Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės be alkoholio

As tai planuoju per savo svente tik vyna ir sampana ant stalo tureti. Ivairiu komentaru susilaukiau,bet mano zodis paskutinis. Kodel as turiu kitus nugirdyti...? O jei kitas sumanys tik ikrus ir fazanus keptus valgyt, tai ir tuo man reiketu rupintis...? Nu neee... mane siuo klausimu labai palaiko draugas, mano mama, draugo mama, pussesere. Labai smagu.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 04 24, 21:18)
As tai planuoju per savo svente tik vyna ir sampana ant stalo tureti. Ivairiu komentaru susilaukiau,bet mano zodis paskutinis. Kodel as turiu kitus nugirdyti...? O jei kitas sumanys tik ikrus ir fazanus keptus valgyt, tai ir tuo man reiketu rupintis...? Nu neee... mane siuo klausimu labai palaiko draugas, mano mama, draugo mama, pussesere. Labai smagu.. bigsmile.gif

thumbup.gif kaip tau fainai wub.gif O pries mus visi del tos minties.Palaikymo visiskai jokio is nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 04 24, 20:18)

Palaikau ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikymus thumbup.gif As tai visai nepries tokias vestuves, kuriose yra to alkoholio. Kiti ir isgere elgiasi padoriai. Bet pazinodama savo tevuka...
doh.gif bent jau viesoje vietoje noriu mama ir savo draugus apsaugoti nuo gedos ir nuo mustyniu bei visokiu neskoningu juokeliu, o kai parvaziuos namo gales "lakt" kiek nores uz savo pinigus, o ne uz musu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 24, 22:20)
thumbup.gif kaip tau fainai wub.gif O pries mus visi del tos minties.Palaikymo visiskai jokio is nieko verysad.gif

Užjaučiu, gerai pažįstama situacija doh.gif
Atsakyti
Mes planuojam vestuvinę vakarienę su šiek tiek alaus, kurio didesnė dalis bus nealkoholinis, šiek tiek vyno/šampano ir gal kokiu vienu buteliuku brendžio ar likerio. Manau, ši šventė turi būti daugiau nei paprastos išgertuvės - išgerti galima ir taip susibėgti. Kol kas iš būsimų svečių girdėjau tik nepiktus pajuokavimus, kad teks Coca Colą gerti, bet kadangi jie nėra dideli alkoholio vertintojai ir gėrėjai, manau, įsižeidusių ar nesupratusių tikrai nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nė vienas iš svečių priekaištauti dėl jūsų šventės neturi jokios teisės. Organizuojat jūs, už viską mokat jūs, tai ir sprendžiat jūs. Visi yra kviečiami, o ne per preivartą vedami. Kažin koks turėtų būti žmogus, kuris pakviestas į tuoktuves atsisakytų ateiti, nes ten nebus pakankamai degtinės doh.gif Jie visi tik bamba, nekreipkit dėmesio.
Reikalauti didesnio alkoholio kiekio svetimoj šventėj būtų tas pats kaip reikalauti prabangesnių automobilių pulkui arba brangesnio restorano kur nors ant ežero kranto... schmoll.gif

Būkit tvirtai apsisprendusios. Linkiu visoms drąsos ir rįžto, ir nekreipt dėmesio į senus alkoholikus doh.gif
Atsakyti
[quote=pele,2007 04 27, 09:07]

Būkit tvirtai apsisprendusios. Linkiu visoms drąsos ir rįžto, ir nekreipt dėmesio į senus alkoholikus doh.gif
[/quote

drinks_cheers.gif pabus viena diena ir nepagere lotuliukas.gif Jusu vestuves tik jusu reikalas, nepasiduokit! smile.gif
Atsakyti
Labai bijojom,bet mums eilini karta nusisypsojo sekme.Nors alkoholio buvo belekiek,kibirais,bet niekas negere ir neprisigere blink.gif thumbup.gif Svetimi is salies paziureje,galejo pagalvoti,jog vestuvese nebuvo isvis alkoholio hihihi.gif
Atsakyti
Na, man teko dainuoti vestuvėse, kuriose nebuvo nė lašelio jokio alkoholio. Balius baigėsi lygiai 00h sudainavus ilgiausių metų. Keista, tačiau labiausiai alkoholio nebuvimas liūdino vyresnius žmones. Jaunimui, matyt, jau buvo įkalta į galvą, kad bus šventas tūsas biggrin.gif Užtai pagyvenę visą vakarą beveik nešoko, sėdėjo prie stalų nuleidę galvas. Vyresni pratę prie kiek kitokių tradicijų, jiems kas jau kas, bet veselė be šnapsiuko yra neįsivaizduojamas dalykas. Ne todėl, kad negalės nusilakt,o todėl, kad taip yra priimta.
Aš, asmeniškai, norėčiau, kad visiems svečiams būtų gerai, tad vestuvių be alkoholio, atsisakyčiau. Nors pati esu visiška abstinentė ir alkoholio priešininkė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 09 rugpjūčio 2007 - 18:38
QUOTE(solo @ 2007 08 09, 19:37)
Na, man teko dainuoti vestuvėse, kuriose nebuvo nė lašelio jokio alkoholio. Balius baigėsi lygiai 00h sudainavus ilgiausių metų. Keista, tačiau labiausiai alkoholio nebuvimas liūdino vyresnius žmones. Jaunimui, matyt, jau buvo įkalta į galvą, kad bus šventas tūsas  biggrin.gif Užtai pagyvenę visą vakarą beveik nešoko, sėdėjo prie stalų nuleidę galvas. Vyresni pratę prie kiek kitokių tradicijų, jiems kas jau kas, bet veselė be šnapsiuko yra neįsivaizduojamas dalykas. Ne todėl, kad negalės nusilakt,o todėl, kad taip yra priimta.

blink.gif oho...Nekas doh.gif Gerai,kad pas mus buvo zmoniu mazai,visi savi ir kazko nesigere niekam pirma diena blink.gif Taciau sokejeliu buvo daug.Ir seneliai,ir tevai mielai soko iki paryciu ax.gif Cia tikrai mums pasiseke,matau g.gif Butu nemalonu,jeigu pas mus tokia situacija butu buvusi doh.gif
Atsakyti
Pas mus buvo vynas, sampanas ir brendis. Labai dziaugiames del to pasirinkimo, nes brendis beveik visas liko, visi gere vyna, nors ir tai daug maziau, nei buvom paskaiciave. Visi baigem baliu 12 val puikioj formoj, jaunieji isvaziavo i viesbuti, sveciai i kita viesbuti ir uzteko jegu ir noro vestuviu nakciai ir vestuviu pusryciams ir sokiams kita diena. Nereikejo nei vieno reanimuot biggrin.gif Antra diena gerem alu, daugiau nelebai kas lindo, nes karsta. Labiausiai dziaugiuosi, kad mes patys neapgirtejom ir galejom dziaugtis svete pilnai victory.gif assa.gif
Atsakyti