Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės be alkoholio

QUOTE(tasha @ 2007 10 26, 13:47)
Pas mus buvo daug alkoholio ir ivairaus ir dar visi bent jau po buteli atsinese biggrin.gif  Ir nebuvo jokiu pykciu ar sliauziojimu prisigerus. Visi linksminosi, pagrinede brendi, sampana ir alu gere. Sokiai buvo iki 6 ryto, 10 val visi kelesi, pirti iskurenom,saslykus kepti pradejom, va tada dauuma tik alu gere, o merginos sampana. Degtines praktiskai niekas negere. Tai sveciams isvazinejant po  buteli lauktuviu idejom biggrin.gif

mes irgi lauktuviu dejom wink.gif
ir antros dienos programa buvo tip top kaip tavo wink.gif
Atsakyti
Musu vestuves buvo vieno vakaro, be jokiu antru dienu.
Visa laika norejau,kad per mano vestuves nebutu seimos balius, per kuri nusigeriama, sia minti visi palaike, todel uzsakem minimaliaialkoholio (aisku, jei butu reikeje, butume papildomai - bet jo liko!!!) ir perspejom pirslius, kad nenorim tokiu tostu ir kalbu, kur sveciai skatinami gerti - nenusigerti o svesti kartu susirinkome smile.gif taijie labaisauniai pravede viska, net nebuvo to ratu prisistatymo, jokiu "pkelk stikliuka" ir pan.
Muzikantui irgi keleta kartu iki vestuviu sakiau, kad nebutu visokiu visokiu tu jubajeriu, kur girdomi sveciai.
Zinokite, kokia sauni svente buvo! Aisku, kas norejo, tas prigere, bet tokiu buvo vienetai, ovisa kita mase, ose thumbup.gif buvo superine svente, superine nuotaika! visi soko, selo, dainavo... Buvo nuostabu!
Atsakyti
Ar taip jau atsvente kuri nors nuotaka savo vestuves?Kokia buvo sveciu reakcija?
Atsakyti
O as nepasiryzciau vestuvems be alkoholio g.gif nebent abu jaunieji besigydantys alkoholikai . Siaip man vestuves visai nesiasocijuoja su nusigerimu, nes tai vienintelis balius kur tiek sokama, judama, dainuojama ir nusigerimui tikrai maziau galimybiu negu bet kokiam "vakarelyje" . Galiausiai, jei bijai nusigerimo- nesikviesk latru mirksiukas.gif
Atsakyti
na... as nezinau... gal tai ir jaunuju svente, gal ir jie nenori matyti girtu veidu, bet... Del manes alkoholio galetu ir nebuti, tik tikrai nesinoretu, kad sveciai issiskirstytu 12val schmoll.gif Gal todel taip sakau, kad mano gimine na, isgers turbut, pasilinksmins, bet visokiu nesusipratimu neturetu buti unsure.gif
Atsakyti
Dalyvavau vestuvese be alkoholio smile.gif
Buvo labai linksma, visi selo, soko, ivairus zaidimai, jo netruko ir taip buvo linksma.
Ir uz stalu nieks nesedejo, fursetas buco smile.gif
Atsakyti
niu pas mus bus dideles vestuves,taj nezinau kaip visi reguotu,jei pasakyciau kad nebus alkoholio jokio blink.gif Nebutina juk prisigerti iki zemes graibymo ir taip nebuna,nebent vienas kitas.Daug vestuviu esu buvus ir viskas sauniai budavo,jokio balagano,griuvinejimu ar pan.Siaip zmones labiau atsipalaiduoja igere grama kita,taj kodel gi ne.As pati ne abstinente,esant progai taure pakeliu 4u.gif Mano nuomone kad vestuves be alkoholio ne vestuves,o kaip sakot kad ir taip parastai galima pagert,taip pat galiu pasakyti kad pavakarieniaut iegi paprastai galima thumbup.gif ( cia tik mano nuomone ir bukit geros neuzsipulkit)
Atsakyti
na iki tol net nebuvau pamascius kad vestuves galetu buti be alkoholio, todel isvydus tokia tema is smalsumo uzsukau pasiskaitinet... na laikai keiciasi, todel po truputi kai kurios paziuros i sventes irgi pasikeicia... smile.gif na bet manyciau labai daug kas priklauso nuo publikos, kuri susirinks y svente... jei sveciu dauguma sudarys nelinke prisigerti zmones, tai to alkoholio ir nereik tiek turet, jog stalai nuo "bonku" luztu drinks_cheers.gif o viena kita taure sampano ar vyno pakelt vis gi galima... na o jei ir atsirastu megeju isgert vadinamosios "baltos", tai y svente be alkoholio tokios personos jau apsirupina fleskutemis svarko kiseneje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justyyte @ 2008 02 10, 12:13)
na iki tol net nebuvau pamascius kad vestuves galetu buti be alkoholio, todel isvydus tokia tema is smalsumo uzsukau pasiskaitinet... na laikai keiciasi, todel po truputi kai kurios paziuros i sventes irgi pasikeicia...  smile.gif

drinks_cheers.gif laikai keiciasi, bet poziuris nesikeicia blush2.gif Snapsas valdo pasauli biggrin.gif
Atsakyti
Esu buvus vestuvėse kur buvo tik šampanas ir vynas iš alch gerimų, labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 29 balandžio 2008 - 11:41
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 29, 12:40)
Esu buvus vestuvėse kur buvo tik šampanas ir vynas iš alch gerimų, labai liuks  thumbup.gif

na va as tokias vestuves ir plauoju, nes teku uz prancuzo, tai visi sveciai is Prancuzijos ir aplinkiniu saliu degtines tikrai negers, lietuvos jaunimas tai irgi tik vyna vakarienes metu gers. Bet kai apie tai pasakiau vyresniems sveciams doh.gif doh.gif

niekas vyno negeria doh.gif nezinau, jie turbut prisimena nuo tarybiniu laiku koki rasalini vynas kuris skrandy skyles pragrauzdavo g.gif

Na zodziu tai ant stalu nebus jokiu buteliu ir jokiu patiekalu. Prie stalo sedes po 8 zmones, vienam stalui po viena padaveja, o gerimai bus surasyti ant meniu, tai kas ko nores to ir paprasys. Bus balto ir raudono vyno ir stipraus alkoholio megejams brendzio ir degtines.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 29, 11:40)
Esu buvus vestuvėse kur buvo tik šampanas ir vynas iš alch gerimų, labai liuks  thumbup.gif

pas mus tokios vestuvės...kuo mažiau ir to "gėrio:.

QUOTE(Chippie @ 2008 04 29, 12:11)
na va as tokias vestuves ir plauoju, nes teku uz prancuzo, tai visi sveciai is Prancuzijos ir aplinkiniu saliu degtines tikrai negers, lietuvos jaunimas tai irgi tik vyna vakarienes metu gers. Bet kai apie tai pasakiau vyresniems sveciams doh.gif  doh.gif
niekas vyno negeria doh.gif  nezinau, jie turbut prisimena nuo tarybiniu laiku koki rasalini vynas kuris skrandy skyles pragrauzdavo g.gif
Na zodziu tai ant stalu nebus jokiu buteliu ir jokiu patiekalu. Prie stalo sedes po 8 zmones, vienam stalui po viena padaveja, o gerimai bus surasyti ant meniu, tai kas ko nores to ir paprasys. Bus balto ir raudono vyno ir stipraus alkoholio megejams brendzio ir degtines.

Patikėk, iš patirties sakau, kad prancūzai išgers ir ne tik kad, o dar or prisigers. Mūsų šeimoj irgi prancūzas yra, tai kai į kaimą nuvažiuoja,bežvengdamas išgeria tiek, kad paskui neprisimena nieko... lotuliukas.gif ir vis sako, nu jūs lietuviai pavarot.... lotuliukas.gif
O su tais vyresniais svečiais ir pas mus problemos.. doh.gif Visi žino, kad mes negeriantys, bet vistiek sako, kad fleškutė kišenėj bus... O mane taip nervyja... verysad.gif
Tai vieniems jau pasakiau, kad jei negerbiat mūsų norų (nes galų gale šventė tai mūsų), tai visai neateikit. Tai susimąstė. smile.gif
Atsakyti