Sveikutės
Mano dukrytei kai suejo 1 men tai trumpiau pradejo valgyti. Anksciau ir 40 min zįsdavo, o dabar per 10 min pasisotina. Tik nuo pradziu problemele atsirado - springsta valgydama. Ir ko tik aš neprisigalvojau, kad ji nespringtu - ir padėtis keičiau, ir nusitraukinėjau, ir kas 2 min atitraukdavau nuo kruties Šiaip ar taip ta problema vis dar yra ir kiekvieną kartą, kai ji užsikosti springdama, tai kaip peiliu per širdi nudiegia Tik aš tikriausiai kaip neismanėlė nusitraukiu pienuka, bet ne i buteliuka, o i kriauklę... Ar jūs nors ir 5 ml sumaitinat? Pieno pas mane užtenka ir dar dabar tik iš vienos krūties valgo. Tik rodos jau dažniau zirsti pradeda, tai reikės pasiūlyt ir antrą
Maniškis per pirmąjį mėnesį kabėdavo ilgai ant krūties, nes pergyvenau, kad jam neužtenka pieno. Antrą mėnesį po 15 minučių kiekviena krutimi maždaug kas 3 valandas. Nuo 3 iki dabar kiekviena krūtimi po 7-8 minutes (ir patikėkit jei bandau po to iš krūties ką nutraukt, nepalieka ne lašelio).
QUOTE(Red @ 2005 05 09, 16:59)
Sveikutės
Mano dukrytei kai suejo 1 men tai trumpiau pradejo valgyti. Anksciau ir 40 min zįsdavo, o dabar per 10 min pasisotina. Tik nuo pradziu problemele atsirado - springsta valgydama. Ir ko tik aš neprisigalvojau, kad ji nespringtu - ir padėtis keičiau, ir nusitraukinėjau, ir kas 2 min atitraukdavau nuo kruties Šiaip ar taip ta problema vis dar yra ir kiekvieną kartą, kai ji užsikosti springdama, tai kaip peiliu per širdi nudiegia Tik aš tikriausiai kaip neismanėlė nusitraukiu pienuka, bet ne i buteliuka, o i kriauklę... Ar jūs nors ir 5 ml sumaitinat? Pieno pas mane užtenka ir dar dabar tik iš vienos krūties valgo. Tik rodos jau dažniau zirsti pradeda, tai reikės pasiūlyt ir antrą
manau, kad sprinsta dėl to, kad tau per greitai bėga pienas. Pamėgink prieš maitinimą šiek tiek nutraukti, tada ir penelis lengviau ir lėčiau bėgs.
na, mes tai valgome 15 - 20 min.
Pirma menesi sunus valgydavo tiksliai 20min, 2-3men kabodavo po 40min-1val, o nuo 4men tik 5-6min. Tai va kaip nevienodai valgo tas pats vaikas
QUOTE(snickers @ 2005 06 12, 21:09)
Pirma menesi sunus valgydavo tiksliai 20min, 2-3men kabodavo po 40min-1val, o nuo 4men tik 5-6min. Tai va kaip nevienodai valgo tas pats vaikas
Man lygiai tas pats! Anksciau net lauke ilgiau bijojau pasilikti (o jeigu prabus ir reikalaus valgyti?! ). Begte namo, nes valgydavo vos ne 45min ar valanda, dar aplinkui viskas slapia!!!
O dabar (nuo ~3,5 men.), nesu vaika su savim visur, ir po Akropoli pasivaiksciot ir pas drauges ir visa diene lauke galiu prabuti, nes valgo labai greitai.
Tokia fantastika maitint krutimi!!
Pirmą mėnesį užtrukdavo maitinimas ir valandą ir pusę..dabar greičiau apie 15min. ..nors dažnai užsnūsta prie krūties, bet matomai išlupa, kiek vaikučiui reikia
Maniškiui duodu žįst kol pradeda žaisti su krūtimi (t.y. spjauna ją, pasižiūri į mane, nusišypso ir vėl ima čiulpti). Vidutiniškai valgom 10-15 minučių.
Pirmus pora mėnesių mažius pavalgydavo laaaabai greit - apie 5 min užtrukdavo. ir pavalgydavo per tas 5 min normaliai, 2-3 valandom. o maždaug nuo trečio mėnesio jau ilgiau užtrunka - apie 11 min.
mano vyrukai kaip uzplaukia.kartais 10 min, kartais 20, o kartais valandu valandas zaidzia kol privalgo... nu bet cia tikiuos taip pirma menesi
Skaitau visu Jusu pasidalinimus ir negaliu atsidziaugti Jusu laime, kad vaikeliai taip greitai pasisotina. Mums yra dar tik savaite, bet valgyt labai norim, tad papuli apsikabine bunam nuo 1val iki 3val. Tai kartais tai ima slegti, nes vos ne visa diena buna praleista miegamajame, nes valgome guledami. Pamiegam 2-3val ir vel 2 val valgom. Toks gaunas neblogas maratonas.
Mane ramina tik viena - kad gal ir mes ismoksim greitai pavalgyti ir kuo greiciau, tuo bus abiems lengviau.
Nenoreciau tiketi, kad ilgai valgom, nes pieno truksta, nes pastoviai pienelis varva upeliais, ypac is tos kruties, kuri valgymo momentu yra laisva. Nespeju keisti ideklu i liemenuka.
Va tokios tokeles pas mus.
Mane ramina tik viena - kad gal ir mes ismoksim greitai pavalgyti ir kuo greiciau, tuo bus abiems lengviau.
Nenoreciau tiketi, kad ilgai valgom, nes pieno truksta, nes pastoviai pienelis varva upeliais, ypac is tos kruties, kuri valgymo momentu yra laisva. Nespeju keisti ideklu i liemenuka.
Va tokios tokeles pas mus.
pirmom savaitem ir mano mazyliukas valgydavo kas 1-2val po pusvalandi, nors ir prisivalgydavo vistiek noredavo, net iki atpilinejimo, nors ir atsirugdavo, kartais net nespedavau pakelti. ir taip iki dabar, tik nakti kazkaip keista kad gerai ismiega, gal per visa diena tiek prisivalgo kad net nera poreikio nakti keltis