Maniškė žynda labai įvairiai - nuo 5 min. iki1 val. ar dar ilgiau. Pristaikiau ir prie ilgų žindymų. Tikiuosi neužmėtisite manęs akmenimis, bet aš žindydama ir prie kompo pasėdžiu, ir kortom su vyru palošiam.. Jau nekalbant apie knygos skaitymą ar tv žiūrėjimą..
QUOTE(Ausriausias @ 2009 03 06, 15:48)
Maniškė žynda labai įvairiai - nuo 5 min. iki1 val. ar dar ilgiau. Pristaikiau ir prie ilgų žindymų. Tikiuosi neužmėtisite manęs akmenimis, bet aš žindydama ir prie kompo pasėdžiu, ir kortom su vyru palošiam.. Jau nekalbant apie knygos skaitymą ar tv žiūrėjimą..
apie kortas buvau pamiršus. Mintis laaaabai patiko
mes valgome 10-15min.
QUOTE(Ausriausias @ 2009 03 06, 14:48)
i ko čia daba tave mėtyt tais akmenim aš ir ką nors veikiu...kramsnoju ir t.t. maniškis ir įvairiai žinda...nuo 10min. iki kokių 60min...bet juokingiausia, kad kai jis užmiega ir aš krūtį nuimu, tai matau, kaip jis per sapnus tas lūpikes vis judina, tarsi krūtis vis dar burnoje būtų ir atsigulus bandau vėl įdėt atgal krūtį, bet niekaip
QUOTE(kristinita @ 2009 03 08, 12:46)
i ko čia daba tave mėtyt tais akmenim aš ir ką nors veikiu...kramsnoju ir t.t. maniškis ir įvairiai žinda...nuo 10min. iki kokių 60min...bet juokingiausia, kad kai jis užmiega ir aš krūtį nuimu, tai matau, kaip jis per sapnus tas lūpikes vis judina, tarsi krūtis vis dar burnoje būtų ir atsigulus bandau vėl įdėt atgal krūtį, bet niekaip
Maniškis irgi - kai guldau pietų miego, be garso šnekinu šypsodamasi, jei jis vos prasimerkęs, tai jis šypsosi pro miegus ir liežuvį banguoja
Sveikutes, noreciau patarimo, nes su pirmuoju tokiu "bedeliu" neturejau. Antrasis (dabar jam 5 dienos) diena buna pakankamai ramus, maitinu pati ir noreciau toliau maitinti. Dienomis valgo mazdaug kas dvi valandas, bet naktys man kelia siauba, jau pradedu bijoti nakties, nes maziukas gali kabeti visa nakti ant kruties. Nesuprantu, kodel cia jam taip. Gal kas buvot susidure su tokia problemele?
Maitinu nenormuodama laiko Kiek ji norėdavo, tiek ir kabodavo ant papulio. Kai npabosdavo, išspjaudavo.
Kituliux, manau tavo vaikutis naktį ieško nusiraminimo ir nori patenkint čiulpimo refleksą. Aš su maže miegu kartu, todėl mes taip net užmigdavom su papsium burnoj Man tai nebuvo problema, man malonu ją jaust šalia
Kituliux, manau tavo vaikutis naktį ieško nusiraminimo ir nori patenkint čiulpimo refleksą. Aš su maže miegu kartu, todėl mes taip net užmigdavom su papsium burnoj Man tai nebuvo problema, man malonu ją jaust šalia
QUOTE(Darfe @ 2009 03 11, 16:17)
man kaip ir su pirmuoju, taip ir dabar, labai baisu uzmigt, kai toks maziukas salia guli, vis atrodo, kad miegodama uzspausiu ji. As niekaip negaliu uzmigt, kai jis salia, todel man tas kabojimas visa nakti - problema. Pirmasis irgi kabodavo nakti po valanda, o po to ji ramiai iskeldavau i jo lovyte, bet jis nuo pat gimimo naktimis keldavosi du kartus pavalgyti, o budamas 1 men ir 8 dienu ismiegodavo visa nakti.
as tai maitinu kada vaikas nori ir kiek.bet panasiai kas dvi valandas.bet pavalgo tai greit,nes man jis pradeda valgyt,paleidzia,tai ciurksles bega tai manau,kad jam reikiamas kiekis greit pribega.tik vakare pasiemes pavalgo kiek ir pradeda verkt
Todėl, kad vakare prasideda pilvo diegliukai ir kitokie nemalonumai.Pabandyk maiint ant rankų, pilvuku į pilvą. Taip kartu šildysi jam pilvuką, gal padės kažkiek.
QUOTE(Kituliux @ 2009 03 11, 18:47)
man kaip ir su pirmuoju, taip ir dabar, labai baisu uzmigt, kai toks maziukas salia guli, vis atrodo, kad miegodama uzspausiu ji. As niekaip negaliu uzmigt, kai jis salia, todel man tas kabojimas visa nakti - problema. Pirmasis irgi kabodavo nakti po valanda, o po to ji ramiai iskeldavau i jo lovyte, bet jis nuo pat gimimo naktimis keldavosi du kartus pavalgyti, o budamas 1 men ir 8 dienu ismiegodavo visa nakti.
Gal reiktų tik judviem okupuot lovą? Tu ir vaikiukas. Gal esi pervargus, ir dėl to naktį sunku užmigt? O apžioja gerai? Krūtinės neskauda žindant?
Vaikiukai skirtingi o dėl užspaudimo... mitas. Nėra tokio atvejo, kad mamai taip nutiktų (nekalbu apie asocoalias).
Mamos taip gerai jaučia. Pasitikėk savim
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 03 11, 23:43)
Gal reiktų tik judviem okupuot lovą? Tu ir vaikiukas. Gal esi pervargus, ir dėl to naktį sunku užmigt? O apžioja gerai? Krūtinės neskauda žindant?
Vaikiukai skirtingi o dėl užspaudimo... mitas. Nėra tokio atvejo, kad mamai taip nutiktų (nekalbu apie asocoalias).
Apzioja gerai, speneliu visai neskauda, kai maziukas valgo. Tiesa sakant, net nezinau, kas yra nugrauzti speneliai Na, tikiuosi, kad cia laikinos tokios bedeles