Sveikos sakykit, o gal matėt kaip elgesi jaunieji po ceremonijos tada kai turėtų būti pilstomas šampanas kai vestuvės be alkoholio? Mes šampano svečiams nupirkom, bet patys jo negersim. Mąstau, kad prarasim daug gražių nuotraukų kai jaunieji geria šampaną, bet gi nepulsi dėl nuotraukų vaidinti, kad geri to, ko iš tiesų negeri? Ir išvis aš noriu gerti kolą. Mąsčiau apie tokią dėžę, kad būtų lygybė, bet po to pagalvojau, kad tai būtų tik pinigų švaistymas, nes apart atėjusių vaikų, daugiau niekas tos kolos nenorės.
[attachmentid=227113]
Papildyta:
Tai va, ar labai keistai atrodysim? Jaučiu bus klausimų ar ne , nors teoriškai žmonės kaip ir turėtų žinoti, kad nevartojam alkoholio.
[attachmentid=227114]
Idomi mintis su kola O siaip tai zinokit musu fotografas musu nefotkino su sampano taurem rankose, sako kai atsigersit fotkinsiu, su sampo tarurem nieko nefotkino Per draugu vestuves buvo taip pat, tiesiog patys fotografai taip nefotkino
Kaip įdomiai. Tėvai gi dažnai dar specialias taures jauniesiams dovanoja ir t.t. Na, mūsų atvejų jų neprireiks. Užsienyje gal žmonės taip neprisirišę prie šampano kaip lietuviai. Nors interneto platybėse tai tik vienam puslapiuke užtikau nuotraukas kur Lietuvoje svečiai vaišininami ne šampanu ir atrodo visai normaliai.
http://paukstukai.wo...otakos-puokste/
http://paukstukai.wo...otakos-puokste/
Only1 man žinoma keista, nes pas mus bus šampanas ir visa kita....bet tau norėčiau pasakyti, mažiau galvok ka galvos kiti, jūsų šventė, jūs norai ir pageidavimai, o su cola super idėja, manau foto net gražesnės nei su šampanu gausis
Only1, jei negeriate šampano, tai gal ir nereikia prisiversti ar apsimetinėti Po ceremonijos pasivaišinimui galite turėti ir šampano ir mineralinio ir gal sulčių.
Juk kartais būna negeriančių žmonių (dėl asmeninių įsitikinimų) arba žmonės užsuko tik pasveikinti po ceremonijos ir turės automobiliu parvažiuoti (vėlgi gali negerti), besilaukiančios jūsų draugės ar vaikai (neretai nori kaip ir visi turėti taurę), šiaip ar taip tikriausiai pirktumėte ne vien šampaną. Taigi gali jums į taures pripilti mineralinio ir tiek Arba gal geriate vyną, dar galit rinktis personalizuotus gėrimus, kaip toje paukštukų nuorodoje.
O fotografai tai dažniausiai tokiu metu (kai vyksta sveikinimai, vaišinimasis po ceremonijos) gaudo nepozuotines nuotraukas, tai gali ir jose matytis taurės, o gali ir ne. Kai kurie mano, kad fotografuoti visus geriančius yra blogo skonio ženklas..
Taures dažnai visi pasilieka kaip prisiminimą, panaudoja švenčiant metines ar šiaip kokį romantišką vakarą dviese
Juk kartais būna negeriančių žmonių (dėl asmeninių įsitikinimų) arba žmonės užsuko tik pasveikinti po ceremonijos ir turės automobiliu parvažiuoti (vėlgi gali negerti), besilaukiančios jūsų draugės ar vaikai (neretai nori kaip ir visi turėti taurę), šiaip ar taip tikriausiai pirktumėte ne vien šampaną. Taigi gali jums į taures pripilti mineralinio ir tiek Arba gal geriate vyną, dar galit rinktis personalizuotus gėrimus, kaip toje paukštukų nuorodoje.
O fotografai tai dažniausiai tokiu metu (kai vyksta sveikinimai, vaišinimasis po ceremonijos) gaudo nepozuotines nuotraukas, tai gali ir jose matytis taurės, o gali ir ne. Kai kurie mano, kad fotografuoti visus geriančius yra blogo skonio ženklas..
Taures dažnai visi pasilieka kaip prisiminimą, panaudoja švenčiant metines ar šiaip kokį romantišką vakarą dviese
Dėkui už patarimus. Žinokit vyno irgi negeriam, kaip ir kito alkoholio O sulčių ar ko nors būtinai paimsim, nes mano tėvukas irgi negeria ir teisingai sakot - svečių vaikai gal irgi kažko norės. Bet žinokit kaip bebūtų keista tie, kurie negeria net nesusimąsto turbūt, kad tai gali būti problema. Pernai dalyvavom net trejose vestuvėse ir nei vienose nebuvo pasirūpinta kitokiais gėrimais apart šampanu. Tai tik dėl vaizdo pakilnojom šampano taures ir tiek. Mineralinis atsirado tik vakare prie stalo. Kai vestuvės vyko žiemą, tai buvo dzin, nes norėjosi karštos arbatos, o ne sulčių, bet vaaaaasaaarą, kai buvo +30 kol jaunieji pozavo fotografui, o pulkas gėrė šampaną lėkėm į parduotuvę pirktis sau gėrimų, kad nenumirt iš troškulio nesulaukus vakarinės šventės dalies.
p.s. Jei būčiau žiauri, nupirkčiau 3 dėžes kolos kaip įdėtoj foto ir jokio šampano. Būtų mano vestuvės mano stiliumi ir pagal mano skonį, o ne pagal kažkieno sugalvotas tradicijas. Bet kadangi ir taip didžiuliam visų nusivylimui nedarom baliaus (ir niekam nebus progos už mus išgerti), tai tiektos, nupirkom mes to šampano, kad visai nenormaliais nelaikytų. O plastikines taures irgi paėmėm ne baltas, o raudonas, kad nesimatytų kas kokios spalvos gėrimus geria.
p.s. Jei būčiau žiauri, nupirkčiau 3 dėžes kolos kaip įdėtoj foto ir jokio šampano. Būtų mano vestuvės mano stiliumi ir pagal mano skonį, o ne pagal kažkieno sugalvotas tradicijas. Bet kadangi ir taip didžiuliam visų nusivylimui nedarom baliaus (ir niekam nebus progos už mus išgerti), tai tiektos, nupirkom mes to šampano, kad visai nenormaliais nelaikytų. O plastikines taures irgi paėmėm ne baltas, o raudonas, kad nesimatytų kas kokios spalvos gėrimus geria.
QUOTE(Only1 @ 2013 02 28, 03:37)
Dėkui už patarimus. Žinokit vyno irgi negeriam, kaip ir kito alkoholio O sulčių ar ko nors būtinai paimsim, nes mano tėvukas irgi negeria ir teisingai sakot - svečių vaikai gal irgi kažko norės. Bet žinokit kaip bebūtų keista tie, kurie negeria net nesusimąsto turbūt, kad tai gali būti problema. Pernai dalyvavom net trejose vestuvėse ir nei vienose nebuvo pasirūpinta kitokiais gėrimais apart šampanu. Tai tik dėl vaizdo pakilnojom šampano taures ir tiek. Mineralinis atsirado tik vakare prie stalo. Kai vestuvės vyko žiemą, tai buvo dzin, nes norėjosi karštos arbatos, o ne sulčių, bet vaaaaasaaarą, kai buvo +30 kol jaunieji pozavo fotografui, o pulkas gėrė šampaną lėkėm į parduotuvę pirktis sau gėrimų, kad nenumirt iš troškulio nesulaukus vakarinės šventės dalies.
Pas mus irgi gan daug draugu yra nevartojanciu alkoholio.Rudeni vieni is ju susituoke ,kadangi norejo issauti sampana,tai pirko " Freixenet" nealkoholini (ten berods putojantis vynas),kadangi buteliai kaip alkoholinio sampano ,skonis taipogi,tai praktiskai visi sveciai kele taures net neitardami,kad sampanas-nealkoholinis.
Šįkart švęsime be alkoholio. Norisi bent kartą gyvenime blaivia galva ir ramia širdimi... Visgi tekėsiu paskutinį kartą.
Jbs, sveikinu su tokiu pasirinkimu tik keistokai skamba, kad tekėsit paskutinį kartą. O mes visgi svečius pavaišinom šampanu prie bažnyčios, tačiau patys išdrįsom gerti tai kas patinka mums: aš nusipirkau stiklinį kolos buteliuką, o jaunikis stiklinį senovinio limonado - "Tarchūnas" buteliuką. Po ceremonijos laiką leidom šešiese, tačiau 2 iš jų vairavo, vienas fotografavo, tai teoriškai būtų buvęs tik vienas geriantis, tad alkoholio jokio negėrėm ir vakare. Ir žinokit mūsų kompanijai buvo žiauriai linksma net ir be to alkoholio, nors draugai buvę kartu tikrai jį mėgsta. Gražios šventės visoms, kurių vestuvės dar tik artėja ir nebijokit jas švęsti savaip, nes kada gi daugiau jei ne per savo pačių šventę.
Aš irgi už idėją tik su minimaliu alkoholio kiekiu, tačiau... kaip sakoma, draugus gali išsirinkti, o giminės - ne. Tai pas mane tokia situacija, kad giminė neįsivaizduoja kitokių vestuvių nei STORŲ LIETUVIŠKŲ VESTUVIŲ SU DAAAUG ALKOHOLIO. Ir kiek buvo, visos tokios buvo. Tačiau, aš noriu laužyt visus galimus standartus (nes nesu prieš alkoholį, o prieš girtų žmonių blevyzgojimus, rėkimus ir bandančius parodyti koks aš svarbus) ir žinau, kad didesnioji dalis to nesupras, kai ant stalo nebus butelių. Svarstau idėją apie barmenus, kurie pilstytų alkoholį, o po vidurnakčio atsirastų buteliai ant stalo ir tada jau kas kaip norit. Jei vestuvėse dalyvauja 20 žmonių tai neiškyla tokių problemų(nebent yra specifinių žmonių), bet kai tai sieka 50, tai atsiranda bent vienas nesugebantis apskaičiuoti sau alkoholio normų, kad būtų apsvaigęs, bet ne girtas. Aš nesuprantu, negi taip sunku valdyti savo organizmą?
P.s. mano giminėj yra jaunų pusbrolių/pusseseriu/tetų/dėdžių 25-30 iš kai kurių tai tik ir girdžiu frazes, kai bus vestuvės tai sodink mus prie svečių stalo kur daug alkoholio... Liūdna ir baisu
P.s. mano giminėj yra jaunų pusbrolių/pusseseriu/tetų/dėdžių 25-30 iš kai kurių tai tik ir girdžiu frazes, kai bus vestuvės tai sodink mus prie svečių stalo kur daug alkoholio... Liūdna ir baisu
Hmm, o tai gal galima kai kurių tų asmenų nekviesti išvis? Aš tai manau taip - tai Jūsų vestuvės ir švęskite kaip norite Jūs. Tuos, kurie daug geria galite įspėti, kad alkoholio daug nebus ir tegu tada jau jie sprendžia ar nori jie dalyvauti Jūsų šventėje ar geriau vietoj to kažkur išgerti.
QUOTE(Only1 @ 2013 05 13, 14:04)
Hmm, o tai gal galima kai kurių tų asmenų nekviesti išvis?
Maniškio brolis mėgsta išgerti, taip pat mano pusbroliai ir pusseseres neatsisako. Jei yra reiškia reikia gerti. Na per kokius vakarėlius ar balius, pagrindiniai žodžiai būna, geriam, geriam geriam tai vat aš matau tik vieną išeitį, kad ant stalo nestovėtų buteliai, o pilstytų