po O
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Norėčiau paprašyti, gal kuri nors galėtų paaiškinti man, kaip reikėtų naudotis tais ovuliacijos testais? O tai, aš visiška tundra tais klausimais... doh.gif
Suprantu, kad jį reikia daryti ciklo vidury. Šlapimą rinkti tarp 15 ir 18 val. Preiš tai patartina 2 val. nevalgyt ir negert...
O dabar pasakykit, kiek tų testų reiketų pirkti...iš vis kokią tvarką reikėtų viską vykdyti...
Iš anskto labai dėkui už patarimus!
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2006 02 06, 09:26)
Kadangi mano ciklas 31 diena, tai pradėjau daryti nuo 13 c.d. Tai 15 ir 17 c.d. irgi buvo teigiamas. Juostelės buvo abi ryškios ryškios.

na tai kodel instrukcijos neskaitai smile.gif - juk reikia daryt testus iki tol, pasirodo dvi bent jau vienodai ryskios juosteles, kurios rodo, kad ovuliacija ivyks per artimiausias 48 val. Toliau testu daryt nebereikia!
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2006 02 10, 17:58)
Sveikos, merginos!
Norėčiau paprašyti, gal kuri nors galėtų paaiškinti man, kaip reikėtų naudotis tais ovuliacijos testais? O tai, aš visiška tundra tais klausimais... doh.gif
Suprantu, kad jį reikia daryti ciklo vidury. Šlapimą rinkti tarp 15 ir 18 val. Preiš tai patartina 2 val. nevalgyt ir negert...
O dabar pasakykit, kiek tų testų reiketų pirkti...iš vis kokią tvarką reikėtų viską vykdyti...
Iš anskto labai dėkui už patarimus!
ax.gif

Ziurint koks tavo ciklas, kokio ilgio, jei toks mazdaug standartinis 27-35 d. pradet daryt testus reiketu kazkur nuo 12 ciklo dienos ir daryt tol, kol pasirodys dvi vienodo ryskumo juosteles arba ta, rodanti ovuliacija ryskesne uz kontroline. Tada toliau nebereikia daryt testu, nes rodo, kad ovuliacija ivyks per artimiausias 48 val. Tai reikia, kad jau dabar yra tavo pacios vaisingiausios dienos ir jos dar tesis kelias dienas. kaip sakant, dabar palankiausia pastojimui.
Kiek testu reikia, individualu, ziurint, kaip greit vyks ovuliacija, paprastai su vidutinio ilgumo ciklu prireikia per cikla 7-8 testu ir maziau.
Jei ciklas nereguliarus ir ilgas, rekomenduociau matuot BT. Apie ja nuoroda mano parase. Jei kas neaisku, klausk!
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2006 02 11, 16:30)
Ziurint koks tavo ciklas, kokio ilgio, jei toks mazdaug standartinis 27-35 d. pradet daryt testus reiketu kazkur nuo 12 ciklo dienos ir daryt tol, kol pasirodys dvi vienodo ryskumo juosteles arba ta, rodanti ovuliacija ryskesne uz kontroline. Tada toliau nebereikia daryt testu, nes rodo, kad ovuliacija ivyks per artimiausias 48 val. Tai reikia, kad jau dabar yra tavo pacios vaisingiausios dienos ir jos dar tesis kelias dienas. kaip sakant, dabar palankiausia pastojimui.
Kiek testu reikia, individualu, ziurint, kaip greit vyks ovuliacija, paprastai su vidutinio ilgumo ciklu prireikia per cikla 7-8 testu ir maziau.
Jei ciklas nereguliarus ir ilgas, rekomenduociau matuot BT. Apie ja nuoroda mano parase. Jei kas neaisku, klausk!

AČIŪ AČIŪ AČIŪ
Dabar viskas aišku.
Matuoju BT jau 5 dieną...mano ciklas yra apie 30 dienų (dabar nelabai aišku, kadangi prieš 2 ciklus turėjau persileidimą (5 savaičių) verysad.gif )
Tai reiškia, kad nuo ryt galiu pradėt daryt ovuliacijos testus...
Dėkui dar kartelį už labai aiškiai išdėstytą instrukciją 4u.gif
Atsakyti
sveikos,noreciau suzinoti ar kam nors pavyko nustatant ovoliucija pastoti, as klausiau savo gydytojo,bet jis niekam nerekomendavo,pasake bandyk. g.gif
Atsakyti
mergytes as ir nusipirkau ovuliacijos testus bet tik juosteles o kaip naudot juos nepakalausiau gal kuri zinot? idedu nuoroda kad bent kiek isivaizduotumet apie ka kalbu http://www.interlux....roducts_4_1_6_2
cia tie pirmi trys bruksneliai kur vienas galas baltas o kitas melynas
Atsakyti
As naudoju tokius.Reikia imerkti i slapima iki rodykliu (jei yra tokios ant tavu) ir tuoj istraukti padedi horizontaliai ir po 3-5 min rezultatai yra.Labai paprasta ir patikima
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 02 13, 17:08)
mergytes as ir nusipirkau ovuliacijos testus bet tik juosteles o kaip naudot juos nepakalausiau gal kuri zinot? idedu nuoroda kad bent kiek isivaizduotumet apie ka kalbu http://www.interlux....roducts_4_1_6_2   
cia tie pirmi trys bruksneliai kur vienas galas baltas o kitas melynas

LLAIMUK, o kiek tas testas kainuoja?
Atsakyti