Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės be alkoholio

smile.gif+2008 05 04, 18:09-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 04, 18:09)
Kiek aš žinau, tai jaunieji geria mineralinį iš degtinės butelių....

dar ir tokių cirkų būna? blink.gif kam tą teatrą daryt.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 04, 22:36)
dar ir tokių cirkų būna?  blink.gif  kam tą teatrą daryt....  doh.gif  biggrin.gif

Mano klasiokė buvo praeitą savaitgalį pusseserės vestuvėse, tai sakė prie stalo mineralinį gėrė, o paskui, kai šoko, turėjo gert tą, ką atnešė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 04, 22:36)
dar ir tokių cirkų būna?  blink.gif  kam tą teatrą daryt....  doh.gif  biggrin.gif

as per musu su MB vestuves irgi nieko kito negeriau apart vyna ax.gif Kadangi nesu megeja stipriu gerimu, tai pagrinde vynas ir gaiva buvo geriami rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 04, 21:15-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 04, 21:15)
Mano klasiokė buvo praeitą savaitgalį pusseserės vestuvėse, tai sakė prie stalo mineralinį gėrė, o paskui, kai šoko, turėjo gert tą, ką atnešė. doh.gif

bet tai kaip žiauru, kai turi apsimetinėti, jog geri, vien tam, kad kiti būtų patenkinti doh.gif koks kieno reikalas, ir apskritai, kaip galima versti žmogų gerti, jei jis nenori.... blink.gif ne nu, keista vis dar mūsų šalies kultūra - jei nori pritapti prie visų, tai būtina nusitašyti iki žemės graibstymo doh.gif

aš pavyzdžiui ruošiuosi vandenėlį gurkšnoti rolleyes.gif nors šiaip neatsisakau vyno, o kartais ir kokio stipresnio gėrimėlio.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2008 05 04, 10:30)
tiesiai sviesiai jai ir pasakiau, jog svente jaunuju, t.y mano ir mano mylimojo  blush2.gif  Tik tada ji atreze, "aha... o sveciai tau s*dai, ane"  blink.gif    mad.gif

labai juokiausi kai perskaiciau tavo drauges klausima-teigini, toki visai ne subtilu, sakyciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu koks zmoniu susireiksminimas buna doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 05 06, 10:44)
labai juokiausi kai perskaiciau tavo drauges klausima-teigini, toki visai ne subtilu, sakyciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu koks zmoniu susireiksminimas buna doh.gif  doh.gif  doh.gif

na pas mus buvo panasi situacija. Is pradziu isvis norejau daryt be alkoholio, tai visi isdurnino, na is esmes nesu nusistaciusi pries alkoholi, bet pries alkoholio padauginusius zmones. Zinau, kad pati gersiu tik siek tiek sampano, nes norisi tokia diena buti blaivaus proto ir viska prisiminti aiskiai blush2.gif

Sio forumo dkyrelyje apie alkoholi vos negavau soko, kaikurios nuotakos skaiciuoja vos ne po puse degtines butelio sveciui plius dar tam paciam sveciui vyno alaus brendzio ir tt blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 05 08, 16:49)
Sio forumo dkyrelyje apie alkoholi vos negavau soko, kaikurios nuotakos skaiciuoja vos ne po puse degtines butelio sveciui plius dar tam paciam sveciui vyno alaus brendzio ir tt blink.gif  blink.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif geriau jau nepritrukti megejams pagerti, o paskui gali buti geda biggrin.gif Nors tik baliui prasidejus buna tikrai baisu. Visi puola kimsti butelius ir to alkoholio mazeja akyse ir baime apima kad pritruks blink.gif O paskui jau po maziau atidarinejama ir isgeriama. Bet pradzioj tikrai apima siaubas, kokiais kiekiais geriama ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 05 08, 20:46)
drinks_cheers.gif geriau jau nepritrukti megejams pagerti, o paskui gali buti geda biggrin.gif Nors tik baliui prasidejus buna tikrai baisu. Visi puola kimsti butelius ir to alkoholio mazeja akyse ir baime apima kad pritruks blink.gif O paskui jau po maziau atidarinejama ir isgeriama. Bet pradzioj tikrai apima siaubas, kokiais kiekiais geriama ir pan biggrin.gif

tai va ir baisu man.... visu pirma tai baisu kad bus persikreipusiu veidu jei pritruks degtines, nes imam tik 10 buteliu degtines ir 10 brendzio 50 zmoniu. Visa kita bus vynas.....
tai va ir neapsipendziu kas geriau ar iskreipti veidai, kad truksta degtines, ar iskreipti veidai nuo perdidelio degtines kiekio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 05 08, 21:10)
tai va ir baisu man....  visu pirma tai baisu kad bus persikreipusiu veidu jei pritruks degtines, nes imam tik 10 buteliu degtines ir 10 brendzio 50 zmoniu. Visa kita bus vynas.....
tai va ir neapsipendziu kas geriau ar iskreipti veidai, kad truksta degtines, ar iskreipti veidai nuo perdidelio degtines kiekio doh.gif

blush2.gif mes irgi planavome pirkti daug maziau gerimu, bet mano tete,kad pasiuto,ka zmones, mat, pasakys, jei pritruksim blink.gif Vienu zodziu del kitu akiu, prisipirkom tos baltos per akis doh.gif unsure.gif
Skaiciavome,kad is 22 sveciu max 15 gerianciu, o vien baltos turejome lyg 25butelius g.gif (seniai viskas buvo, jau ir pasimirso), o dar kur vynas, saldus gerimai, sampanas doh.gif Baisu istikruju buvo, jeigu viskas bus isgerta, kas darysis, visi iskrite bus be vidurnakcio blink.gif Smagu, kad viskas baigesi laimingai, liko labai daug gerimu, kuriuos palikome tevams, nes baltos nevartojame ir pas mus tokie gerimai uzsilieka metams ir daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 05 08, 20:10)
tai va ir baisu man....  visu pirma tai baisu kad bus persikreipusiu veidu jei pritruks degtines, nes imam tik 10 buteliu degtines ir 10 brendzio 50 zmoniu. Visa kita bus vynas.....

oi, panos, mes irgi norejom kuo maziau alkoholio..tetis pasake - ziurekit, kad zmonems netruktu, bo geda bus... blink.gif blink.gif

dargi pradzioje galvojom daryti be degtines, t.y. vynelis, sampanas ir viskis...tai patikekit! kam tik bepasakydavau, reakcija buvo vienoda: huh.gif blink.gif stupid.gif mad.gif
zodziu nezinojau, kad be degtines neissiverciama schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2008 05 08, 15:49)

Sio forumo dkyrelyje apie alkoholi vos negavau soko, kaikurios nuotakos skaiciuoja vos ne po puse degtines butelio sveciui plius dar tam paciam sveciui vyno alaus brendzio ir tt blink.gif  blink.gif  blink.gif

beje, del alkoholio skaiciavimo...kiek domejomes,kaip cia su tais kiekiais apsiskaiciuoti, kad TIK NEPRITRUKTU sveteliams alkoholio, tai isgirdome taip: "ant galvos" po buteli degtines (vyrams) ir po buteli vyno (damoms) blink.gif
Atsakyti
visgi as pasiskaiciavau kad man tu 10 buteliu degtines ir 10 buteliu brendzio bus per akis. Visu pirma muzikantai tikrai neskatins gerti alkoholio, isvis niekas neskatins kelt po stikliuka ir po antra ir po trecia. Nes va per tokias gyrdymo akcijas sveciai ir pasigeria, todel ir reikia skaiciuoti vos ne po 2 butelius zmogiu.

is 55 sveciu, tai tik apie 20 negers vyno, na po taure gal ir isgers, bet cia vyresni zmones kuriems be stipriuju gerimu nesuprantamas balius. Tai galu gale gaunasi taip kad 10 degtines buteliu teks vyriskiams, o moterims bus brendzio, tai tikrai kad bus per akis. Nes musu vestuves tokios, kad kol valgysim tai daugiau vyna gersim, o kai vakariene pasibaigs tai bus sokiai, o tada tai niekas apie jokias degtines negalvos, bus gaivieji gerimai ir alaus backute, po to vidurnakti sampanas.

Mano nuomone alkoholio reikia daug tada kai vestuves neydomios ir ner ka veikt, tada tik gert ir belieka, o jei dar yra stalo komendantai ir muzikantai, kuriu pagrindiniai raginimai yra isgerti ir isgerti tai ir gaunasi visuotinis nusigerimas.
Jeigu sveciai uzimti yra veiklos ir ji idomi, nemanau, kad tada visi sedes ir gers
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 05 10, 18:32)
Jeigu sveciai uzimti yra veiklos ir ji idomi, nemanau, kad tada visi sedes ir gers

drinks_cheers.gif pritariu drinks_cheers.gif Pas mus buvo labai daug veiklos,todel sveciai ir liko blaivus biggrin.gif
Atsakyti