Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės be alkoholio

Patys negeriam, visas šventes švenčiam be alkoholio, pinigų kitų girdimui tikrai neturėjom + nenorėjom, kad vestuves mums sugadintų artimi žmonės, kurie nejaučia saiko ir padauginę šneka ar daro nesąmones... Jau per kitų žmonių vestuves prisižiūrėjom užtektinai salotose miegančių ar priešais visus svečius nusirenginėjančių diedų... doh.gif smile.gif Mums to nereikėjo. Tad to ir nebuvo. cool.gif
Atsakyti
Sveikos, musu vestuvese bus trecdalis visai negerianciu zmoniu, galvoju kuo pakeisti sampana sveikinimo/tostu metu jiems, (nes vistiek kazko pripildyta taure teks pakelti visiems) kad butu vienos rusies gerimas, vakarienes metu sveciai gales rintis is ivairiu gaiviu gerimu. koki gerima rinkotes jus? manau nealkoholinis sampano variantas netinka nevartojantiems zmonems del skonio. pasidalinkit,aciu.
Atsakyti
QUOTE(kasukas @ 2013 12 08, 18:55)
Sveikos, musu vestuvese bus trecdalis visai negerianciu zmoniu, galvoju kuo pakeisti sampana sveikinimo/tostu metu jiems, (nes vistiek kazko pripildyta taure teks pakelti visiems) kad butu vienos rusies gerimas, vakarienes metu sveciai gales rintis is ivairiu gaiviu gerimu. koki gerima rinkotes jus? manau nealkoholinis sampano variantas netinka nevartojantiems zmonems del skonio. pasidalinkit,aciu.

Man labai isimine vestuves kuriose laaabai graziai buvo isprestas gerianciuju ir negerianciuju klausimas.Kai saude jaunavedziams skirtus fejerverkus,geriantieji-gere sampana o negeriantieji gere mate ,kiekvienam buvo nupirktas originalus ekologiskas mates indelis-puodelis (nepamenu ar is kokoso ar is granato vaisiaus padarytas) ir metalinis siaudeli,beto buvo didelis termosas,kad butu galima pasipildyti arbatos indus.Taigi vieni gere salta sampana ir drebejo kiti sildesi gerdami karsta mate ,ir vieni ir kiti buvo patenkinti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 12 09, 17:00)
Man labai isimine vestuves kuriose laaabai graziai buvo isprestas gerianciuju ir negerianciuju klausimas.Kai saude jaunavedziams skirtus fejerverkus,geriantieji-gere sampana o negeriantieji gere mate ,kiekvienam buvo nupirktas originalus ekologiskas mates indelis-puodelis (nepamenu ar is kokoso ar is granato vaisiaus padarytas) ir metalinis siaudeli,beto buvo didelis termosas,kad butu galima pasipildyti arbatos indus.Taigi vieni gere salta sampana ir drebejo kiti sildesi gerdami karsta mate ,ir vieni ir kiti buvo patenkinti... biggrin.gif

O koks cia gerimas ta mate? pirma karta girdziu blush2.gif Is jusu nupasakojimo man atrodo, kad tiems kurie negere sampano, labiau pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasukas @ 2013 12 10, 23:57)
O koks cia gerimas ta mate? pirma karta girdziu  blush2.gif Is jusu nupasakojimo man atrodo, kad tiems kurie negere sampano, labiau pasiseke  biggrin.gif

žalioji arbata gi (beveik) iš serialų pas mus žinoma tapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 12 11, 08:40)
žalioji arbata gi (beveik) iš serialų pas mus žinoma tapo  lotuliukas.gif

Pirma karta matau, labai idomus dalykas.. kazin ar mano chebra suprastu doh.gif aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(kasukas @ 2013 12 10, 23:57)
O koks cia gerimas ta mate? pirma karta girdziu  blush2.gif Is jusu nupasakojimo man atrodo, kad tiems kurie negere sampano, labiau pasiseke  biggrin.gif

Mate tai arbatos rusis ,(tikrai yra Lietuvoje pirkti),kuri skirta ilgam gerimui - bendravimo su artimaisiais metu,nes pacias arbatzoles galima uzpilti daug kartu ju nekeiciant naujomis, ir geriama is specialiu indeliu (dazniausiai pagamintu is kokio nors dziovinto vaisiaus) per specialius siaudelius.Na man ji laabai skani wub.gif .
Ir man toks ispudis susidare,nes geriantieji sampana ,laaabai pavydziai ziurejo i tuos karstos mates pilnus indelius ... biggrin.gif Na zinoma saltas oras taipogi savo vaidmeni suvaidino sioje situacijoje.
Atsakyti
Jei manot, kad draugai nesuprastų, tai tada galit kažką kitą sugalvot. Pagalvokit ką jie dažniausiai geria ir tą ir patiekit, jei įmanoma. Jei būčiau Jūsų svečias, tai man nebūtų labai svarbu... galėtų būti nors ir apelsinų sultys. Galit vietoj šampano patiekti nealkoholinius kokteilius, bet tai turbūt kainuos daugiau nei šampanas.
p.s. Aš kartą ragavau matės... ir nežinau ar man buvo baisiau, nes man visai nepatiko ar draugui, dievinančiam matę, stebėti kaip išniekinu šį gėrimą prisidėdama nežinia kiek cukraus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 12 12, 11:29)
p.s. Aš kartą ragavau matės... ir nežinau ar man buvo baisiau, nes man visai nepatiko ar draugui, dievinančiam matę, stebėti kaip išniekinu šį gėrimą prisidėdama nežinia kiek cukraus...  biggrin.gif

lotuliukas.gif As aplamai niekur nededu cukraus,tai man ji netgi truputeli saldumo poskoni turinti.
Smaliziams buvo padeta tiek sirupo matei,tiek mediniai pagaliukai su ruduoju cukrumi .
As asmeniskai tikrai laabai saziningai savo indeli "nukankinau",tiek prie zidinio vakarais Lietuvoje,tiek Egipte rytais pasitikdama saule gerdavau ta mate.Bet cia gal ne tiek skonio esme buvo,kiek pacio proceso... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 12 12, 11:29)
Jei manot, kad draugai nesuprastų, tai tada galit kažką kitą sugalvot. Pagalvokit ką jie dažniausiai geria ir tą ir patiekit, jei įmanoma. Jei būčiau Jūsų svečias, tai man nebūtų labai svarbu... galėtų būti nors ir apelsinų sultys. Galit vietoj šampano patiekti nealkoholinius kokteilius, bet tai turbūt kainuos daugiau nei šampanas.
p.s. Aš kartą ragavau matės... ir nežinau ar man buvo baisiau, nes man visai nepatiko ar draugui, dievinančiam matę, stebėti kaip išniekinu šį gėrimą prisidėdama nežinia kiek cukraus...  biggrin.gif

Na is tikruju, tai as irgi nemanau kad cia ipatingos svarbos dalykas, bet zinau, kad vienas geria kola, kitas gira, trecias sultis.. del to ir susimasciau, kaip cia visus apjungt
biggrin.gif neee su mate nerizikuosiu... nors idomumo delei butinai pati paragausiu..
Atsakyti
dar del paties proceso... nevartojantiems zmonems tas tostu kilnojimas dazniausiai praranda savo prasme,tokia didele kaip geriantiems, ir jie gali kilnoti tuscia taure,arba nekilnoti visai.. tik per vestuves vargsai bus isprausti i gerianciu tarpa,ir tures kazka kilnoti.. (as pati mielai susidauzciau ir apelsinu sulciu isipylus, bet vel gi, buciau nesuprasta tu isgerianciu sveciu..

nors pati as ir isgeriu, bet man labai nepatinka ta musu lietuviska gerimo kultura, jei negeri,tai vos ne durnas doh.gif atsiskyrelis ir nepritapelis.. verysad.gif
Atsakyti
Pakalbėkit su muzikantais, jei tokius turėsit. Yra muzikantų, kurie sugeba svečius linksminti be tų visų priverstinių raginimų išgerti arba tokių, kurie nekimba kai kažkas geria ne alkoholį ir ne iki dugno. Jei vieni geria sultis, kiti kolą, tai nupirkti visko po truputį. Kas ko norės, tas to įsipils ir manau bus dėkingi už suteiktą šansą gerti ne alkoholį. Arba pirkit mineralinį. Jei negeriantieji jo neišgers pirmą dieną, tai antrą dieną jis puikiai sueis padauginusiems alkoholio. biggrin.gif
p.s. Nors ir pasikartosiu... Tai Jūsų šventė ir Jums tikrai nereikia gerti dėl kažkieno akių... O gersit ar negersit, kam nors galbūt vistiek nepatiks maistas, papuošimai ar dar kas nors... Svarbiausia, kad Jūs būtumėt laiminga per Savo šventę, o visiems juk niekada neitiksite. smile.gif
Atsakyti