Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Silence @ 2007 05 16, 10:24)
Kudliuk, o kaip ten su apmokejimu uz testa?
as kazkaip dabar galvoju ar reikia iskart pervesti, ar kai pristato, ar kaip..

Moketi reikia paste kai atsiimi siuntinuka.

O as vis dar juo nesinaudoju. Pamirstu blush2.gif Prisimenu tik pavalgius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(givenchy @ 2007 05 16, 12:02)
Moketi reikia paste kai atsiimi siuntinuka.
O as vis dar juo nesinaudoju. Pamirstu  blush2.gif  Prisimenu tik pavalgius  biggrin.gif

aciukas, tiksliai, visai pamirsau, juk moketi reikia paste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 05 16, 11:24)
Kudliuk, o kaip ten su apmokejimu uz testa?
as kazkaip dabar galvoju ar reikia iskart pervesti, ar kai pristato, ar kaip..

sumokesi paste atsijimant
Atsakyti
susidomejau ir aš tuo arbor, galvoju gal ir man reiktų įsigyt
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 05 17, 20:31)
susidomejau ir aš tuo arbor, galvoju gal ir man reiktų įsigyt
,

aš tai jau turiu ir vakar pagaliau pamačiau daugybę paparčių smile.gif pagal mano paskaičiavimus tai po poros dienu ir turėtų būt O.
Atsakyti
Gal kam reikia Arbor komplektuko, naudotas, bet tikrai gerame stovyje. Norėčiau pusę kainos, rašykit į až 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

O man padėjo ovuliaciniai testai. Tikrai geras ir patikimas dalykas thumbup.gif Kai antrą planuosim, irgi naudosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jordė @ 2007 07 09, 08:12)
Laba diena  4u.gif

O man padėjo ovuliaciniai testai. Tikrai geras ir patikimas dalykas  thumbup.gif Kai antrą planuosim, irgi naudosiu  thumbup.gif

Ar gali pasakyti kokios firmos pirkai testą?
Atsakyti
as irgi si men isbandau ovulacinius testus tai dvi diena rode kontoline juostele ryskesne, o va vakar t.y. trecia diena jau kontroline juostele buvo blankesne uz antra tai kaip ir turejo vykti ovuliacija, bet siandien ryte pamatavau BT o ji nepakilusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diena: 27 liepos 2007 - 11:39
Siandien Eurovaistineje pirkau ovuliacijos testukus po 4.49. AKCIJA smile.gif
Atsakyti
Susipainiojau su tais ovuliaciniais testais visisškai.
12 ciklo dieną jie rodė blankesnę antrą juostelę. 14 c.d. - jau ryškesnę uz pirmąją smile.gif Na, galvoju - liuks, artimiausią parą bus ovuliacija thumbup.gif
15 c.d. antroji juostelė vis dar buvo ryškesnė.
Šiandien 16 c.d. Pasidariau vėl tą ovuliacinį testą ir ką jūs manot? Antroji vis taip pat sėkmingai ryškesnė už pirmąją blink.gif
Ir kaip suprast dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2007 11 11, 13:22)
Susipainiojau su tais ovuliaciniais testais visisškai.
12 ciklo dieną jie rodė blankesnę antrą juostelę. 14 c.d.  - jau ryškesnę uz pirmąją  smile.gif  Na, galvoju - liuks, artimiausią parą bus ovuliacija  thumbup.gif
15 c.d. antroji juostelė vis dar buvo ryškesnė.
Šiandien 16 c.d. Pasidariau vėl tą ovuliacinį testą ir ką jūs manot? Antroji vis taip pat sėkmingai ryškesnė už pirmąją  blink.gif
Ir kaip suprast dabar?  g.gif

Taip ir suprast, kad O vyko 15-16 d. mirksiukas.gif
Atsakyti