QUOTE(Misty @ 2007 06 11, 21:56)
Tas ananasines kepures nunėriau dvi, tai besikartojančio rašto eilučiu nėriau beveik dvigubai daugiau, negu schemoje... Na mano siūlai ploni buvo, o ir neriu aš standžiai... Bet vienos eilės tai garantuotai bus per mažai....
tai jau jo, kad per mazai buvo
QUOTE(edinka @ 2007 06 11, 22:05)
Jei siūlai storesni negu Irisas, tai neriant visiškai pilnai pagal schemą gaunasi labai didelė
man net rastas iki galo nesigavo, o jau kepuraite jai liux
QUOTE(Natalija* @ 2007 06 12, 13:13)
As neriau su irisiniais siulais, vašelio nr. 1,00 Neriant pagal schemą, man irgi gavosi kaip servetele
Tris kartus ardziau, kol supratau kiek reikia palikti tu vertikalių eilių (čia aš kalbu apie rašto eiles) Tai va, 45 cm. galvos apimciau as palikau 18 vertikalių eilių. Akių skaicių sumažinau jau nuo 2 eilės. Vertikalių rašto eilių skaičius būtinai turi būti lyginis, kitaip kepurės apačioje pats grožis nesigaus Tikiosi aiškiai parašiau, jei kas neaišku klausk
Tris kartus ardziau, kol supratau kiek reikia palikti tu vertikalių eilių (čia aš kalbu apie rašto eiles) Tai va, 45 cm. galvos apimciau as palikau 18 vertikalių eilių. Akių skaicių sumažinau jau nuo 2 eilės. Vertikalių rašto eilių skaičius būtinai turi būti lyginis, kitaip kepurės apačioje pats grožis nesigaus Tikiosi aiškiai parašiau, jei kas neaišku klausk
turbut supratau as tai pacia pirma eilute dejau ne 12 su uzmetimais, o 9 ir gaunasi viskas
pasirodom :
pavadinsiu tai nepabaigtu ananasu