Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

QUOTE(Diax @ 2009 02 11, 00:10)
Jei norit turėti pienuko, soskutės neduokite  rolleyes.gif Per maži esat  unsure.gif Tik MP. Pirmą mėnesį mažiukai turi kabėti ant papuko, nes jie dar nėra stiprūs, todėl lengvai per keletą minučių neištraukia reikiamo kiekio pienuko. O užmiega prie papuko, nes pavargsta, bet nepasisotina. Reikia atlaikyti tą mėnesiuką-pusantro, jei esat pasiryžusi ilgai maitinti; vėliau bus lengviau  mirksiukas.gif

Na diena kabom ant papo kiek telpa. KAs 15 - 30 min valgom. Nakti - duodu misinuka, nes tokiu rezimu ir as neissedziu. O pienuko tiek nera ( visiems valgymams)

O kiek normalu iki menesio vaikiukui suvalgyti. As bijau nepermaitinti savo mazes, nes kai duodu buteliuka nakti - ji isgeria po 100 - 120 ml vienu valgymu (taip 2 - 3 kartus per nakti) o kai prasideda tas musu dienos maratoninis valgymas is appo - tai neisivaizduoju kiek ji suvalgo.
Papildyta:
QUOTE(superEglius @ 2009 02 11, 17:54)
sveikos moteriškės.aš savo sunelį stengiuos maitinti kai prašo.o trukmė labai įvairi-ir 15min ir valanda būna.ir tarpai tarp maitinimu labai skirtingi.šiandien pirmą naktį miegojo 5val ,pavalgė ir dar 3val miegojo.o dažniausiai budavo kad kas valanda maitinau.ir dar,pradėjau pastėbėt kad nebelabai nori papą čiulpt.aš kišu-o jis rėkia nesavo balsu.labai apmaudu darosi ir jaučiuosi nebereikalinga sad.gif na svarbu kad pavalgęs būtų,kad ir mišinuku.

Beveik 9 menesius pramaitinai dazniausiai kas valanda ???? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2009 02 14, 23:32)
Na diena kabom ant papo kiek telpa. KAs 15 - 30 min valgom. Nakti - duodu misinuka, nes tokiu rezimu ir as neissedziu. O pienuko tiek nera ( visiems valgymams)
O kiek normalu iki menesio vaikiukui suvalgyti. As bijau nepermaitinti savo mazes, nes kai duodu buteliuka nakti - ji isgeria po 100 - 120 ml vienu valgymu (taip 2 - 3 kartus per nakti) o kai prasideda tas musu dienos maratoninis valgymas is appo - tai neisivaizduoju kiek ji suvalgo.
Papildyta:
Beveik 9 menesius pramaitinai dazniausiai kas valanda ???? blink.gif  blink.gif

Suvalgo tiek, kiek jai reik mirksiukas.gif
Nemaitindama naktį darot meškos paslaugą- riebiausias pienelis naktį ir paryčiais. Rask savyje jėgų+noro naktį maitint- nebūtinai sėdėt- gulint patogiau, ir snaust galėsi 4u.gif Pienukas susireguliuos jei maitinsi pagal poreikį, neduosi žinduko, ir neprimaitinėsi surogatais. Pienelio gamybą skatina vaikutis, ir "užsisako" kitam maitinimui. Labai svarbus naktinis maitinimas MP.
Žindukas mažina pieno gamybą, įtakoja sąkandį, dikciją, vargina skrandį. Negėris.
http://www.sveikapra...?text.id.sub.24
http://www.sveikapra...?text.id.sub.44
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rara @ 2009 02 13, 21:09)
Mūsiškė tai visą laiką mažai svorio priaugdavo, nors iš kruties valgo kas pora valandų... o valgo nuo 15 min iki 50 g.gif

www.who.int/childgrowth/standards
Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) puslapis vaikų augimo standartai (anglų kalba).
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Košė-Malošė: 15 vasario 2009 - 02:35
QUOTE(rara @ 2009 02 13, 20:09)
Mūsiškė tai visą laiką mažai svorio priaugdavo, nors iš kruties valgo kas pora valandų... o valgo nuo 15 min iki 50 g.gif

o KAI MAITINI AR JAUTI,KAD PIENUKA TRAUKIA?SEIP50MIN.NENORMALU g.gif ,PATARCIAU VIENA MAITINIMA TYRELE PAKEIST,JAU JALIMA IR SULCIU DOUTI,TAIP PIENUKO PASIGAMINT LAIKO DUOSI,ZINAU KA SAKAU,AS TAIP DARAU,PO POROS DIENU PIENUKAS ATSISTATO ,IR TOLIAU MAITINT GALIU BEPROBLEMU,MUMS 5.5MEN.TAS ILGAS VALGIMAS TIKRAI NEGERAI,NES NUO10-15MIN.SEIP.BENT JAU MES TAIP VALGOM,IR NEMATAU NIEKO BLOG DUOTI KIETO MAISTO APART MP.JEJ TRUKSTA LAIKO JAM PASIGAMINT,O STRAIPSIUS SKAITYT,TAI SOVIETU LAIKAIS IRGI KNYGOS BUVO,IR TEN RASE KAD VALGIT VAIKUJ REIKIA DUOT KAS 3.SU PUSE VALANDOS,IR KAD NAKCIAI VALGIT BLOGYBE,TEGUL VANDENI GERIA doh.gif ,TAIGI NEPASITIKIU TAIS STRAIPSNIAIS100proc.,o imu tik kas man priimtina.
Atsakyti
valgom 5 min. smile.gif
Atsakyti
Ispradziu buvau nusiteikus kad zindymas truks valanda ir ilgiau (sprendziau is draugiu pasakojimu) Bet mano vyrukas pirma menesi pavalgydavo per 20 minuciu, o dabar dar greiciau, per 5-10. Maitinu be jokio grafiko, jis pats parodo kada jau laikas smile.gif
Atsakyti
sveikos zindyves!
ivedus naujas pozicijas mano maziukas pradejo naudoti mane kaip zinduka doh.gif pavalgo ir vis dar zinda, bet labai svelniai ir pieno netraukia ir taip gali testis valanda, jei pries miega tai ir ilgiau, bet jei kruti bandau istraukti jis pabunda, jis nuryja kelis gurksnius pieno ir vel is naujo. pieno tai tikrai uztenka. nakti jis pasisotina per 7 min. tik diena ir pires miega tie maratonai. kaip isvengti tu maratonu??????
Atsakyti
QUOTE(bombate @ 2009 02 23, 15:17)
sveikos zindyves!
ivedus naujas pozicijas mano maziukas pradejo naudoti mane kaip zinduka  doh.gif pavalgo ir vis dar zinda, bet labai svelniai ir pieno netraukia ir taip gali testis  valanda, jei pries miega tai ir ilgiau, bet jei kruti bandau istraukti jis pabunda, jis nuryja kelis gurksnius pieno ir vel is naujo. pieno tai tikrai uztenka. nakti jis pasisotina per 7 min. tik diena ir pires miega tie maratonai. kaip isvengti tu maratonu??????

pas mus dantukasi dygsta,tai tokiu budu irgi bando nuramint save,as soskyte bandau duoti,nesam arsius soskyciu myletojos,bet pailset irgi reikia,nakti kartais 30min,ant apgauliu iseina doh.gif ,miega savo lovytej.
Atsakyti
QUOTE(bombate @ 2009 02 23, 16:17)
sveikos zindyves!
ivedus naujas pozicijas mano maziukas pradejo naudoti mane kaip zinduka  doh.gif pavalgo ir vis dar zinda, bet labai svelniai ir pieno netraukia ir taip gali testis  valanda, jei pries miega tai ir ilgiau, bet jei kruti bandau istraukti jis pabunda, jis nuryja kelis gurksnius pieno ir vel is naujo. pieno tai tikrai uztenka. nakti jis pasisotina per 7 min. tik diena ir pires miega tie maratonai. kaip isvengti tu maratonu??????

Kol kas susigyvenk su maratonais, paaugsit ir maratonai liausis smile.gif
Dabar kita nėštumo "stadija" vaikučiui tavęs reik. Tai ir "kabo". Trečias mėnuo bus šviesesnis mirksiukas.gif
Įsitaisyk patogiai, pasidėk knygą ar žurnalą po ranka ir mėgaukis smile.gif
Tu geriausias mažylio žindukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 02 23, 18:21)
Kol kas susigyvenk su maratonais, paaugsit ir maratonai liausis smile.gif
Dabar kita nėštumo "stadija" vaikučiui tavęs reik. Tai ir "kabo". Trečias mėnuo bus šviesesnis  mirksiukas.gif
Įsitaisyk patogiai, pasidėk knygą ar žurnalą po ranka ir mėgaukis smile.gif
Tu geriausias mažylio žindukas  4u.gif

diena tai kabu, man tai nieko, bet vakarais nebeturiu sveikatos, nes gi guliu ir matinu, tai nepasivartysiu nuo vieno sono ant kito. pasiskaitinejau as cia apsiraminau, ikvepimo ir stiprybes pasisemiau. Pagarba zindancioms thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
cia skaiciau mamytes kai kurios raso, kad neduoti zinduko, aisku tai priklauso nuo maziuko, bet maniskis ir zinduka gauna ir arbateles is buteliuko ir problemu neturiu veliau kai vel duodu MP mirksiukas.gif
Taip kad vienareiksmiskai negali sakyti, neduokit zinduko, man zindukas tikrai gelbsti, ypac kai einame i lauka ziema 4u.gif
O rasant i tema, tai maniskis pasisotina per 15min.
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES smile.gif CIA VISR RANDU PASAKYMU KAD TURECIAU JAUST KAIP PIENELI TRAUKIA IS KRUTIES, O JAI AS NIEKO NEJAUCIU? TIK SPENELIO CIUNKIMA, ZINAU KAD NEGERAI KRUTI PADUODU, BET MAN NIEKAIP NEISEINA. TAI JAI NEJAUCIU KAIP TRAUKIA TAI VADINAS NETRAUKIA??? MANISKE VALGE KRUTI PIRMOM DIENOM PO VALANDA AR NET DAUGIAU, POTO VEL REKDAVO, TAI GYDITOJA SAKO JI TINGINIUKE NEISTRAUKIA TIK ZAIDZIA IR IKISO MISINUKO, TAI NUO TADA DAVIAU KRUTI PO VALANDA IR ANT VIRSAUS MISINUKO, IR JO SUVALGUDAVO NORMA! TAI NUSPRENDZIAU KAD MAZAI PIENUKO, NUSITRAUKT PABANDZIAU TAI VOS PER 2 VAL 30 ML ISTRAUKIAU, NUO TADA PRADEJAU DUOT TRAUKTA PIENA PLIUS MISINI, NUTRAUKT TIK DIENOM ISEINA , POTO JAU NELIEKA PIENUKO, O NAKTI MISINUKA, TAI NUOLAT MASCIAU KAD GAILA JOG IS KRUTIES VIEN NEVALGO. TAI PABANDZIAU DUOT, TAI PIRMA KART PO VALANDOS CIUNKIMO UZMIGO, O ANTRA KART DAVIAU VALANDA, PRADEJO VERKT, NIEKAIP NENURIMO, TADA DAVIAU VEL VALANDA, IR VEL NENURIMO. TADA DAVIAU NUTRAUKTO IS BUTELIUKO. IR SUVALGE DAUG, IR VEL PRADEJAU GALVOT KAD ZAIDZIA, MIEGA IR NEISTRAUKIA NIEKO, TAI VEL NAKCIAI TIK IS BONKOS DAVIAU, MIEGOJO. RYTE VEL MEGINAU DUOT TIK KRUTI, TAI KA JUS GALVOJAT, NUO 11 IKI 5 ZINDO. doh.gif POTO IS BUTELIUKO VALGE NEMAZAI, POTO VEL ZINDO IKI 10 VAKARO. MANIAU NUPROTESIU, REKIA IR REKIA ,TIK PRIE PAPO NUSIRAMINA, TAI TADA VEL PADAVUS BUTELIUKA, IR DAR PALAIKIUS PRIE KRUTIES PAGULDZIAU IR UZMIGO . NAKTI VEL BUTELIUKAIS, BIJAU KAZKAIP DUOT KRUTI KAD VEL REKS, AR VALGYS VISA NAKTI, IR DAR PO TOKIU VALGYMU PASIDARE ZIAURIAI SUNKU ISTRAUKT PIENA PACIAI verysad.gif TAI IR AINU IS PROTO DABAR cry.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2009 02 24, 11:17)
Sveiki,
cia skaiciau mamytes kai kurios raso, kad neduoti zinduko, aisku tai priklauso nuo maziuko, bet maniskis ir zinduka gauna ir arbateles is buteliuko ir problemu neturiu veliau kai vel duodu MP mirksiukas.gif
Taip kad vienareiksmiskai negali sakyti, neduokit zinduko, man zindukas tikrai gelbsti, ypac kai einame i lauka ziema 4u.gif
O rasant i tema, tai maniskis pasisotina per 15min.

Ką gauna- tuo džiaugias, bet ar tai vertinga? Pasidomėk žinduko ir arbatėlių "nauda". mirksiukas.gif
Kad PATOGU- sutinku.
Atsakyti