Misty - ananasinė kepurytė labai šauni
QUOTE(*Maja* @ 2007 05 16, 15:44)
aš ir tokios schemutės norėčiau
Papildyta:
o čia kokiu rašteliu nėriai ir kokiais siūlais?
Papildyta:
o čia kokiu rašteliu nėriai ir kokiais siūlais?
Siūlai kažkokie medvilniniai (storesni nei Maxi), neriau žemu stulpeliu, o ausis - tunisietišku vašeliu...
QUOTE(Azali @ 2007 05 16, 15:46)
Misty - ananasinė kepurytė labai šauni
Ačiū
Rodom kepuriuką pagal jūsų schemutes, tik be bryliukų, raukinukų ir gėlyčių, nes modeliukas turi ypatingą galvytės formą, kuriai labiausiai tinka paprasčiausia tiesi apačia. Mamai ir visiems mačiusiems gražu, tik gaila, kad modeliukui ji nepatinka.... plešia nuo galvos ir nesifotografuoja. Čia nuotraukytė nelinksmo modeliuko su nepriderinta prie garderobo kepuryte, nes mama labai norėjo pasirodyti ir visaip vaiką kankino.
QUOTE(anastazas @ 2007 05 16, 17:04)
Rodom kepuriuką pagal jūsų schemutes, tik be bryliukų, raukinukų ir gėlyčių, nes modeliukas turi ypatingą galvytės formą, kuriai labiausiai tinka paprasčiausia tiesi apačia. Mamai ir visiems mačiusiems gražu, tik gaila, kad modeliukui ji nepatinka.... plešia nuo galvos ir nesifotografuoja. Čia nuotraukytė nelinksmo modeliuko su nepriderinta prie garderobo kepuryte, nes mama labai norėjo pasirodyti ir visaip vaiką kankino. [img]
Labai gražus kepuriukas ir modeliukas o kad plėšia tai žinok ne tavo vienos mano irgi geriau nusiima ir paragauja negu nešioja an galvos
Misty, anastazas, vaje vaje, kaip gražu..........
jau susiradau
nu va, stulpeliu nerti išmokau,
tik dabar man paaiškinkit, kai iš vienos akies išmegzti dvi
Papildyta:
man kažkodėl nerodo tavo kepurytės
QUOTE(*Maja* @ 2007 05 16, 11:59)
na va, atsakymą redike jau gavai , beliko dabar ženkliukų reikšmę žinoti
jau susiradau
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2007 05 16, 16:40)
aš tai nunėriau paprastą kepurytę, seniai nėrus buvau, tai daug ardyti teko kepurytė
QUOTE(P@nter@ @ 2007 05 16, 17:29)
Labai gražus kepuriukas ir modeliukas o kad plėšia tai žinok ne tavo vienos mano irgi geriau nusiima ir paragauja negu nešioja an galvos
Ačiū
Dar turiu tokius pereinamų spalvų margus siūliukus, bet storoki, va niekaip neišeina man iš jų graži kepurytė, ardžiau gal 20 kartų.... Kaip manot, o tankiai kepurytei su ausytėm (neseniai buvo tokia mėlynai dryžuotos kepurės nuotraukytė) užtektų 50 gramų? Ar trauktis virbalus ir su jais žaist?
QUOTE(Misty @ 2007 05 16, 14:25)
Rodausi dar vieną ananasinę kepurytę...
Nu kaip fainai tos mažos gėlytės pritiko
[quote=Redike,2007 05 16, 17:48]
[quote=edinka,2007 05 16, 18:33]
[/quote]
Aciu
[quote=edinka,2007 05 16, 18:33]
[/quote]
Aciu
QUOTE(anastazas @ 2007 05 16, 17:48)
Ačiū
Dar turiu tokius pereinamų spalvų margus siūliukus, bet storoki, va niekaip neišeina man iš jų graži kepurytė, ardžiau gal 20 kartų.... Kaip manot, o tankiai kepurytei su ausytėm (neseniai buvo tokia mėlynai dryžuotos kepurės nuotraukytė) užtektų 50 gramų? Ar trauktis virbalus ir su jais žaist?
Bijau, kad gali neiseiti i 50g, jei siulai storesni
QUOTE(Redike @ 2007 05 16, 16:48)
jau susiradau
Papildyta:
jau susiradau
Papildyta:
kažkaip nesupratau... kaip iš vienos dvi... gal čia kai ant vašelio buna dvi akys, kurias sumegzti reikia?
QUOTE(Redike @ 2007 05 16, 16:48)
na aš dar irgi tik pradedanti nėrėja, bet šitą moku, tai pasakysiu iš vienos skylutės išmezgi stulpelį ar ką tau reikia pagal schema ir vėl į tą pačia skylutę kiši vąšiuką ir dar vieną išmezgi