Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės be alkoholio

Gal nustebinsiu, bet man vestuvės be alkoholio - tai vestuvės be alkoholio tongue.gif

Seniai, dar būdama jauna, svajojau apie tokais, nes tiesiog nekenčiu girtų snukių, blevyzgų ir užstalės dainuškų "pakelk stiklelį" tipo. Nėr šlykščiau kai kabinėjasi įkalbinėdami išgert schmoll.gif

Man pasisekė - sutikau vyrą, kuris tokią idėją palaikė thumbup.gif Tad mūsų vestuvės buvo išvis be jokio alkoholio . Rimtai, tik mineralinis, sultys, gaivos ir vaikiškas šampanas tostams tongue.gif (tiesa, kvietimuose visus įspėjom, kad alkoholio nebus, tai manau buvo laiko nusiteikti ax.gif )

Kažkaip nepatenkintų nepastebėjau (matyt, mėgėjai prisiliuobt tiesiog neatvyko), šokiai dainos buvo, mums išvažiavus kiek žinau irgi ant stalo bonkių neatsirado, o svečiai linksminosi iki 5 ryto 4u.gif
Bet reiktu ivairoves... vynus ne visi megsta ir geria... likerius taip pat... manau dar turetu buti sidras, alus, sampanas kas dar cia  g.gif

bet ar tada nebus dar blogiau? kadangi prie vieno gerimo ilgai neapsistosi.. o primaisius  g.gif  o zmones jei geria balta, tai pagrinde vistiek tik ja  rolleyes.gif

lotuliukas.gif nepyk, bet nerealiai juokingai nuskambėjo lotuliukas.gif
pavadinimų kaip geram bare, o skaitytųsi 'be alkoholio" mirksiukas.gif

Atsakyti
na nzn kad ir buna to alkoholio taj manyciau nebutina prisiliuopt , nes pvz per mano seses vestuves tiek liko alkoholio dauk , nepatikesit bet nemaciau nej vieno labai jau girto vejdo, buvo kaip sakoma ikaususiu bet visi labai santuriai , nebuvo lajko ten ta stikliuka kilnot nes buvo ka veikt sokiai pokiai , priklauso nuo to kokie ir ko tie zmones susirinko:}
Atsakyti
Na musu vestuvese alkoholio buvo, bet be jo svesti tai manau reikalinga ir tam tikra kompanija drinks_cheers.gif O tai kaip be sampano blink.gif
Atsakyti
Smagu, kad taip zmones nusprendzia. Mano atveju manau likciau nesuprasta, jei taip pasiulyciau g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 10 22, 21:49)
Smagu, kad taip zmones nusprendzia. Mano atveju manau likciau nesuprasta, jei taip pasiulyciau  g.gif ax.gif

thumbup.gif tai jau tikrai
Atsakyti
Mes irgi planuojam savo vestuvėse tik vyną ir šampaną (nesu tikra dėl brendžio, bet norėčiau, kad ir jo nebūtų), tai kai užsiminiau keliems draugams, jauni, beje, jie, tai susilaukiau pašaipių pastabėlių... unsure.gif Nemalonu, aišku, bet savo nuomonės nekeisim - nepatinka, tegu neina rolleyes.gif Manau kvietime parašysim, kad stiprių alkoholinių gėrimų nebus...Tik, pažinodama savo draugus, žinau, kad jie neprigėrę nebus tokie linksmi, ir šokti nelabai gal eis, tai dabar didžiausias galvos skausmas - kaip padaryti, kad publika nenuobodžiautų g.gif Vestuvės planuojamos vienos dienos, restorane, tokia ilgesnė vakarienė daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2007 10 24, 12:15)
Mes irgi planuojam savo vestuvėse tik vyną ir šampaną (nesu tikra dėl brendžio, bet norėčiau, kad ir jo nebūtų), tai kai užsiminiau keliems draugams, jauni, beje, jie, tai susilaukiau pašaipių pastabėlių...  unsure.gif Nemalonu, aišku, bet savo nuomonės nekeisim - nepatinka, tegu neina  rolleyes.gif Manau kvietime parašysim, kad stiprių alkoholinių gėrimų nebus...Tik, pažinodama savo draugus, žinau, kad jie neprigėrę nebus tokie linksmi, ir šokti nelabai gal eis, tai dabar didžiausias galvos skausmas  - kaip padaryti, kad publika nenuobodžiautų  g.gif  Vestuvės planuojamos vienos dienos, restorane, tokia ilgesnė vakarienė daugiau  bigsmile.gif

Tai vat aš to labiausiai ir nesuprantu.. Jei tu žinai, kad tavo draugai be alkoholio nebus linksmi ir net nešoks, tai kam tada daryt vestuves be alkoholio g.gif ? Aš suprantu, jei susirenka bendraminčių kompanija, kuriems alkoholis yra paskutinėj vietoj ir be jo puikiai apsieina, gali dainuoti, šokti, linksmintis, tada thumbup.gif , bet jei jau prieš vestuves žinai, kad taip nebus, tai ar neverta to brendžiuko padėti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 10 24, 14:25)
Tai vat aš to labiausiai ir nesuprantu.. Jei tu žinai, kad tavo draugai be alkoholio nebus linksmi ir net nešoks, tai kam tada daryt vestuves be alkoholio  g.gif ? Aš suprantu, jei susirenka bendraminčių kompanija, kuriems alkoholis yra paskutinėj vietoj ir be jo puikiai apsieina, gali dainuoti, šokti, linksmintis, tada  thumbup.gif , bet jei jau prieš vestuves žinai, kad taip nebus, tai ar neverta to brendžiuko padėti..  smile.gif

pritariu. per mano vestuves alkoholio turejome daug, bet liko faktiskai visa metaxa, degtine, geriausia ejo vynas ir sampas, dar prie saldumynu stalo kai kas likerio ragavo. mes su vyru negeriam. tiesiog nenorejome varzyti kitu - galvojome, kas nores, tegul. Bet buvo linksma ir taip, tai gere tik kai tostus reikejo sakyt
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 10 24, 14:25)
Tai vat aš to labiausiai ir nesuprantu.. Jei tu žinai, kad tavo draugai be alkoholio nebus linksmi ir net nešoks, tai kam tada daryt vestuves be alkoholio  g.gif ? Aš suprantu, jei susirenka bendraminčių kompanija, kuriems alkoholis yra paskutinėj vietoj ir be jo puikiai apsieina, gali dainuoti, šokti, linksmintis, tada  thumbup.gif , bet jei jau prieš vestuves žinai, kad taip nebus, tai ar neverta to brendžiuko padėti..  smile.gif

Na, kad ir kaip bebūtų, mano akimis alkoholis - blogis (užmėtykit akmenimis mane dabar bigsmile.gif ), girti žmonės, kad ir draugai, nemieli, nesavi, taip, kad per savo vestuves nenoriu nei blogio, nei nemielų žmonių, stengsiuosi, kad jiems ir taip linksma būtų cool.gif O prisigert ir taip progų netrūksta... Bus net įdomiau ir įsimintiniau - ne paprastas eilinis baliukas rolleyes.gif Beje, gi vyno, šampano bus, tai, norint, lengvai apsvaigt bus galima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2007 10 25, 14:50)
Na, kad ir kaip bebūtų, mano akimis alkoholis - blogis (užmėtykit akmenimis mane dabar  bigsmile.gif ), girti žmonės, kad ir draugai, nemieli, nesavi, taip, kad per savo vestuves nenoriu nei blogio, nei nemielų žmonių, stengsiuosi, kad jiems ir taip linksma būtų  cool.gif O prisigert ir taip progų netrūksta... Bus net įdomiau ir įsimintiniau - ne paprastas eilinis baliukas  rolleyes.gif Beje, gi vyno, šampano bus, tai, norint, lengvai apsvaigt bus galima  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Sutinku su Tavo požiūriu, o šventė visgi yra jūsų su išrinktuoju, tad manau, jog turite teisę ją švęsti pagal savo taisykles.

o iš praktinių patarimų galiu pasiūlyt - būtinai kviesdami arba pačiuose kvietimuose užsiminkit, jog nebus alkoholio (padės svečiams nusiteikti ir nebus netikėtumų mirksiukas.gif ); būtinai susiraskit gerą ir patyrusį vakaro vedėją + gerus muzikantus.
Tiesiog jei bus programa, muzika įvairiems skoniams, užduotys, bajeriai ir pan. - bus linksma ir taip, o svečiai bus užsiėmę ir neturės kada butelius skaičiuot mirksiukas.gif

Sėkmės 4u.gif (parašyk, kaip sekės ax.gif ...)

Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 10 25, 17:12)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif Sutinku su Tavo požiūriu, o šventė visgi yra jūsų su išrinktuoju, tad manau, jog turite teisę ją švęsti pagal savo taisykles.

o iš praktinių patarimų galiu pasiūlyt - būtinai kviesdami arba pačiuose kvietimuose užsiminkit, jog nebus alkoholio (padės svečiams nusiteikti ir nebus netikėtumų  mirksiukas.gif ); būtinai susiraskit gerą ir patyrusį vakaro vedėją + gerus muzikantus.
Tiesiog jei bus programa, muzika įvairiems skoniams, užduotys, bajeriai ir pan. - bus linksma ir taip, o svečiai bus užsiėmę ir neturės kada butelius skaičiuot  mirksiukas.gif

Sėkmės  4u.gif (parašyk, kaip sekės  ax.gif ...)

Tai kad vestuvės dar tik po metų beveik doh.gif Bet parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus buvo daug alkoholio ir ivairaus ir dar visi bent jau po buteli atsinese biggrin.gif Ir nebuvo jokiu pykciu ar sliauziojimu prisigerus. Visi linksminosi, pagrinede brendi, sampana ir alu gere. Sokiai buvo iki 6 ryto, 10 val visi kelesi, pirti iskurenom,saslykus kepti pradejom, va tada dauuma tik alu gere, o merginos sampana. Degtines praktiskai niekas negere. Tai sveciams isvazinejant po buteli lauktuviu idejom biggrin.gif
Atsakyti