Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Lioka @ 2007 03 21, 18:26)
Kartais O gali įvykti ir anksčiau. Bent man po O lygiai po 14 d. prasideda mmm. Kažkur skaičiau, kad šis tarpas visada pastovus, po to galima spėti ar tikslai nustatei O  ax.gif

Gal tau šis ciklas ir bus trumpesnis, tiksliai sužinosi po  4u.gif

Gal ir gali būti trumpesnis, tik įdomu ar tai , kad visiškai nėra antros ovuliacijos testo juostelės rodo, kad ovuliacija jau įvyko. Įdomu, kurios merginos darot šiuos testus, ką rodo šie testai po ovuliacijos dieną ar dvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 03 21, 22:15)
Gal ir gali būti trumpesnis, tik įdomu ar tai , kad visiškai nėra antros ovuliacijos testo juostelės rodo, kad ovuliacija jau įvyko. Įdomu, kurios merginos darot šiuos testus, ką rodo šie testai po ovuliacijos dieną ar dvi  smile.gif

Man 5 diena po O parode testas labai labai ryskia tipo O ax.gif taip, kad ne nezinau ka daugiau pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 21, 20:42)
Man 5 diena po O parode testas labai labai ryskia tipo O ax.gif taip, kad ne nezinau ka daugiau pasakyti g.gif

Taigi rašo, kad būna ir dvi ovuliacijos per vieną ciklą doh.gif Gal tau ir buvo šis variantas mirksiukas.gif
O ką tau parodė pirmą dieną po ovuliacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padūkėlė: 21 kovo 2007 - 22:00
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 03 21, 22:59)
Taigi rašo, kad būna ir dvi ovuliacijos per vieną ciklą  doh.gif  Gal tau ir buvo šis variantas  mirksiukas.gif
O ką tau parodė pirmą dieną po ovuliacijos?

nedariau testuko
Atsakyti

sveikos merginos.man reikia jusu patarimo...nusipirkau ovuliacijos testu siandien,kadangi nezinau kada man turi ovuliacija nei is vis ar jinai vyksta,nes mano ciklas nereguliarus...tai vat siandien yra 31 ciklo diena.pasidariau ta testa ir parode tas dvi linijas.tai as dabar galiu sprest kad man ovuliacija tikrai ivykus?ar po ovuliacijos te testai rodo iki pat menesiniu?aciu uz pagalba...be to o juos irgi reikia daryt tik su rytiniu slapimu ar galiu bet kada.beda tame kad esu airijoj ir instrukcija angliskai,tai ne viska suprantu,todel man ir reikia jusu pagalbos... blush2.gif
Atsakyti
Clara, sie testai siek tiek kitaip nei nestumo daromi. Juos pageidautina daryt kaip tik po pietu, ne ryte. Instrukcijoj rekomeduojama po 15 val. daryt, pries tai negerus maziausiai 2 valandas.

Jei ciklas labai nereguliarus, gali but, kad yra hormonu disbalansas, tada gali netiksliai parodyt testas. O koks tavo paprastai ciklas?
Atsakyti
QUOTE(clara @ 2007 04 11, 16:50)
pasidariau ta testa ir parode tas dvi  linijas.tai as dabar galiu sprest kad man ovuliacija tikrai ivykus?

pas tave turbut tokie pat testukai kaip pas mane. dvi juosteles atsiranda visada, per ovuliacija, tiksliau pries pat pirma juostele (arciau to galo kur reikia pamirkyti) turi buti ryskesne uz antra (kontroline)
Atsakyti
Sveikos mergute - as siandine ir nusprendziau pirkti tuos ovulecinius testukus - tik zesim ar bus ju vaistinej - nes jau kai nesiseka pastoti - tai imi griebtis bet ko,,,,tai siandien ir rytoj bandysiu daryti tuos testukus - tai zesiu ka parodys..
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 12, 23:03)
Clara, sie testai siek tiek kitaip nei nestumo daromi. Juos pageidautina daryt kaip tik po pietu, ne ryte. Instrukcijoj rekomeduojama po 15 val. daryt, pries tai negerus maziausiai 2 valandas.

Vakar nusipirkau ovuliacijos testą, tai ten instrukcijoj rašo, kad geriausia testuotis apie 12 valandą, rytinis šlapimas netinka.
Atsakyti
aš tai šnd prisipirkau ovuliacijos testukų, tik va, nžn kada pradėt bandymus. Iki abrazijos mano ciklas buvo 60d, o dabar nžn, nes tai būtų pirmas ciklas be KT.. g.gif JAučiu bandysiu daryt remdamasi 60d ciklu.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 04 22, 20:33)
aš tai šnd prisipirkau ovuliacijos testukų, tik va, nžn kada pradėt bandymus. Iki abrazijos mano ciklas buvo 60d, o dabar nžn, nes tai būtų pirmas ciklas be KT.. g.gif JAučiu bandysiu daryt remdamasi 60d ciklu.

kai pagauses isskyru vaisingu pabandyk ir testuka pagadinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikuciai.Gyvenu anglijoje todel ir apie tuos termometriukus parasysiu angliskomis kainomis. Kokiu 10 rusiu yra tu daikciuku. blink.gif o kainos nuo 50 iki 100 svaru.Parsiduoda visose vaistinesi ir didesnese kosmetikos parduotuvese.
Atsakyti