Mano mažylis tik pirmom dienom krūties nepaleisdavao, o paskui - lygiai 5 min. ir viskas. Taip valgom iki šiol kas 1,5-3 val. Rezultatas - per pirmą mėn. priaugom 1,500 kg, o per antrą - 1 kg. Taigi, reiškia, kad pavalgo.
QUOTE(zvygla @ 2006 01 05, 22:55)
Nesuprantu kas darosi su mano angeleliu seniau valgydavo po pusvalandi o dabar 5 ar 10 min ir viskas daugiau nebeiduosi papo.. bet nerekia po valandos soti buna po 2 ar 3 val.. nebesuprantu ji soti ar ne? teks laukti menesio galo ir eiti svertis kad matyciau kaip auga.. bet juk jei vaikas nebutu sotus jis rektu ar as klystu??
mūsų vaikai tą pat dieną gimę tai maniškė irgi visai nesenai pradėjo neilgai valgyt - 10 min dažniausiai nepergyvenk, auga mūsų angeliukai, stipresni darosi, stipriau traukia ir greičiau pasisotina
Maniskis tai valgo puse val. Pirma men.tai dar ilgiau traukdavo,tol kol uzmigdavo.
Maniske uztrunka iki 10 min, katais uztenka ir 5 min.
O mes pavalgom per tris minutes
QUOTE(jolančiukas @ 2006 01 21, 17:54)
O mes pavalgom per tris minutes
Mes irgi taip pat . O svoris jum kaip auga?
mano vaikiukas taip pat trumpai, 5-10 minuciu. bet svoris auga puikiai tad tikrai nera ko nerimauti. jis pats geriau zino.....
Mano mergytės valgymai trunka nuo kokių 10 min. iki pusvalandžio. Kai ilgiau miega tuomet pabudusi ir daugiau valgo.
Sveikutes, visoms baltai pavydziu tokio trumpo vaikeliu valgymo. Mano panelei greitai bus trys menesiai, bet valgo tai tikrai ilgai, diena iki valandos, pusantros zaidzia, kartais pusvalandzio uztenka. Nakti gali ir visai nepaleisti mamos. Svoris auga normaliai kas menesi po kilograma. Diena mazai miega tik nuo 13,30 iki 16-17 val. (vezimelyje isvezta i lauka) ir viskas. O daugiau bendraujam, arba "valgom". Dar turim beda-nuo mamos ranku ikelta i lovele tuoj prabunda ir visi miegai issilaksto. Gal turit kokiu patarimu, buciau labai dekinga. Nes nei diena, nei nakti nepailsiu (mazyle nenori mamos paleisti)
QUOTE(HERBERA @ 2006 02 04, 18:38)
Sveikutes, visoms baltai pavydziu tokio trumpo vaikeliu valgymo. Mano panelei greitai bus trys menesiai, bet valgo tai tikrai ilgai, diena iki valandos, pusantros zaidzia, kartais pusvalandzio uztenka. Nakti gali ir visai nepaleisti mamos. Svoris auga normaliai kas menesi po kilograma. Diena mazai miega tik nuo 13,30 iki 16-17 val. (vezimelyje isvezta i lauka) ir viskas. O daugiau bendraujam, arba "valgom". Dar turim beda-nuo mamos ranku ikelta i lovele tuoj prabunda ir visi miegai issilaksto. Gal turit kokiu patarimu, buciau labai dekinga. Nes nei diena, nei nakti nepailsiu (mazyle nenori mamos paleisti)
O čiulptuko neduodi? Šiaip panašu, kad reiktų.... O jei duodi, tai kai pavalgo - atimi krūtį ir duodi soskę, nes vaikutis ne pasisotinti, o žįsti nori
Maniškis pirmą mėnesį labai ilgai žaisdavosi. kadangi soskės neėmė, tai leidau, o paskui, po mėnesio susitvarkė, dabar valgo gal 5-10 min, o po to griežtai atsisako... soskės vis dar neima bet jei būtų iki šiol tiek ilgai valgęs, tai būčiau visokias išbandžiusi, nes vietoj žinduko ilgai būti kantrybės neturėčiau
QUOTE(HERBERA @ 2006 02 04, 18:38)
Maniskis manes nakarais nepaleisdavo, tik as atsitraukiu ir rekia. Tai nuo 21 val. iki kokios 24 val. budavau tik su juo. Bet kai suejo 5 men. nuvarem ir nuspirkom soske, aisku reikejo kokiu 3-5 dienu kad priprastu, bet dabar vakare pavalgo ir miega, duodu soske paciulpia jeigu kartais prabunda, vienu zodziu laisve man vakarais
Tuo paciu atpratinau ir nuo savo lovos nes nuo pat gimimo miegojome kartu, kelias naktis keliausi kas 1-2 val. duodavau kruti kad nusiramintu, dabar miega savo lovytej.
QUOTE(Ievius @ 2006 02 04, 21:06)
O čiulptuko neduodi? Šiaip panašu, kad reiktų.... O jei duodi, tai kai pavalgo - atimi krūtį ir duodi soskę, nes vaikutis ne pasisotinti, o žįsti nori
Maniškis pirmą mėnesį labai ilgai žaisdavosi. kadangi soskės neėmė, tai leidau, o paskui, po mėnesio susitvarkė, dabar valgo gal 5-10 min, o po to griežtai atsisako... soskės vis dar neima bet jei būtų iki šiol tiek ilgai valgęs, tai būčiau visokias išbandžiusi, nes vietoj žinduko ilgai būti kantrybės neturėčiau
Soskes niekaip negaliu isiulyti. Bandziau ir savo pienu pavilgyti, niekaip nepasiduoda.
QUOTE(Dukra @ 2006 02 04, 21:18)
Maniskis manes nakarais nepaleisdavo, tik as atsitraukiu ir rekia. Tai nuo 21 val. iki kokios 24 val. budavau tik su juo. Bet kai suejo 5 men. nuvarem ir nuspirkom soske, aisku reikejo kokiu 3-5 dienu kad priprastu, bet dabar vakare pavalgo ir miega, duodu soske paciulpia jeigu kartais prabunda, vienu zodziu laisve man vakarais
Tuo paciu atpratinau ir nuo savo lovos nes nuo pat gimimo miegojome kartu, kelias naktis keliausi kas 1-2 val. duodavau kruti kad nusiramintu, dabar miega savo lovytej.
Parasyk placiau kaip atpratinti nuo savo lovos. nes maniske niekaip be mamos negali uzmigti. Isimtis tik kai vaziuojam i lauka vezimelyje uzmiega ir grizus dar kokia valandziuke namie pamiega.