Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės be alkoholio

QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 03, 07:59)
nu taip, aš tau pritariu visom keturiom  drinks_cheers.gif
bet matai yra dvi kategorijos žmonių-svečių:
1 vieniems svarbu susitikti pabendrauti per balių
2 kitiems svarbu prisigerti per balių

pagrindinės dvi "progos" giminei susitikt tai yra vestuvės ir laidotuvės. na tai aišku per laidotuves gal geriama saikingiau, o tada per vestuves atsiimama.

thumbup.gif cia tai tiesu tiesa doh.gif Jau net nera,ka pridurti blush2.gif Tokie tie zmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 04 02, 19:24)
Bet šventė, kaip ten bebūtų, jaunųjų, o ne tų visų norinčiųjų nusilakt. Nereikia varžytis leisti tai suprasti, nes priešingu atveju rezultatas gali visai nedžiuginti. mirksiukas.gif Taip drąsiai nekalbėčiau, jei negalėčiau remtis sava patirtimi - tikrai nebuvo nei vieno bumbančio, kad vestuvės niekam tikusios, nes trūksta alkoholio. Aišku reikia ypatingai gerai apgalvoti, kas bus veikiama, nes pernelyg nuobodžiaujantys svečiai tikrai gali gėrimų pasigesti.

kad šiais laikais daug kam kur kas mieliau nusilakt iki žemės graibymo, negu kažką pažaist ar šiaip pasilinksmint. Žmonės be spirito ir linksmintis nebemoka. Galų gale, gero varianto nėra - jeigu nebus spirito, tai svečiai bus nepatenkinti (tarp jų yra tokių, kurie nesivaržydami apie tai gali liuobt tiesiai į akis, o nekviesti jų negalima), o jeigu jo bus - tai prisisiurbs, gal ne iki žemės graibymo, bet iki nekorektiškų emocijų tai tikrai.
Atsakyti
Puiki mintis - vestuvės be alkoholio thumbup.gif .
Planuojant savo šventę ir pas mus šmėžavo panašios mintys, gaila tik , kad rimtai tokio plano nesiėmėm.
Mes su vyru abu visai alkoholio nevertojam, o padaryti savo vestuves blaivias būtų buvęs labai geras pavizdys kitiems cool.gif
Ir pinigėlių tuomet nereiktų leist tokiems niekams.
Atsakyti
Vestuves be alkoholio g.gif g.gif , dar neteko girdeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 24, 16:34)
Vestuves be alkoholio g.gif  g.gif , dar neteko girdeti bigsmile.gif

bigsmile.gif o man teko.Netgi skaiciau apie tokia svente.Buvo super.Jauciu jaunieji liko patenkinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 24, 16:37)
bigsmile.gif o man teko.Netgi skaiciau apie tokia svente.Buvo super.Jauciu jaunieji liko patenkinti wub.gif

Kad gal ne tik jaunieji. mirksiukas.gif
Atsakyti
o as vistiek kazkodel manau, kad jei nebutu patys susiveiktu doh.gif
na aisku priklauso nuo gimines...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 04 24, 16:40)
Kad gal ne tik jaunieji. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tai zinoma...Nepriestarauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 24, 16:37)

noreciau i tai pasiziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 24, 17:01)
noreciau i tai pasiziureti mirksiukas.gif

vestuves.lt psl radau straipsni,paskaiciau ir labai patiko.Paziurek,gal jis ten dar bus patalpintas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 24 balandžio 2007 - 16:04
sveikos merginos, labai saunu, kad iskilo toks klausimelis. 4u.gif jei butu mano valia tai as noreciau, kad alkocholio is viso nebutu....bet yra kaip yra,tad per musu vestuves gersime tik vyna ar sampana. blush2.gif ka jus manote? ar tai jau nevykusios vestuves be "baltos"? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 24, 18:51)
sveikos merginos, labai saunu, kad iskilo toks klausimelis.  4u.gif  jei butu mano valia tai as noreciau, kad alkocholio is viso nebutu....bet yra kaip yra,tad per musu vestuves gersime tik vyna ar sampana.  blush2.gif ka jus manote? ar tai jau nevykusios vestuves be "baltos"? doh.gif

As irgi svajoju apie tokias vestuves,kur butu tik vynas,o sampanas lietusi laisvai,bet,deja, puse gimines - senamadziai doh.gif Baisu,kad isgirde tokia naujiena sukeltu triuksma ir skandala doh.gif Jau cia skandalai kyla del to,kad su jaunikiu susitiksime baznycioje,tai jei dar pasakytume,kad baltos nesitiketu,tai doh.gif
tas poziuris,matau,neisnyksta.Balta valdo pasauli doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 24 balandžio 2007 - 18:00