Nunėriau savo bernioku pirmą kepurytę. Nėriau gan "griežtą", tikiuosi neatrodo mergaitiškai
Na va - pasigirsim savo skrybėliuku iš komplektėlio
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 15, 10:21)
labai grazu
o kaip cia skrybelaites bryliukai-dvigubi?
QUOTE(bonda @ 2007 05 15, 11:22)
nu kad ne - jie tik užsirietę truputį
man labai reik jūsų patarimo - kaip iškrakmolinti taip, kad būtų kaip "kaulas" ?
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 15, 10:24)
jau du syk krakmolinau, ir lyginau, kaips ake -nieko -sudas reik pirkt kazkokio apykakliu standiklio -sako gerai su juo
Peperoni, aš tai darau taip: pasidarau paprasto krakmolo stiprų tirpalą, palaikau mezginį, nuspaudžiu, ištiesinu rankom ir lyginu su lygintuvu per merliuką, kol sukietėja.
QUOTE(astisius @ 2007 05 15, 10:28)
Peperoni, aš tai darau taip: pasidarau paprasto krakmolo stiprų tirpalą, palaikau mezginį, nuspaudžiu, ištiesinu rankom ir lyginu su lygintuvu per merliuką, kol sukietėja.
dariau, akip rekomendavai -vis tiek nieko gero nu ne taip ir viskas ne taip standu , kaip noris ir nestovi ( ) kaip reikia
Bonda, gal per silpną tirpalą darei? man irgi tik iš antro karto pavyko, bet gavosi tai labai super, skrybelės bryliukai stovėjo kaip turi būt ir nelinko. Ir dar krakmolas vis nusėda į dugną, tai vis pamaišyt reikia . Ir pirkit gerą, normalų , o ne Lyder price.
nu vat dariau taip kaip Astišius sakė - tik kad nelyginau - nes tokią formą sunku išlygint... džiovinau ant trilitrinio... pradžioj lyg ir gerai buvo - o paskui pradėjo minkštėt... reiks bandyt dar kartą...
QUOTE(astisius @ 2007 05 15, 10:31)
Bonda, gal per silpną tirpalą darei? man irgi tik iš antro karto pavyko, bet gavosi tai labai super, skrybelės bryliukai stovėjo kaip turi būt ir nelinko. Ir dar krakmolas vis nusėda į dugną, tai vis pamaišyt reikia . Ir pirkit gerą, normalų , o ne Lyder price.
jau dus ykius dariau...krakmolop tas tirpalas nu jau tirstesnis ne but turbut negalejo....nezinau -turbut trecia syki bandysiu gal trecias sykis nemeluos
o tu pamirkai ilgai? nuspaudi? ar toki ir formuoji??
šiaip aš nedarau tirpalo - tik sudrėkinu mezginį, ir tada gerai ištrinu su krakmolu.... o po to išskalauju... ir tada lyginu... visada buvo 100 procentų patikima o šįkart tik išdžiovinau - ko gero čia ir buvo mano klaida...
QUOTE(Jurgele @ 2007 05 15, 10:06)
Nunėriau savo bernioku pirmą kepurytę. Nėriau gan "griežtą", tikiuosi neatrodo mergaitiškai
Labai gražu, gal turi schemutę?
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 15, 11:21)
Mergaitės, o kur Vilniuje galima nupirkti MAXI pereinančios spalvos siūlų?