Sėdėjau ir sumislijau, kad reik surinkt visas kepšes į krūvą
Dabar visada rasim ko reik ir ko nereik
NERTOS KEPURYTĖS, SKRYBĖLĖS
Labai ačiū už savo kolekciją,Super,viskas vienoje vietoje.
QUOTE(arite @ 2007 04 21, 16:26)
Reik "apkabint" ankstesnės eilutės stulpelį
O kaip tai padaryti?
pabandysiu paaiškint.
Vąšelį duri ne į ankstesnę eilutę, bet "apkabini" ankstensės eilutės stulpelį, ištrauki siūliuką ir neri toliau kaip parastą stulpelį.
Vąšelį duri ne į ankstesnę eilutę, bet "apkabini" ankstensės eilutės stulpelį, ištrauki siūliuką ir neri toliau kaip parastą stulpelį.
Noriu ir as prie jusu prisijungti
Dabar neriu dukrai skarele
Beje gal galite parasyti kur Kaune perkate nerimui siulus? As pirkau Casa Lanoje. Zinau kad anksciau pardavinejo siulus prie 25 mecio turgaus, bet siandien apejau visa turgeli ir nieko neradau Labai noriu nusipirkti pereinanciu spalvu siuliukus.
Dabar neriu dukrai skarele
Beje gal galite parasyti kur Kaune perkate nerimui siulus? As pirkau Casa Lanoje. Zinau kad anksciau pardavinejo siulus prie 25 mecio turgaus, bet siandien apejau visa turgeli ir nieko neradau Labai noriu nusipirkti pereinanciu spalvu siuliukus.
QUOTE(Vaidullka @ 2007 04 20, 18:26)
Niu va, aš irgi nunėriau tą kepurytę ananasinę Man kažkaip vienoj vietoj pasitraukė, tai gavosi kad tas kraštukas toks kaip bryliukas Gal kai išsiskalbs kitaip atrodys
Vaidullka, o tavo keputyte kitaip atrodo, nei maniske Man tai net graziau, kad krastelis kaip bryliukas gavosi
Ir dar pas tave taip dekoratyviai iskilusios atrodo vieno stulpelio "juosteles" Kaip cia taip gaunasi?
Ačiū
Aš ir kai nėriau,žiūrėjau kad mano gaunas kitaip nei tavo, matyt taviškė nepasitraukė toj vietoj. O man kai pasitraukė tai gavosi tokia, kaip senovėj būdavo naktinės kepuraitės, apačia sutraukta, o viršus toks apvalainas
bet tavo tai man kaip tik labiau patinka, nes man gražiau kaip tokia prigludus
Papildyta:
Čia kurioje vietoje taip
Aš apnėriau tris eilutes žemu stulpeliu, o po tą vėžio žingsnį dariau. Tas vėžio žingsnis gavosi toks kaip apsuktas Gėda sakyt, neriu nuo tada kai dar nemokėjau skaityt, o vėžio žingsnį pirmą kart dariau
Aš ir kai nėriau,žiūrėjau kad mano gaunas kitaip nei tavo, matyt taviškė nepasitraukė toj vietoj. O man kai pasitraukė tai gavosi tokia, kaip senovėj būdavo naktinės kepuraitės, apačia sutraukta, o viršus toks apvalainas
bet tavo tai man kaip tik labiau patinka, nes man gražiau kaip tokia prigludus
Papildyta:
QUOTE(Misty @ 2007 04 22, 10:23)
Ir dar pas tave taip dekoratyviai iskilusios atrodo vieno stulpelio "juosteles" Kaip cia taip gaunasi?
Čia kurioje vietoje taip
Aš apnėriau tris eilutes žemu stulpeliu, o po tą vėžio žingsnį dariau. Tas vėžio žingsnis gavosi toks kaip apsuktas Gėda sakyt, neriu nuo tada kai dar nemokėjau skaityt, o vėžio žingsnį pirmą kart dariau
ir aš tai pastebėjau,labai .išduok paslaptį ką padarai? apvedžiau raudonai ( atsiprašau kad redagavau Tamstos nuotraukytę )
O aš galvojau kad man čia negražiai gaunas
Nežinau kodėl man taip gavosi, bet čia viskas per tą nemokėjimą daryt šio raštuko
Nėriau pagal šitas foto vežio žingsnis
Nežinau kodėl man taip gavosi, bet čia viskas per tą nemokėjimą daryt šio raštuko
Nėriau pagal šitas foto vežio žingsnis
Ir man patiko tie iškilimai, bet... Vaidulka niekaip nenori išduot, kaip taip padarė
QUOTE(Vaidullka @ 2007 04 22, 10:47)
Gerai, jei nemokant viskas taip gautųsi...
Neriu ir aš tokią. Deja, vos ne pusę nunertos išardžiau - kažko labai stipriai išplatėjo, teko sumažint motyvų skaičių. Įdomu bus palygint, kas gausis
Nu jei dar neišdaviau, tai vadinas nesuprantu apie ką kalba eina
tei sakant ne visi dieną mato
tik dabar pastebėjau redaguotą fotkę. Čia tie iškilę stulpeliai gaunas kai neri apkabinant žemiau esantį stulpelį.
Va šituo ženkliuku pažymėtas, pasinaudojau paveiksliuku
tei sakant ne visi dieną mato
tik dabar pastebėjau redaguotą fotkę. Čia tie iškilę stulpeliai gaunas kai neri apkabinant žemiau esantį stulpelį.
Va šituo ženkliuku pažymėtas, pasinaudojau paveiksliuku