Oi pavydžiu toms mamytėm kurių leliai ilgai valgo. Mano pirmoji dukrytė manęs nepaleisdavo, ištisai prie papo būdavo. Aišku mane tada nervuodavo, nes negalėdavau nieko namie pasidaryti. O mažoji valgo vos 5min. Bet blogiausia, kad svorio mažai priauga. Jau geriau ištisai prie papo būtų.
pirma menesi zindimas trukdavo ilgiau apie 20 minuciu,o paskui neilgiau kaip 10min.
QUOTE(giedree_grey @ 2006 06 24, 13:59)
pirma menesi zindimas trukdavo ilgiau apie 20 minuciu,o paskui neilgiau kaip 10min.
pirmus tris mėnesiu žindžiau maždaug 20min. , o poto daug trumpiau.Kartais užtekdavo tik kelių minučių.
mano pavalgo per 10 min. 5 min iš vieno papuko, 5 min. iš kito ir vsio
bet naktį "kabo" ir iki gero pusvalandžio o mamai tai miego norisi
bet naktį "kabo" ir iki gero pusvalandžio o mamai tai miego norisi
Iš tikrųjų tai labai individualu.
Mūsų Rusnytė valgo 10-15min.
O dabar prie papuko tiek priprato, kad bevalgydama užmiega
Mūsų Rusnytė valgo 10-15min.
O dabar prie papuko tiek priprato, kad bevalgydama užmiega
na mane truputi nuraminot mums ryt 1 menuo, na bet diena vos ne visa laika kabo ant papo mano dukryte - pergyvenu, kad pieno mazai ir pan., kad negaliu niekur iseiti, kad niekada tai nesibaigs..o cia pasirodo ne man vienai tokios bedos... jau buvau pradejusi galvoti apie primaitinima misinukais, na bet dabar kai paskaiciau - truputi palauksiu, paziuresiu, kiek priaugus bus. sversimes po savaites. Kai buvo 3 savaites, tai jau buvo priaugusi apie 500 gr. nuo nukritusio svorio (3270), bet tik 100 gr. nuo gimimo svorio (3710)... Be to slapinasi gana daznai, na tikrai daugiau nei 6 kartus per para, dar stebim ir kakucio spalva - sako jei zalsva, tai jau neprivalgymo pozymis.. o sianakt man pasirode, kad jau truputi zalsva spalva buvo, bet po to ryte vel normali... vistiek dar neramu...
Mano sūnelis pirmą mėn.žįsdavo apie 1 - 1,5 val.,po to apie 1 val.pamiegodavo ir vėl.valgydavo.Gydytoja liepė tiek ilgai neduoti,bet ištraukus krūtį anksčiau,sūnelis verkdavo.Bet panašiai nuo pusantro mėn.pradėjo valgyti kas dvi,dvi su puse val.ir pavalgo per 10 - 15 min.,o naktį per kokias 5 min.
QUOTE(Arnika @ 2004 12 17, 14:45)
O mano valgo ir 15 min, ir valandą, ir dvi O paskui viska atpila nes persivalgo... O jei neduodu tai ranką graužia, o soskę spjauna lauk arba rėkia
o ka daryti jei nei soskes ima, nei ranka grauzia. nusiramina tik kruti gaves?
Maniskis pavalgo is vieno papuko 10 min, atsirugsta ir dar apie 10 min is kito:) Kartais is antro ir trumpiau uztrunka, uzmiega:) Mums 11 savaiciu.
Maniškė kai buvo kelių savaičių valgydavo iki 20-30 min., vėliau jau laikas trumpėjo.Dabar užtenka ir 5-10 min.pavalgymui, kartais ir kitos krūties paprašo bet tą jau valgo trumpiau.
Kai sesutė lankydavosi namuose iki mėnesio laiko, tai sakydavo kad nelaikyt vaiko prie kruties ilgiau nei 20 min. kad nenugraužtų spenelių o tuo labiau neduot užmigt.
Kai sesutė lankydavosi namuose iki mėnesio laiko, tai sakydavo kad nelaikyt vaiko prie kruties ilgiau nei 20 min. kad nenugraužtų spenelių o tuo labiau neduot užmigt.