Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės be alkoholio

QUOTE(drakosa @ 2008 04 29, 13:32)
pas mus tokios vestuvės...kuo mažiau ir to "gėrio:.
Patikėk, iš patirties sakau, kad prancūzai išgers ir ne tik kad, o dar or prisigers. Mūsų šeimoj irgi prancūzas yra, tai kai į kaimą nuvažiuoja,bežvengdamas išgeria tiek, kad paskui neprisimena nieko... lotuliukas.gif  ir vis sako, nu jūs lietuviai pavarot.... lotuliukas.gif
O su tais vyresniais svečiais ir pas mus problemos.. doh.gif  Visi žino, kad mes negeriantys, bet vistiek sako, kad fleškutė kišenėj bus... O mane taip nervyja... verysad.gif
Tai vieniems jau pasakiau, kad jei negerbiat mūsų norų (nes galų gale šventė tai mūsų), tai visai neateikit. Tai susimąstė. smile.gif

na as irgi panasiai masciau, jei jau prisigert kas ruosiasi, tai tegu sedi namie ir man tokiu sveciu nereikia. Bet visgi gimine lieka gimine ir nereikia santykiu gadinti, nes po to visa gyvenima prisimins kokia per vestuves buvai.
Tai as todel ir nededu ant stalu jokiu gerimu, bus ispirktas tam tikras buteliu skaicius ir kai sveciu taure bus tuscia padavejas pasiulys ar patys pasiprasys.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 04 29, 13:56)
Tai as todel ir nededu ant stalu jokiu gerimu, bus ispirktas tam tikras buteliu skaicius ir kai sveciu taure bus tuscia padavejas pasiulys ar patys pasiprasys.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ideja labai sauni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 04 02, 19:24)
Bet šventė, kaip ten bebūtų, jaunųjų, o ne tų visų norinčiųjų nusilakt. Nereikia varžytis leisti tai suprasti, nes priešingu atveju rezultatas gali visai nedžiuginti. mirksiukas.gif Taip drąsiai nekalbėčiau, jei negalėčiau remtis sava patirtimi - tikrai nebuvo nei vieno bumbančio, kad vestuvės niekam tikusios, nes trūksta alkoholio. Aišku reikia ypatingai gerai apgalvoti, kas bus veikiama, nes pernelyg nuobodžiaujantys svečiai tikrai gali gėrimų pasigesti.

Na tai vat tas ir yra, kad svente jaunuju 4u.gif Nors kai drauges nesamoningu reikalavimu mano vestuvems nebegalejau jau ir klausytis,tai tiesiai sviesiai jai ir pasakiau, jog svente jaunuju, t.y mano ir mano mylimojo blush2.gif Tik tada ji atreze, "aha... o sveciai tau s*dai, ane" blink.gif mad.gif Tad ka cia ir bepridursi...
O stai jei nusprendete kelti puota ar tiesiog pasisedejima be alkoholio, tai taip ir darykite, juk pirmiausiai svente darote sau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 04 gegužės 2008 - 10:31
QUOTE(Panelee @ 2008 05 04, 10:30)
Na tai vat tas ir yra, kad svente jaunuju  4u.gif  Nors kai drauges nesamoningu reikalavimu mano vestuvems  nebegalejau jau ir klausytis,tai tiesiai sviesiai jai ir pasakiau, jog svente jaunuju, t.y mano ir mano mylimojo  blush2.gif  Tik tada ji atreze, "aha... o sveciai tau s*dai, ane"  blink.gif    mad.gif Tad ka cia ir bepridursi...
O stai jei nusprendete kelti puota ar tiesiog pasisedejima be alkoholio, tai taip ir darykite, juk pirmiausiai svente darote sau  4u.gif

Tai tu jai atrėžk, kad saugai svečių sveikatą smile.gif)))
Atsakyti
na kadangi mano idėja apie vestuves be alkoholio arba vien tik su vynais nebuvo sutikta itin džiaugsmingai, tai teko pasirūpinti ir kitokiais gėrimais. aišku, jų "užpirkom" minimaliai ir dabar rūpinamės, kad programa būtų įdomi, tačiau be raginimų išgerti. juk paprastai didžiausias alkoholio kiekis suvartojamas tada, kai svečiai raginami arba nuobodžiauja, o to tikrai nenorim... rolleyes.gif
šiaip jau kviečiam į vestuves tik artimiausius žmones, kuriuos tikrai norim matyti, o ne todėl, "kad reikia", bet ką padarysi, jei jie nėra tokios meniškos sielos kaip aš ir neapsiriboja vien lengvais gėrimais biggrin.gif
bet manau viskas bus gerai, jei neleisim svečiams nuobodžiauti (tikiuosi rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 04, 12:15)
na kadangi mano idėja apie vestuves be alkoholio arba vien tik su vynais nebuvo sutikta itin džiaugsmingai, tai teko pasirūpinti ir kitokiais gėrimais. aišku, jų "užpirkom" minimaliai ir dabar rūpinamės, kad programa būtų įdomi, tačiau be raginimų išgerti. juk paprastai didžiausias alkoholio kiekis suvartojamas tada, kai svečiai raginami arba nuobodžiauja, o to tikrai nenorim...  rolleyes.gif
šiaip jau kviečiam į vestuves tik artimiausius žmones, kuriuos tikrai norim matyti, o ne todėl, "kad reikia", bet ką padarysi, jei jie nėra tokios meniškos sielos kaip aš ir neapsiriboja vien lengvais gėrimais  biggrin.gif
bet manau viskas bus gerai, jei neleisim svečiams nuobodžiauti (tikiuosi  rolleyes.gif )

Aha mane irgi tas neramina, tikiuosi kad neatsiras koks entuziastas. Kai paskaičiau kažkokią temą apie "stalo komendantus" tai net nupurtė iš šleiktulio .

Vasarą vestuvėse buvo viena nėsčia moteris, tai ją komendantas vistiek ragindavo išgert ir ji turėjo vaidint kad degtinę geria- šlykščiau nesugalvosi. O pilvukas jau koks 6 mėnuo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 04, 15:24)
Aha mane irgi tas neramina, tikiuosi kad neatsiras koks entuziastas. Kai paskaičiau kažkokią temą apie "stalo komendantus" tai net nupurtė iš šleiktulio .

Vasarą vestuvėse buvo viena nėsčia moteris, tai ją komendantas vistiek ragindavo išgert ir ji turėjo vaidint kad degtinę geria- šlykščiau nesugalvosi. O pilvukas jau koks 6 mėnuo.  doh.gif

Ir kodėl būtinai visi turi gert jei nenori???????!!!!!!
Atsakyti
smile.gif+2008 05 04, 16:06-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 04, 16:06)
Ir kodėl būtinai visi turi gert jei nenori???????!!!!!!

doh.gif kad atsiranda tikrai tokiu nesusiprateliu. As nemegeja, pvz, tu degtineliu ir pan gerimu. Geriu viska iki 10%, visoki vyna, sampana, sidra, saldzius gerimus, bet is manes per balius tik pasisaipo blink.gif Kad vaizduoju miestiete ir pan, bet jeigu man nepatinka stiprus gerimai,tai kodel turiu gerti g.gif
Vakar buvome vyro mociutes gimtadienio sventeje, tai visi pyle pilnais, o as apakusi buvau blush2.gif sutase nezinia kiek bonku per pora valandeliu...Balius tik prasidejes buvo, o visi jau girti doh.gif Jubiliate nuvargusi (senas zmogus) i lova atsigule anksciausiai, o jos niekas ir nepasigedo schmoll.gif
Ech, kaip man tokie baliukai nepatinka schmoll.gif Tai dar karta irodo, kad visi i sventes ateina pagerti, pavalgyti, o ne zmones pagerbti.
Atsakyti
Baisiausias dalykas man yra nueit pasveikint kaimynų kokia nors proga. Pasodina už stalo, užsėda, o tada tik spėk gert jų viskį šlykštų... Paskutinį kartą neištvėrus pamelavau, kad laaabai skauda skrandį... mega_shok.gif
Papildyta:
Dar laukia brolio vestuvės... Jis beveik negeria, būsimoji taip pat, o kiti iš šito tik juokiasi... " Kaip čia jūs negersit???!!!"
Atsakyti
smile.gif+2008 05 04, 15:54-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 04, 15:54)
Dar laukia brolio vestuvės... Jis beveik negeria, būsimoji taip pat, o kiti iš šito tik juokiasi... " Kaip čia jūs negersit???!!!"

tai kad kiek zinau, patys jaunieji nelabai bet kokiu atveju geria per vestuves rolleyes.gif ar cia tik as ant tokiu pataikiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 04, 20:05)
tai kad kiek zinau, patys jaunieji nelabai bet kokiu atveju geria per vestuves  rolleyes.gif  ar cia tik as ant tokiu pataikiau?  biggrin.gif

Kiek aš žinau, tai jaunieji geria mineralinį iš degtinės butelių....
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 04, 19:05)
tai kad kiek zinau, patys jaunieji nelabai bet kokiu atveju geria per vestuves  rolleyes.gif  ar cia tik as ant tokiu pataikiau?  biggrin.gif

nusitašę jaunieji - ypač nuotaka - atrodytų klasiškai thumbup.gif doh.gif

smile.gif+-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif)
Baisiausias dalykas man yra nueit pasveikint kaimynų kokia nors proga.

pas mus yra kimynas kuris visus gėrimus iš čierkos iki dugno verčiasi... b rendį, viskį, likerį, martinį, degtinę - nesvarbu. Tai jei toks supratimas apie gėrimus tai jau tikrai negali tikėtis nieko gero
Atsakyti