paimu as ji ant ranku,prisispaudziu prie saves,bet vistiek stiprokai verkia keisciausia,kad tas verkimas prasideda visad vienu laiku sakau gal nuziuretas ar ka
QUOTE(sriukis @ 2009 03 13, 23:22)
paimu as ji ant ranku,prisispaudziu prie saves,bet vistiek stiprokai verkia keisciausia,kad tas verkimas prasideda visad vienu laiku sakau gal nuziuretas ar ka
Ne nužiūrėtas, o pilvelis signalus siunčia, ir greičiausia, tai vyksta vakarais
Padeda švelnus pilvuko masažas, pilvelio šildymas (vaistinėse yra slyvų kauliukų pagalvėlės) nešiojimas pilveliu žemyn (lėktuvėlis) suvystymas. kaip kokoniuko ir nešiojimas, nešiojimas
Statesnė žindymo padėtis, kad mažiau oro prirytų
nu as ir pagalvoju,kad pilvukas...bet kazkaip keista,kad butent kiekviena vakara apie 7h prasideda .siaip jis labai godziai valgo
QUOTE(sriukis @ 2009 03 15, 00:56)
nu as ir pagalvoju,kad pilvukas...bet kazkaip keista,kad butent kiekviena vakara apie 7h prasideda .siaip jis labai godziai valgo
Nekeista, nes pilvukui yra būdinga pastovus laikas
Jei labai godžiai valgo, - yr tikimybė, kad prisigaudo oro, nuo kurio irgi pučia pilvuką. Maitink tokioj padėty, kad galvytė būtų auksčiau (statmeniau) ir vakare siūlyk dažniau- gal tada ne taip godžiai valgys ir mažiau oro prisiris.
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 03 06, 18:49)
apie kortas buvau pamiršus. Mintis laaaabai patiko
mes kortavojam, kai lialius miega, o zindzia jis ivairiai nuo 5 min iki pusvalandzio ir dazniausiai zindymas baigiasi jo smigimu (kietu imigiu)
Musiskis zinda apie pusvalandi, nakti greiciau pasisotina ir ne taip godziai ryja.
Mes per 20-30 min susitvarkom dabar. Seniau maitinau kiek vaikas žinda, bet nieko gero iš to nesigavo, nes maniškė galėdavo kad ir visą dieną pusiausnūdom taip kabėt. Spjoviau į tą teoriją, pradėjau klausyt ką čia seselės sakė, jog ilgiau nei 20 min prie vienos krūties nelaikyt. Ir ką, susitvarkė mūsų žindymai, maitinamės dabar pagal grafiką ir 20-30 min iš viso užtenka - ir man daugiau laiko lieka, ir mažė dieną pagaliau išsimiega normaliai.
Kol dar buvo visai mazyte, zysdavo ilgai, kartais ir valanda, dabar 6men amziaus pasimaitina per 5-10min.
jei nori neturėti pieno, tai laiko limitai kada ir kiek valgyti kūdikiui - pats tiesiausias kelias link mišinuko. aš tokiu būdu vos nepraradau galimybės pačiai maitinti savo vaiką. kai spjoviau į visų pediatrių patarimus vėl ėmė tekėti pieno upės, o kleckas buvo sotus. nepamiršk, kad pienukas ir maistas ir gėrimas. kartais kūdikis nori rimtai pavalgyti ir tam reikia pusvalandžio, o tinginukui ir daugiau, o jei nori tik atsigerti gali užtekti ir kelių gurkšnių. tad kol negali paklausti ko mažylis nori - duok kai tik paprašo.
Dukrytė žinda vidutiniškai 15 minučių. Nors kartais pakanka 3-5 minučių, o kartais valgom ir 20-30 minučių.
QUOTE(TOCAMI @ 2009 08 28, 22:58)
jei nori neturėti pieno, tai laiko limitai kada ir kiek valgyti kūdikiui - pats tiesiausias kelias link mišinuko. aš tokiu būdu vos nepraradau galimybės pačiai maitinti savo vaiką. kai spjoviau į visų pediatrių patarimus vėl ėmė tekėti pieno upės, o kleckas buvo sotus.
Mums buvo kaip tik visiškai priešingai, mums pasiteisino gydytojų patarimas kad vienu kartu laikyti vaiką prie krūties daugiau nei 40 min. yra beprasmiška. Man kaip tik susireguliavo pienas maitinant pagal grafiką ir nežindant ilgiau nei 20 min. Tai ko gero labai priklauso nuo individualios fiziologijos, nes vienom geriau dažniau, o kitoms geriau rečiau.
Mano dukra valgo apie 5 min, kartais ir trumpiau. Tik problema ta (man atrodo kad tai problema), kad isalksta po valandos. Tai ir varau visa diena kas valanda (jei nemiega). Kai miega, tarpas tarp maitinimu didesnis.
Tai ka man daryt? paprasyt kad ilgiau valgytu, kad taip greit neisalktu?
Tai ka man daryt? paprasyt kad ilgiau valgytu, kad taip greit neisalktu?