Va kokia bitutė nutūpė
Papildyta:
Drugelis ir gėlytė
QUOTE(astisius @ 2007 05 16, 19:58)
Kaip norėčiau antro vaiko dukrytės
QUOTE(Misty @ 2007 05 16, 14:25)
Rodausi dar vieną ananasinę kepurytę... Tik mažoji labai nenorėjo fotografuotis
labai grazi kepuryte, labai kruopsciai nunerta
gal rasteli turi
Šiandien Maximoje mačiau nertų kepuryčių, kaina tik 9,99 Lt. Siūlai pažiūrėjau narciz tiek kainuoja. Bet kai pačios nerta, tai ir nešioti mieliau . Ar gi, ne?
labutis
kokiu grozybiu cia pamaciau
zinoma sava kepuryte visada bus mielesne nei is maximos. as irgi maciau tai man nelabai grazios.
kokiu grozybiu cia pamaciau
zinoma sava kepuryte visada bus mielesne nei is maximos. as irgi maciau tai man nelabai grazios.
Misty,
tavo visos kepuraites superines
Noreciau tureti tokia mamyte
tavo visos kepuraites superines
Noreciau tureti tokia mamyte
QUOTE(mindira @ 2007 05 16, 21:30)
Kepurytės schema iš mūsų skyrelio ir paimta čia
QUOTE(poeme @ 2007 05 17, 08:44)
Ačiū už įvertinimą, stengiuosi
QUOTE(paurelija @ 2007 05 16, 22:23)
Šiandien Maximoje mačiau nertų kepuryčių, kaina tik 9,99 Lt. Siūlai pažiūrėjau narciz tiek kainuoja. Bet kai pačios nerta, tai ir nešioti mieliau . Ar gi, ne?
Man turbūt niekada nesigauna pigiau, visada perku gerus gražius siūlus, juk darau tam, kad būtų gražiau, o ne kad pigiau
QUOTE(Misty @ 2007 05 16, 14:39)
As labai retai mezgu pagal schemą, dažniausiai pasinaudoju tik rašto schemute ir idėja. Šitą nėriau labai paprastai - pradėjau nuo viršugalvio, nėriau apvaliai ratu ir nunėriau tiek, kad pakankamai dengtų pakaušį ir kaktytę. Tada kiekviename šone prinėriau ausis su šniurkais. Galiausiai viską apnėriau vėžio žingsniu...
dekui sito ir norejau, kaip tas ausis dadurt -dabar aisku aciuks
QUOTE(anastazas @ 2007 05 16, 16:04)
Rodom kepuriuką pagal jūsų schemutes,
grazi
QUOTE(astisius @ 2007 05 16, 18:58)
super parodyk ant modeliuko
QUOTE(Misty @ 2007 05 17, 07:56)
Man turbūt niekada nesigauna pigiau, visada perku gerus gražius siūlus, juk darau tam, kad būtų gražiau, o ne kad pigiau
na va - šiaip ne taip nufotkinau dar vieną savo produktą... čia be schemų, - iš galvos...
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 17, 08:31)
na va - šiaip ne taip nufotkinau dar vieną savo produktą... čia be schemų, - iš galvos...
grazu
kaip tu tuos bantukus padarai taip graziai?
QUOTE(*Maja* @ 2007 05 17, 10:43)
kaip tu tuos bantukus padarai taip graziai?
Tie kaspinėliai prisiūti atskirai iš juostelės išlankstyti - tik va kaip paaiškint - tai net nžn
labai paprastai ten viskas juostelės gabaliuką lenki dvejose vietose - taip kad visos trys jos dalys būtų vienodo ilgio, o viduryje sutvirtini siūlu, o kad jo nesimatytų - užmaskavau karoliuku
nu nžn ar čia suprasi, ką sumaliau...