Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Lietuvoje maciau 2 rusiu testus, pati pirkausi juostelines, kaina 6,70/vnt, vienam "kartui" prireike 5-7 vnt, pries ov. rode viena juostele, paskui pradejo rysketi antroji, viena diena testo linija buvo ryskesne uz kontrole, kitas 2 dienas vel testo linija buvo ryski, bet "silpnesne" uz kontrole. informacija lietuviskai yra www.eurotestas.lt arba www.nestumas.lt Slapimo meginuka geriau darytis tuo paciu metu, as dariausi 16-18 val (kada kaip) pastojau pier pirmaji men, tik ginas sake, kad pastojau pries sekancias menesines (gal buvo 2 ovuliaciajs?) deja nestumas buvo nesivystantis. vakar nusipirkau 3 testukus. bandome vel. Jeigu turite pazistamu ar draugiu, kurios jums gali pigesnius testus atsiusti pastu? nes uzsienio kainom testai yra tikrai brangus. as savo draugei siunciu i svedija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man padejo suplanuoti Arbor mikroskopas, is antro ciklo pastojau bigsmile.gif

Reikia tik seiles lasinti ant stikliuko tada kai nieko bunat nevalge ir geriausi ryte, uz kokio pusvalanduko. Bent jau man taip. Kai tik pradejo rodyti papartelius, pirkau O testuka ir jis buvo teigiamas.

Atsakyti
ar jis taip ir vadinasi- Arbor mikroskopas ?
ir kiek kainuoja?
aciu
Atsakyti
QUOTE(taškas @ 2007 05 13, 22:17)
ar jis taip ir vadinasi- Arbor mikroskopas ?
ir kiek kainuoja?
aciu

aha, kainuoja apie 100 litu

http://www.arborita.lt/index_lt.htm
pirkau tenai
Atsakyti
aciu jau paskaiciau internete, manau butinai reiks isigyti. Internetiniame puslapyje labai jau ten reklamuoja, bet jei jis tikrai toks geras isradimas reikia pabandyti!
Ir dar pasinaudosiu Kudliuko sumanumu patikrinti O testuku atsakyma! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taškas @ 2007 05 13, 22:38)
aciu jau paskaiciau internete, manau butinai reiks isigyti. Internetiniame puslapyje labai jau ten reklamuoja, bet jei jis tikrai toks geras isradimas reikia pabandyti!
Ir dar pasinaudosiu Kudliuko sumanumu patikrinti O testuku atsakyma!  thumbup.gif

as ji pirkau todel, kad mano ciklas labai nereguliarus, todel siaip paskaiciuot O negaliu, O testukai brangiai gaunas, man ju gali prireikti 15-20. Nu cia sumokejau iskart simta, bet paskui ji vel galima bus panaudot, gal antro noresiu. O kadangi ismokau juo naudotis ne iskart (kol atitaikai kada seiles buna tinkamos) tai pamacius paparteliu nusipirkau O testuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 05 14, 04:49)
as ji pirkau todel, kad mano ciklas labai nereguliarus, todel siaip paskaiciuot O negaliu, O testukai brangiai gaunas, man ju gali prireikti 15-20. Nu cia sumokejau iskart simta, bet paskui ji vel galima bus panaudot, gal antro noresiu. O kadangi ismokau juo naudotis ne iskart (kol atitaikai kada seiles buna tinkamos) tai pamacius paparteliu nusipirkau O testuka thumbup.gif

Kudliuk, aprasyk jei nesunku i AZ kaip ten ka tame saite reikia daryti, as noreciau uzsisakyti ta testuka Arborita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 05 13, 15:08)
Man padejo suplanuoti Arbor mikroskopas, is antro ciklo pastojau bigsmile.gif

Reikia tik seiles lasinti ant stikliuko tada kai nieko bunat nevalge ir geriausi ryte, uz kokio pusvalanduko. Bent jau man taip. Kai tik pradejo rodyti papartelius, pirkau O testuka ir jis buvo teigiamas.

Kaip šaunu, sveikinu nestuke.gif clap.gif

Sutinku, kad stebėti seiles ir reikia išmokti. Tik neprimečiau, kad ne iškarto atsibudus, o už pusvalandžio. Dėkoju už optimizmo ir vilties dozę ploja.gif
Atsakyti
as jau uzsisakiau Arborita testuka.
dabar lauksiu ir ziuresiu kaip man seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
planuoju uzsisakyti testa taip pat, gal numanot kiek laiko reikia laukti(nuo uzsakymo iki gavimo)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2007 05 15, 11:27)
Kaip šaunu, sveikinu  nestuke.gif  clap.gif

Sutinku, kad stebėti seiles ir reikia išmokti. Tik neprimečiau, kad ne iškarto atsibudus, o už pusvalandžio. Dėkoju už optimizmo ir vilties dozę  ploja.gif

Dekui bigsmile.gif man kadangi miegu prasiziojus, seiles buna tokios neskystos iskart prabudus, tai va pavaisktau truputi tai isisvalo burna ir tada spjaudau

QUOTE(Silence @ 2007 05 15, 13:10)
as jau uzsisakiau Arborita testuka.
dabar lauksiu ir ziuresiu kaip man seksis mirksiukas.gif

Lauksim geru ziniu is taves bigsmile.gif

QUOTE(taškas @ 2007 05 15, 17:13)
planuoju uzsisakyti testa taip pat, gal numanot kiek laiko reikia laukti(nuo uzsakymo iki gavimo)?  blush2.gif

per 3-4 darbo dienas pristatys
Atsakyti
Kudliuk, o kaip ten su apmokejimu uz testa?
as kazkaip dabar galvoju ar reikia iskart pervesti, ar kai pristato, ar kaip..
Atsakyti