Šaunuolės visos, šitokių gražių kepuriukų prinėrėt O aš tai neriu neriu ir niekaip neužbaigiu, laiko taip nėra Net darbe pasislėpus nors po eilutę nunarplioju Neriu tą kur dauguma ananasinę, bet aš be tų ananasų noriu padaryt, žiūrėsim kas gausis pasirodysiu kai baigsiu
QUOTE(xIngax @ 2007 05 24, 11:46)
Tai vat gal ir kvailas klausimas ale kada riest man tą kraštelį Kokio dydžio turi būt tas viršugalvis
QUOTE(*Maja* @ 2007 05 24, 11:51)
pasakyk tu man, kaip tą perimetrą apskaičiuoji
Merginos, aš jums "mokslinį" metodą papasakosiu... Visos mokykloje mokėmės, kad apskritimo ilgis apskaiciujamas pagal formulę L = 2pr (r= apskritimo spindulys, p = 3,14) Apskritimo ilgis turi būti lygus vaikučio galvytės apimčiai. Pamatuojat, kokia ta galvos apimtis ir paskaičiuojat, koks turi būti apskritimo spindulys.
r = L / 2p
QUOTE(Misty @ 2007 05 25, 09:24)
Merginos, aš jums "mokslinį" metodą papasakosiu... Visos mokykloje mokėmės, kad apskritimo ilgis apskaiciujamas pagal formulę L = 2pr (r= apskritimo spindulys, p = 3,14) Apskritimo ilgis turi būti lygus vaikučio galvytės apimčiai. Pamatuojat, kokia ta galvos apimtis ir paskaičiuojat, koks turi būti apskritimo spindulys.
r = L / 2p
r = L / 2p
o gal gali dar su skaičiukais pavydį duoti
Tarkim galvytės apimtis 45 cm, tai kaip dabar skaičiuoti? matematika man seniai jau buvo
QUOTE(*Maja* @ 2007 05 25, 09:29)
o gal gali dar su skaičiukais pavydį duoti
Tarkim galvytės apimtis 45 cm, tai kaip dabar skaičiuoti? matematika man seniai jau buvo
na reika 45 padalinti iš 3,14 ir dar padalinti iš 2, tai tavo atveju gautusi apie 7,2 cm
QUOTE(Misty @ 2007 05 25, 10:24)
r = L / 2p
r = L / 2p
Reikia mergytės darbštuolytės pagalbos.Taip jau lėmė likimas,kad Dievulis sūnutį davė- džiaugiuosi, bet ... mergaitės irgi baisiai norisi,tada Dievulis vėl davė Krikšto dukrytę,ach kaip smagu,"beveik" sava.Noriu pradžiuginti savo mergytę kepuryte, bet noriu,kad staigmena būtų,gal kas galite padėti su dydžiu , mergaitė mano greitai bus 3 metų,tai kokio dydžio ji turi būti plius,minus Mergiukas labai daili ,tokia nei liekna, nei stora,žodžiu modelis 1m ūgio.HELP
QUOTE(ingriduska @ 2007 05 25, 13:18)
Reikia mergytės darbštuolytės pagalbos.Taip jau lėmė likimas,kad Dievulis sūnutį davė- džiaugiuosi, bet ... mergaitės irgi baisiai norisi,tada Dievulis vėl davė Krikšto dukrytę,ach kaip smagu,"beveik" sava.Noriu pradžiuginti savo mergytę kepuryte, bet noriu,kad staigmena būtų,gal kas galite padėti su dydžiu , mergaitė mano greitai bus 3 metų,tai kokio dydžio ji turi būti plius,minus Mergiukas labai daili ,tokia nei liekna, nei stora,žodžiu modelis 1m ūgio.HELP
Namie tikrai turiu dydžių lentelę, bet tik vakare parašysiu... Gal kažkas anksčiau atras
Aciu lauksiu vakaro, arba kazko kas turi po ranka vaikiuka kuriam tuoj 3 metukai:)
QUOTE(Ugile @ 2007 05 24, 10:15)
Radau keleta drugeliu schemuciu. Drugeliais galima puosti kepurytes arba skareles:)
kokie fainučiai drugeliai reiks nunert kokį
O as nesulaukusi patarimu del berniukiskos kepurytes, nuneriau saviskiui is galvos. sedau ir nuneriau kol vaziavom i kaima per 1 val ikelsiu foto,nes dabar kazkas atsitiko kompui ar tai fotikui, nekelia nuotrauku
sveikos mergytės,
nius dabar iškilo problema su apimties mažinimu. Papasakokit prašau, kaip susiaurinti kepurytę ir kada jūs tai darote, nes jau nusibodo ardyti po pusę nėrinio
nius dabar iškilo problema su apimties mažinimu. Papasakokit prašau, kaip susiaurinti kepurytę ir kada jūs tai darote, nes jau nusibodo ardyti po pusę nėrinio