Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

Prakabo mergytė ant krūties iki 1,5valandos, su pamiegojimais. Dabar tik 1mėn. įtariu, kad soske dirbu, nes net kai būna soti, vistiek krūties reikalauja. Svorio priauga pakankamai, bet maitinasi visą dieną beveik be pertraukų. Užtat naktį valgo tik kartą.
Atsakyti
Dažniausiai valgo apie 10 min,o kartais ir pusvalandį prakabo blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 01 04, 20:54)
Prakabo mergytė ant krūties iki 1,5valandos, su pamiegojimais. Dabar tik 1mėn.  įtariu, kad soske dirbu, nes net kai būna soti, vistiek krūties reikalauja. Svorio priauga pakankamai, bet maitinasi visą dieną beveik be pertraukų. Užtat naktį valgo tik kartą.

Ir maniškis panašiai drinks_cheers.gif Nors būna dienų, kai idealiai valgo - kas 2-3 valandas po valandą su užmigimu thumbup.gif Naktį dažniausiai tik kartą besikelia. Paskutiniu metu pajaučiau, kad papuką ištuština per 15 min., bet paskui vis tiek jam norisi pakabėt lotuliukas.gif Žodžiu, būnu didele soskute mažoj burnytėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man toks klausimas iškilo, kaip jūs skaičiuojate kas kiek laiko vaikas valgo: nuo žindymo pradžios iki kito pradžios ar kiek laiko būna ne prie krūties?
Atsakyti
QUOTE(Norina @ 2009 01 09, 21:08)
Sveikos,
Man toks klausimas iškilo, kaip jūs skaičiuojate kas kiek laiko vaikas valgo: nuo žindymo pradžios iki kito pradžios ar kiek laiko būna ne prie krūties?

Skaičiuojama nuo žindymo pradžios iki kito maitinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
2 val. su pamiegojimais, atrūgimais, pasispardymais ir tt. Kartais iki 2,5 val. Šiandien ištisai kabėjo, pusvalandį tik lovytėj nusnaudė dukart. Pradėjau nusitraukinėt ir maitint iš buteliuko, tai ilgiau išmiega vaikas, man atrodo, neišeina jai pačiai ištraukt iš krūties, pavargsta unsure.gif Mergytei dvi savaitės beveik.. nežinau, kiek tai tęsis, stogas truputį važiuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2009 01 19, 03:30)
2 val. su pamiegojimais, atrūgimais, pasispardymais ir tt. Kartais iki 2,5 val. Šiandien ištisai kabėjo, pusvalandį tik lovytėj nusnaudė dukart. Pradėjau nusitraukinėt ir maitint iš buteliuko, tai ilgiau išmiega vaikas, man atrodo, neišeina jai pačiai ištraukt iš krūties, pavargsta  unsure.gif Mergytei dvi savaitės beveik.. nežinau, kiek tai tęsis, stogas truputį važiuoja  blink.gif

nepergyvenk, tai tesis dar koki menesiuka, o galir maziau. Galiu tik paguosti kad pas mane du tokie buvo, dabar jie abu pasisotina per kelias minutes smile.gif
Atsakyti
Pirmus keturis men. tai beveik iki valandos valgydavo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskei jau 4,5,bet vistiek valgom 0,5-1val,augam gerai. Esu kazkaip pasimetus,kiek laikyt prie vienos kruties,kad jau tikrai pasisotintu,nes skaiciau, kad po 20 min.jau issiskiria tas sotusis pienelis ar kad iki pusvalandzio maitinant vaikas jau tikrai gauna to sociojo,tai bandau tiek ir leist zyst is vienos kruties(nors mazoji kartais ir ilgiau pratestu...), tada pasiulau dar antra,jei nori. Na tai ir gaunas taip valandike. O ir pusvalandi prazindus, paspaudus pienas dar kartais srovele eina.
Pasidalinkit patirtim,kiek laikot prie vienos kruties? o gal verta isvis neduot antros (pradzioj daznai taip dariau)?

nezinau,ar as cia i tema paklausiau,sorry,jei ka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazkasatsitiko: 28 sausio 2009 - 15:19
kiek valgo, tiek ir laikau, buna 15 min uztenka, o kartais visa vakara kai prisikabinam nuo 8 iki 12...
Atsakyti
Mano mergina pirma menesi valgydavo ilgiausiai 20 min., veliau valgymai trumpejo iki 3-5 min. Tik pries miegeli ar nakti valgo siek tiek ilgiau.
Papildyta:
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 01 28, 15:18)
Maniskei jau 4,5,bet vistiek valgom 0,5-1val,augam gerai. Esu kazkaip pasimetus,kiek laikyt prie vienos kruties,kad jau tikrai pasisotintu,nes skaiciau, kad po 20 min.jau issiskiria tas sotusis pienelis ar kad iki pusvalandzio maitinant vaikas jau tikrai gauna to sociojo,tai bandau tiek ir leist zyst is vienos kruties(nors mazoji kartais ir ilgiau pratestu...), tada pasiulau dar antra,jei nori. Na tai ir gaunas taip valandike. O ir pusvalandi prazindus, paspaudus pienas dar kartais srovele eina.
Pasidalinkit patirtim,kiek laikot prie vienos kruties? o gal verta isvis neduot antros (pradzioj daznai taip dariau)?

nezinau,ar as cia i tema paklausiau,sorry,jei ka  ax.gif

Jei pienuko pakankamai, tai manau uztektu valgyti is vienos. Zinoma, pradzioj pienelis bega lengvai, o veliau reikia ideti pastangu ji istraukiant, todel geriau leisti kiek galima daugiau istustinti pirmaja kruti. Vaikiukas labiau pasisotins ir pripras prie darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evatam: 10 vasario 2009 - 12:31
O vat as kaip tik noreciau , kad kuo ilgiau zystu ta kruti, nes maniskis kazkodel iprato 5 minutes ir viskas. nebeisiulau. Itariu, kad gal mazas skarndukas pas jy- pasisotina greit ir viskas. O mum blogai- nes svorio tai mazai priaugo, jauciu vien del to, kad ta pavirsini liesa nugeria ir viskas...aisku, jei praeina 1,5val as vel ta pacia kruri duodu, tikedamasi, kad gaus ir to riebesnio..bet tai gal per ta laika vel uzsipildo tuo liesesniu- nu nezinau net ka ir bedaryt... g.gif
Atsakyti