o kiek laiko praeina tarp maitinimų? Mūsų kleckui beveik mėnuo, valgo max 10 min., bet už pusvalandžio vėl stūgauja, tol nenusiramina, kol neduodu (.) Taip ir kabo ant papulio kas pusvalandį-valandą, nebent užmiega, tada porai valandų ramu. Kažkaip nenormaliai Ir vis jaučiu, kad patraukia tris kartus ir toliau tiesiog čiulpia spenelį skaudžiai, kaip soskę, tik tam, kad užmigtų Pavydžiu toms, kurių leliai valgo kas kelias valandas
QUOTE(Baltija @ 2010 07 29, 01:08)
o kiek laiko praeina tarp maitinimų? Mūsų kleckui beveik mėnuo, valgo max 10 min., bet už pusvalandžio vėl stūgauja, tol nenusiramina, kol neduodu (.) Taip ir kabo ant papulio kas pusvalandį-valandą, nebent užmiega, tada porai valandų ramu. Kažkaip nenormaliai Ir vis jaučiu, kad patraukia tris kartus ir toliau tiesiog čiulpia spenelį skaudžiai, kaip soskę, tik tam, kad užmigtų Pavydžiu toms, kurių leliai valgo kas kelias valandas
Maniškė taip pat, nors jai šešios savaitės. Paprasčiausiai manau, kad tai būdas ne tik pavalgyti, bet ir nusiraminti, tad nestresuoju ir duodu papulį kada tik nori. Kartais kas kelias valandas, kartai nebūna praėjusi nė valada. Tikiuosi, laikui bėgant, atsiras režimas. O vaikui taip turbūt geriau:)
QUOTE(odris @ 2010 03 03, 18:09)
Sveiki, ir maniskis vaikinas (3 sav.) valgo labai ilgai...ir panasu, kad lieka alkanas.. O ligoninej sake, kad maitinant ilgiau kaip 20-30min is vienos kruties, jis jau nezindzia, o tiesiog kruti naudoja kaip soskyte... Tai pasimeciau visai: jei valgo tik is vienos kruties, po 30 min vis tiek alkanas; jei po to duodu kita, ir ja valgo apie 30 min, kol man atsibosta . Momento, kai pats jau atsisako kruties, taip ir nesulaukiu... Tai ka, testi ta maitinima valandu valandom? Gal kas patarsit?
man ir tas pats.
mums jau trys men.pavalgom labai greitai 5-8min.pirmom dienom valgem truputi ilgiau,ir valgem kas valanda ar pusantros.O dabar jau kas 2-2.5val.
Mano mažius visada pavalgydavo labai greitai- 5-8min. Kai gimdymo namuose pasakė, kad reikia maitinti pusvalandį , ko tik aš nedariau - ir žadinau, ir kutenau, o jis patraukia kelias min ir miega Ir visą pirmą mėnesį taip- 5-8 min ir jis jau pučia į akį. O ir valgydavo stabiliai kas 3 val -tiek dieną, tiek naktį. Aš taip pergyvenau, vis galvojau, kad jis silpnas, nesugeba ištraukti, kadangi maitinau tik iš krūties, net nenutuokiau kiek jis ml suvalgo , ir tik kai pasvėrus pamatėm, kad per mėnesį priaugo 1,6kg, nusiraminau. Maitinau beveik metus ir jis visada valgydavo taip trumpai. . Naktimis liovėsi keltis valgyti gal nuo 9-10mėn.
mano pupa ir 10 min max ir jau pavalgius yra...bet po 3 ar 4 valandu vel praso...
valgymo laikas labai priklauso nuo pacio vaiko, nuo krutu minkstumo ar kietumo..vienas pasisotina per 15 min., o kitas guli 30-45min. ir labai greitai vel isaslksta
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 08 03, 15:14)
mano pupa ir 10 min max ir jau pavalgius yra...bet po 3 ar 4 valandu vel praso...
manau cia labai geras laiko tarpas(tik neaisku koks vaiko amzius),mano panasiai valgo
QUOTE(Mirmukė @ 2010 07 31, 18:29)
Mano mažius visada pavalgydavo labai greitai- 5-8min. Kai gimdymo namuose pasakė, kad reikia maitinti pusvalandį , ko tik aš nedariau - ir žadinau, ir kutenau, o jis patraukia kelias min ir miega Ir visą pirmą mėnesį taip- 5-8 min ir jis jau pučia į akį. O ir valgydavo stabiliai kas 3 val -tiek dieną, tiek naktį. Aš taip pergyvenau, vis galvojau, kad jis silpnas, nesugeba ištraukti, kadangi maitinau tik iš krūties, net nenutuokiau kiek jis ml suvalgo , ir tik kai pasvėrus pamatėm, kad per mėnesį priaugo 1,6kg, nusiraminau. Maitinau beveik metus ir jis visada valgydavo taip trumpai. . Naktimis liovėsi keltis valgyti gal nuo 9-10mėn.
Turbtu pas tave srove didele , tau pasiseke...
Papildyta:
QUOTE(2lina @ 2010 08 06, 19:56)
valgymo laikas labai priklauso nuo pacio vaiko, nuo krutu minkstumo ar kietumo..vienas pasisotina per 15 min., o kitas guli 30-45min. ir labai greitai vel isaslksta
o jei krutys minkstos, taip ka reiskia?
Mums irgi 4,5 mėnesio. Nuo gimimo valgom max 10 min. Su 2- 3 val. tarpais dieną. Naktį būna 5-7 val. tarpas, o vėliau jau dieninis režimas prasideda Dabar kai jau vyresnis dieną užtrunkam ilgiau, nes jau reikia ir pažioplinėti, bet ilgiau 20 minučių neužtrunkam. O Svoris auga liux, pirmą mėnesį - 1 kg, antrą - 1,7 kg, trečią - 1 kg, ketvirto dar nesvėrėm
mes tai pusvalandi valgom ir kas dvi valandas sako kad gerasisi pienelis tik po 15minuciu zindymo ateina