Ar yra kam taip buvo, jog per laika kada turejo vykti ovuliacija, ovuliacijos testas ovuliacijos neparode, o jus pastojote ta menesi ?
o as isvis nesusigauda
Ovuliacijos testas teigiamas (testine juostele ryuskesne), bet ir nestumo testas aiskiai rodo teigiama... ar taip gali buti? laukiu vizito pas ginekologe kitais metais
Ovuliacijos testas teigiamas (testine juostele ryuskesne), bet ir nestumo testas aiskiai rodo teigiama... ar taip gali buti? laukiu vizito pas ginekologe kitais metais
QUOTE(marce777 @ 2007 12 28, 11:39)
Sveikos, gal zinot kurie testai yra labiau patikimi: juosteles, kasetes ar piestukai. Nezinau kuriuos pirkti.
Man gydytoja patare pirkti kasetinius
QUOTE(gretchene @ 2008 01 15, 22:08)
Man gydytoja patare pirkti kasetinius
as tai ir pirkausi kasetinius - testus,.
ir darau kiekviena diena - po menesiniu iskart - pirmas menesiukas zesim - gal testu pagalba pavyks prisisaukti angela
nes kai matauvaus i BT - taai neina supratsi kada ta ovuliacija buna - nes grafikas labai sokineja
tai - idomu matyti kaip su kiekviena diena - ta antra jusotele po biski ryskeja
ir gaudysim jau
sveikutes
noriu papsakoti kokia vakar laiminga buvau - kai pamaciau ovuliacijos tetsuke II bruksniukus
tai syu vyru ir namu darbus atlikom ....ir dar reiks jauciu kokias 2 dienikes - atlikinet namu darbelius ....oi kaip tikiuosi.kad pavyks sulaukti
labai labai LABAI NORIM
noriu papsakoti kokia vakar laiminga buvau - kai pamaciau ovuliacijos tetsuke II bruksniukus
tai syu vyru ir namu darbus atlikom ....ir dar reiks jauciu kokias 2 dienikes - atlikinet namu darbelius ....oi kaip tikiuosi.kad pavyks sulaukti
labai labai LABAI NORIM
milena- paziurejusi fertility friend grafikus, maciau, kad moterys, matyt bijodamos nusivilti, kazkur 7-10 DPO diena daresi ne nestumo testus, o ovuliacijos. Specialiai, nes kazkaip sutapims, o gal ne, bet jei jie teigiami buvo, tada jos ta pacia diena darydavo ir nestumo testa- ir jis teigiamas buvo..
taigi gal kazkaip fiksuoja kazkoki panasu hormona, na ne panasu hormona bet... zodziu
taigi gal kazkaip fiksuoja kazkoki panasu hormona, na ne panasu hormona bet... zodziu
Sveikos mergytes! Turiu klausimeli:
Dvi ryskios juosteles ovuliacijos testuke parodo, kad 24-48 valandu begyje ivyks ovuliacija. O kai ovuliacija ivyko, ar testukas rodo ka nors?? Po ovuliacijos dar yra galimybe pastoti.... LH kiekis nukrenta ovuliacijai ivykus?? Aciu
Dvi ryskios juosteles ovuliacijos testuke parodo, kad 24-48 valandu begyje ivyks ovuliacija. O kai ovuliacija ivyko, ar testukas rodo ka nors?? Po ovuliacijos dar yra galimybe pastoti.... LH kiekis nukrenta ovuliacijai ivykus?? Aciu
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 12, 13:26)
Esu dariusi testuka idomumo delei po O,tai antros juosteles visai nebuvo.Tad po O,pastoti sansu nera
QUOTE(ema m @ 2008 02 14, 00:06)
Esu dariusi testuka idomumo delei po O,tai antros juosteles visai nebuvo.Tad po O,pastoti sansu nera
Aciu
Na, po O dar 24 val gali pastoti, bet man ydomu, kaip testukai rodo Na, sekanti menesi stebesiu.
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 12, 10:26)
LH (liuteinizuojantis hormonas)
Norma
· vaikai < 10 metų <2,6 IU/l
· moterys:
folikulinė ciklo fazė 1,6 10,2 IU/l
ciklo vidurys 7,4 65 IU/l
lutealinė fazė 0,9 14 IU/l
postmenopauzė 10 42 IU/l
nėštumas < 1,1 IU/l
· vyrai 0,6 6,0 IU/l
Hormono išskyrimas į kraują yra nepastovaus, pulsuojančio pobūdžio ir priklauso nuo ovuliacijos ciklo fazės. Luteinizuojantį hormoną išskiria priekinė hipofizės dalis. LH stimuliuoja ovuliaciją ir paskatina kiaušidžių ląstelėse estradiolio (ir kitų estrogenų) ir progesterono sintezę. Moterims LH koncentracija pati didžiausia būna 12 24 valandos iki ovuliacijos pradžios. Šis padidėjęs hormono lygmuo trunka maždaug vieną parą, ir jo metu koncentracija yra apie 10 kartų didesnė nei neovuliaciniu periodu. ( is cia )
Del pastojimo, tai jis imanomas tiekm ilgai, kiek islieka gyvas kiausinelis, o jis gali gyvent nuo keliu valandu iki keliu paru.