Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Žmona @ 2006 07 13, 22:46)
O aš šiandien kaip tik pašte pasiėmiau siuntinuką  smile.gif Pradedu rimtai į ta reikalą žiūrėt bo mažasis auga lepūnėlis ir vienturtėlis o be didelių pastangų ir paprastai mums neišeina  biggrin.gif  ax.gif ne be pirmos jaunystės esam  lotuliukas.gif tai reik taikyt kažkaip  blush2.gif  Įdomu Būtų sužinoti kiek laiko naudojai kol sulaukei  nestuke.gif kaip sekėsi su parodymais  smile.gif
Ačiū  4u.gif

Laba,

Arbor ovuliacini testa kur galeciau uzsisakyti??? ax.gif ACIU...
Atsakyti
Laba diena, norėjau paklausti tų, kurios turi ARBOR mikroskopus, teko girdėt, kad jie tiksliai nustato ovuliaciją, ir gali būti pagalbininkas toms, kurioms nustatyti pagal kitus požymius sunkiau. Ar pasiteisina šis prietaisas? Dėkoju už atsakymus.
Atsakyti
as ji turiu ax.gif bet tiesa sakant dabar butu laabai netinkamas laikas maziukui, taigi net baisu pradeti tikrinti jo pasiteisinima, bet siaip manau vykes daiktas, kai ateis geresni laikai, butinai juo pabandysiu naudotis:) kai nebijosiu nelaukto nestumo, jei ka netycia:)... tik kiek zinau bent menesi reikia pabandyti ji naudoti ir isikirsti i jo veikimo subtilybes, t.y. kad atskirtum tuos paparcius ir kt ornamentus, isisavintum sistema..
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2007 01 25, 14:36)
as ji turiu ax.gif  bet tiesa sakant dabar butu laabai netinkamas laikas maziukui, taigi net baisu pradeti tikrinti jo pasiteisinima, bet siaip manau vykes daiktas, kai ateis geresni laikai, butinai juo pabandysiu naudotis:) kai nebijosiu nelaukto nestumo, jei ka netycia:)... tik kiek zinau bent menesi reikia pabandyti ji naudoti ir isikirsti i jo veikimo subtilybes, t.y. kad atskirtum tuos paparcius ir kt ornamentus, isisavintum sistema..

PASKUTINIS SUDAS blush2.gif doh.gif PERJ I PASTOJO KELIOS PAZISTAMOS doh.gif
Atsakyti
apie si daiksciuka yra temele apie vaisingas diena, tesus ir panasiai man atrodo.

O siap tai jis skirtas norint pastoti, o ne nenorint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 01 25, 16:29)
O siap tai jis skirtas norint pastoti, o ne nenorint biggrin.gif

kiek mano zinios aprepia, tai tikrai, jis skirtas nestumo planavimui, o ne kaip apsisaugojimo priemone.
Atsakyti
O man jis visai patiko. Ypač derinant su kitais metodais, gleiviu stebejimu.

Dabar ji paskolinau savo draugams.

Prieš tai dar vienai porai skolinau, rezultatas - siais metais pagauses pilieciu. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2007 01 25, 11:12)
Laba diena, norėjau paklausti tų, kurios turi ARBOR mikroskopus, teko girdėt, kad jie tiksliai nustato ovuliaciją, ir gali būti pagalbininkas toms, kurioms nustatyti pagal kitus požymius sunkiau. Ar pasiteisina šis prietaisas? Dėkoju už atsakymus.

Apšvieskit mane, kur tokį daiktą įsigyti? g.gif
Atsakyti
internete:) ivesk arbor ir rasi:)
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2007 01 26, 09:43)
internete:) ivesk arbor ir rasi:)

as isigijau per interneta ta daikciuka, matau paparcius.bet kol kas buvome sustabde planavima, tai nepastojau dar, bet tikiuosi siais men, turesiu jau zirniuka savo pilve
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 01 25, 22:05)
kiek mano zinios aprepia, tai tikrai, jis skirtas nestumo planavimui, o ne kaip apsisaugojimo priemone.

pirma kart girdziu kad tai ne apsaugos priemone lotuliukas.gif juk norint pastot spec. testai yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 01 26, 13:54)
pirma kart girdziu kad tai ne apsaugos priemone  lotuliukas.gif  juk norint pastot spec. testai yra  blush2.gif

Aš taip pat turiu šitą daikčiuką, jis tikrai nėra apsaugos priemonė. Net patys gamintojai rekomenduoja stebint seiles naudoti ir kitas apsisaugojimo priemones. Mes planuojame vaikutį, tai šis daiktas tikrai padeda nustatyti tikslią ovuliacijos dieną. Jei kalbi apie ovuliacijos testus, tai jų kas mėnesį prireikia ne vieno, su šiuo daiktu daug paprasčiau.
Atsakyti