Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

merginos, duosiu nuoširdų patarimą, jei norit susilaukt vaikų, raikia daug ir aistringai mylėtis ax.gif ir negalvoti apie pastojimą thumbup.gif pamatysite kaip greitai sulauksite rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu aisku, kaip viskas paprasta...
Atsakyti
mano ciklas buvo išvis toks nereguliarus doh.gif buvo 76 dienos, kitą kartą 48, kitą kartą 45, žodžiu maniau su tokiu ciklu gyvenime nepastosiu, ale mažiau apie tai pradėjau galvot ir rezultatas yr thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(-VANILĖ- @ 2007 02 26, 13:41)
Sveikutes  smile.gif
Bandau pastebeti savo cikla, paziuret kada ir ar vyksta ovuliacija, todel nusipirkau ovuliacijos testu.
Norejau patarimo, nes dabar esu persalusi ir vartoju antibiotikus. Tai ar bus tikslus testo parodymai, ar nepatenka antibiotikai i slapima, tai gal ir parodymai bus netikslus. g.gif
Gal net neverta gadint testo. g.gif Ar tai neturi jokios reiksmes  rolleyes.gif

man atrodo neturi itakos antibiotikai. gi ten tie testukai reguoja i kazkokia (pamirsau kaip vadinasi rolleyes.gif ) medziaga, kuri issiskiria vaisingom dienom. o geriant antibijotikus vistiek jei yra vaisinga diena, ta medziaga turetu issiskirti g.gif

QUOTE(aistulka:) @ 2007 02 26, 13:48)
merginos, duosiu nuoširdų patarimą, jei norit susilaukt vaikų, raikia daug ir aistringai mylėtis  ax.gif ir negalvoti apie pastojimą  thumbup.gif  pamatysite kaip greitai sulauksite rezultatų  mirksiukas.gif

aha, kazkodel visi kuriems greit pavyko susilaukt vaikelio ta pati sako. nezinau ar imanoma apie tai negalvoti, jei jau gan ilga laika nepavyksta nestuke.gif tapti. nori nenori vistiek apie tai galvoji, o pypac kai metai bega
Atsakyti
smile.gif+2006 02 02, 13:57-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2006 02 02, 13:57)
O visuose  testuose vienodo ryškumo juostelės? Pagal instrukcija juostelės turi būti vienodo ryškumo. Aš irgi esu dariusis, tai pvz. 12 c.d. jau pradėdavo matytis antra juostelė, bet ji tokia neryški, 13 c.d. jau ryškesnė, o 14 analogiška kontrolinei, tai manau, kad kai juostelės vienodo ryškumo ir atsiranda per instrukcijoje nurodytą laiką, reikia pradėti laukti ovuliacijos.

A tai reiskai jei matoma ir antra juostele,bet ji siek tiek sviesesne uz kontroline,tai tada jau arteja O .Ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2007 03 10, 16:36)
A tai reiskai jei matoma ir antra juostele,bet ji siek tiek sviesesne uz kontroline,tai tada jau arteja O .Ar kaip g.gif

tai reiskia, kad O dar testas nerodo ir nebutinai ji arteja. Turi buti testo juostele tokio pat ryskumo ar net ryskesne nei kontroline
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudliukas: 10 kovo 2007 - 17:55
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 10, 18:55)
tai reiskia, kad O dar testas nerodo ir nebutinai ji arteja. Turi buti testo juostele tokio pat ryskumo ar net ryskesne nei kontroline

Bet jei anksciau isvis tos josteles nebudavo,o dabar yra tik siek tiek sviesesne g.gif Aj daugiau smileysex.gif ir nereiks jokiu O testu mirksiukas.gif Na buvau jau pastojusi iskart kai tik nustojau gert KT,tik nestumas baigesi nesivystanciu.Manau ir dabar greit pavyks. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jei nebuvo tada reiskias, kad gal ir arteja bigsmile.gif

Norejau uzklausti apie ARBOR. Pas mane viduryje seiliu laselio labai daug paparteliu, o pakrasciuose nedaug, kaip toki vertinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudliukas: 10 kovo 2007 - 19:32
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 10, 18:31)
tai jei nebuvo tada reiskias, kad gal ir arteja  bigsmile.gif
Norejau uzklausti apie ARBOR. Pas mane viduryje seiliu laselio labai daug paparteliu, o pakrasciuose nedaug, kaip toki vertinti?

turbut kaip papartelini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 10, 21:31)
tai jei nebuvo tada reiskias, kad gal ir arteja  bigsmile.gif

Ir man taip buna ir as verttinu kaip papartelini, bandau nepraziopsoti net kartais ir klaidingo varijanto. Zodziu jei meginsi blogiau nebus, gal kartsi ir bus kaip tik ta diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, būkit geros pakomentuokit, ką jūs manot - šiandien pasidariau ovuliacijos testą, antros juostelės nė kvapo, vakar maudė vieną šoną, nors vakar tik 13 cd, mano ciklas 29-30 d. Tai negi jau vakar buvo ovuliacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 03 21, 16:11)
Merginos, būkit geros pakomentuokit, ką jūs manot - šiandien pasidariau ovuliacijos testą, antros juostelės nė kvapo, vakar maudė vieną šoną, nors vakar tik 13 cd, mano ciklas 29-30 d.  Tai negi jau vakar buvo ovuliacija?  g.gif

Kartais O gali įvykti ir anksčiau. Bent man po O lygiai po 14 d. prasideda mmm. Kažkur skaičiau, kad šis tarpas visada pastovus, po to galima spėti ar tikslai nustatei O ax.gif

Gal tau šis ciklas ir bus trumpesnis, tiksliai sužinosi po 4u.gif
Atsakyti