Soske pirmas dvi dienas isspjove, trecia diena jau biski paciulpe, taip ir priprato, dabar jau kokias tris savaites ciulpia bet kai idedi prilaikau kelias sekundes nes buna kad iskrenta.
O nuo lovos kazkaip lengvai atprato, tik kaip sakiau kelias naktis keliausi daznai, tai soske duodavau tai kruti, pavargti reikia
Tiesa gal soske labai salta tai nemalonu, tu siltam vandeni palaikyk, atsargiai nenudegink poto.
QUOTE(monce.k @ 2005 12 05, 16:53)
Skaitau visu Jusu pasidalinimus ir negaliu atsidziaugti Jusu laime, kad vaikeliai taip greitai pasisotina. Mums yra dar tik savaite, bet valgyt labai norim, tad papuli apsikabine bunam nuo 1val iki 3val. Tai kartais tai ima slegti, nes vos ne visa diena buna praleista miegamajame, nes valgome guledami. Pamiegam 2-3val ir vel 2 val valgom. Toks gaunas neblogas maratonas.
Mane ramina tik viena - kad gal ir mes ismoksim greitai pavalgyti ir kuo greiciau, tuo bus abiems lengviau.
Nenoreciau tiketi, kad ilgai valgom, nes pieno truksta, nes pastoviai pienelis varva upeliais, ypac is tos kruties, kuri valgymo momentu yra laisva. Nespeju keisti ideklu i liemenuka.
Va tokios tokeles pas mus.
Mane ramina tik viena - kad gal ir mes ismoksim greitai pavalgyti ir kuo greiciau, tuo bus abiems lengviau.
Nenoreciau tiketi, kad ilgai valgom, nes pieno truksta, nes pastoviai pienelis varva upeliais, ypac is tos kruties, kuri valgymo momentu yra laisva. Nespeju keisti ideklu i liemenuka.
Va tokios tokeles pas mus.
Mums 2 savaites ir tas pats maratonas As tikiuosi kad prades trumpiau valgyt.Nepatogu kai sveciai ateje, iseini kokiom 2 valandom, vaikui valgyt tai reik
QUOTE(Birutka @ 2006 02 08, 01:22)
Mums 2 savaites ir tas pats maratonas As tikiuosi kad prades trumpiau valgyt.Nepatogu kai sveciai ateje, iseini kokiom 2 valandom, vaikui valgyt tai reik
Mielos mamytes stiprybes Jums. As irgi per sita perejau. Mano mazylei rytoj sueis trys menesiai. Tik dabar pradeda trumpiau valgyti. Bet dar kartais valgo apie valanda, o stai dabar tik 20min.valge. Nakti keliasi apie pora kartu, miegame vienoje lovoje, savo loveleje diena pradeda miegoti. Po kokio menesio pamatysite kaip Jusu mazyliai prades valgyti reciau, turesite sau daugiau laiko. Nesidrovekite prasyti vyru ir seneliu pagalbos. O del sveciu tai galiu pasakyti tai, kad jie maziausiai Jusu mazyliui reikalingi, jam reikia adaptuotis prie namu aplinkos, o juk nepaslaptis, kad sveciai to nenoredami gali uznesti koki virusa.Dabar Jums svarbiausia Jusu mazyliai. Juk tai amzinai nesites, nusiteikite tam,ir dziaukites tuo, kad Jusu mazylis gauna mamos pienelio.
Sveikutes, mano mazylei 10d. Begioju kaip estafetoj tik be finiso Tik viena kart dienoj pamiega visas 2 ar 3 valandas.O taip visa laika pavalgo 5min.ir uzmiega kokiaj 10min.as tik padedu i vezima apkloju o ji jau rekia kad alkana,taip ir begioju.Ir viskas vel is naujo.O gal mums tiesiog paaugt byski reikia.
5-10min
QUOTE(Maxima @ 2006 01 05, 16:17)
Yra viena zindymo taisykle- maitinti tol, kol kudikis paleis kruti pats. Tik jis geriausiai zino, kada`pilvukas pilnas, ir jokios minutes ar valandos cia nesvarbu.
gerai pasakyta, bet kai jis po kokiu 5 min pradeda muistytis i ieskoti papulio o surades vel spjauna, tai tada ka cia reiskia? ar suminkstejusi krutis nepatinka?
Savo dukrytę maitinu jau 10,5 mėn., tai pačioje pradžioje papuką galėjo laikyti įsikandusi kiaurą parą , pati tikrai nepaleisdavo kai soti būdavo, tai ištraukdavau po kokių 15-20min. tada jau tikrai užtikrinta buvau, kad pavalgė.
Čia kaip kam aišku , reikia stebėti savo mažylio elgesį ir su laiku viską perprasite. Pavyzdžiui dabar vakare maitinu tol kol užmiega ir būna tai užsitęsia nuo 15-45 min. Naktį, tai teisingai vaikas pasisotina per 5min. ir pats paleidžia, nes jau didelė, o kol buvo mažiukė, tai valgydavo ir po 15 min.
Su laiku ateina žinios
Čia kaip kam aišku , reikia stebėti savo mažylio elgesį ir su laiku viską perprasite. Pavyzdžiui dabar vakare maitinu tol kol užmiega ir būna tai užsitęsia nuo 15-45 min. Naktį, tai teisingai vaikas pasisotina per 5min. ir pats paleidžia, nes jau didelė, o kol buvo mažiukė, tai valgydavo ir po 15 min.
Su laiku ateina žinios
Pirmas sūnelis nuo pat gymimo valgydavo po 20-30min vieną krūtį ir tiek pat antrą ,o dar ir pamiegoti sugebėdavo kokių 15 min,tai maitinimas užtrūkdavo iki valandos ar pusantros O antra dukrytė nuo gimimo pasisotindavo per pirmas 5 min. o paskui tik biški patraukdavo dar 5 min.,tai 10 min. ir ji jau soti .Kai įsikimba į krūtinę tai ir ištraukia greitai pienuką visą tikra šaunuolė ne taip kaip broli tinginys buvo
O mano mazylis tikras isdykelis. Pora kartu patraukia ir paleidzia, o po 10 min. ziurek jau vel praso.
QUOTE(HERBERA @ 2006 02 04, 21:31)
Soskes niekaip negaliu isiulyti. Bandziau ir savo pienu pavilgyti, niekaip nepasiduoda.
Maniškis irgi niekaip neima soskės, bet aš ir nebesistengiu jos jam įpiršti. Paparaščiausiai pradėjau vakarais nebeleisti žaisti su papuliu ir viskas. Būna, kad mažius papyksta, pakniurzia, bet , tikiu, kad ima suprasti, kad papulis skirtas tik valgymui, o ne žaidimui.
Anksčiau rašiau, kad vaikiukas valgo 1-3 val, o dabar, kai mums truputis virš trijų mėnesių, tai vidutiniškai mes valgom 15min: minimum 7 min, maximum 40min. Tai, kai mažius jau moka greičiau pavalgyt, tai ir maitinimas tampa malonumu, o ne pareiga.
QUOTE(happy @ 2004 12 16, 16:49)
na niekad neziurejau i laikrody, bet maximum 5 min
Na siaip jau per nestukiu kursus sake iki pusvalandzio is vienos krutines maitinti, o tu sakai 5 min. Kazin kaip cia is tikruju
mes tai dazniausiai apie 10min.bet buna kad ir pusvalandi valgom.per ta laika manau ir pazaidzia