Paukščiuk,labai daili kepuryte ,kaip ir modeliukas Lincikas, nezinau ar verta siusi ,nes kokybe labai prasta ,kai nufotkinu is knygos nemazai apsisviecia ,o skanerio dabar neturiu ,vyras po ryt is komandiruotes turetu parsivesti ,gal tada nuskanavus atsiusiu,geresnes kokybes nors sita viena galiu tau atsiusti pasiziuresi gal suprasi
jau kepuriukų gražumas (visų )
o čia mano kažkada nerti kepuriukai , vieni išaugti, atiduoti, kiti nešiojami ir mėgiami
Pernykščiai:
rausvas
rožinis
dar rožinis
morkavas
Šįmetiniai :
margutis
paprastutis
Berniukiški :
dangiškas
su laiveliu
mėlynas
ankstesnių nešovė į galvą fotografuot
o dabar neriu pagal šioje temoje įdėtas schemutes
o čia mano kažkada nerti kepuriukai , vieni išaugti, atiduoti, kiti nešiojami ir mėgiami
Pernykščiai:
rausvas
rožinis
dar rožinis
morkavas
Šįmetiniai :
margutis
paprastutis
Berniukiški :
dangiškas
su laiveliu
mėlynas
ankstesnių nešovė į galvą fotografuot
o dabar neriu pagal šioje temoje įdėtas schemutes
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 06 20, 14:24)
grazus bet dauguma tokie jau reti
Labai kiuksiška idėja tos berniukiškos kur gale susiriša
Dar nemačiau tokios
Dar nemačiau tokios
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 06 20, 14:24)
Kepurytės tikrai gražios Jei negaila, įmesk laivelio schemutę ar aprašymą aš savo berniukui ir prie kepurytės prisegsiu
QUOTE(bugytė @ 2007 06 20, 14:27)
Tai kad šis modeliukas jau seniai populiariausias šio forumo berniukų modeliukas
QUOTE(Lincikas @ 2007 06 20, 15:33)
Tai kad šis modeliukas jau seniai populiariausias šio forumo berniukų modeliukas
Aš čia retas svečias o gerai pagalvojus, gal apskritai pirmąkart užsukau
Turėjau galvoje, kad nei pirkti nei mieste tokios nemačiau
QUOTE(*Maja* @ 2007 06 19, 14:18)
O čia atsiųsta schemutė
ir paaiškinimas: "aš ,kai nėriau ten nurodyta ,kad su vienu užmetimu o aš nėriau su dviem užmetimais ir kur tas spurgiukas nurodytas iš 4 kilpučių aš dariau po 5 kilputes."
Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 06 20, 14:35)
Aš čia retas svečias o gerai pagalvojus, gal apskritai pirmąkart užsukau
Aš mačiau jau turguj viena moteris neria pagal kelias schemas iš šio forumo ir parduoda ir kaip tik mačiau dangiškos spalvos
QUOTE(Lincikas @ 2007 06 20, 15:40)
viena moteris neria pagal kelias schemas iš šio forumo ir parduoda ir kaip tik mačiau dangiškos spalvos
Va va, o aš kažkada prabėgdama užmečiau akį į megztukus ir pagalvojau kažin kur man matyti tie modeliukai
QUOTE(*Maja* @ 2007 06 20, 11:12)
Tereikia išmatuoti galvos apimtį, padalinti iš 2 ir padalinti iš 3,14 gausi atstumą nuo kepurytės centro iki tos vietos, kada jau pradėti siaurinti. O toliau neri tuo pačiu vis rašteliu nei pridėdama nei atimdama akių.
Bet galiu mestelti keletą schemelių į tavo email
Bet galiu mestelti keletą schemelių į tavo email
Koks įdomus skaičiavimo būdas reks išbandyti ačiū
QUOTE(*Maja* @ 2007 06 19, 15:18)
Labai grazi kepuryte ir me tik Gal krastelio chemute turit
Laba,chemutes neturiu ,nes is galvota ji,tiesiog baigus pagrindini rasta nerti, apneriau visa krasta zemu stlpeliu neriau i kekviena akute,apmetusi pradejau kita eilute i kekviena spurgiuka neriau 8 stulpelius su dviem uzmetimais,,nunerus 8 stulpelius spurgiuke nuneriu 2 kilputes ir neriu i eilute esancia tarp spurgiuku ties viduriu ,tada neriu vel dvi kilputesuzmetu du uzmetimus ir vel neriu i spurgiuka ir taip visa eilute,sekanti eilute taip pat,,paskutine eilute pakeiciau siulus ir tiesiog neriau tuos spurgiukus ,kur auksciau parodyta chemutej,tiesiog nuneri 5 kilputes ir neri i kekviena akute,tikiuosi suprasi ,nes nesu ssuper nereje tik pradedanti tai nelabai moku paaiskinti,gal aciras kas geriau paaiskins
Papildyta:
Anakondaaz @ Saunuole,kiek graziu kepuryciu reikes ir man sunuij pabandyti ta su laiveliu , nuneriau toke dryzuota balta melsva tipo jureiviska,bet kasko truko manau kad tas laivukas labai tiks
Papildyta:
Anakondaaz @ Saunuole,kiek graziu kepuryciu reikes ir man sunuij pabandyti ta su laiveliu , nuneriau toke dryzuota balta melsva tipo jureiviska,bet kasko truko manau kad tas laivukas labai tiks
QUOTE(Lincikas @ 2007 06 20, 15:33)
Kepurytės tikrai gražios Jei negaila, įmesk laivelio schemutę ar aprašymą aš savo berniukui ir prie kepurytės prisegsiu
negaila, tik kad seniai nėriau, o be to iš galvos, tai nelabai turiu schemutės
čia tereikia pasipiešti kaip įsivaizduoji ant popieriaus, kokio dydžio ir nerti žemais arba stulpeliais su užmetimu pagal brėžinukus, atitinkamai mažinant/didinant stulpelių skaičių eilutėje. Taip bet kokią aplikaciją nunerti galima
sėkmės!
o kad reti kepuriukai, tai taip, bet man taip gražiau , vasarai gi . O berniukui labai "mandri" raštai netiktų...