Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

abu vaikai papuli valge/-o 2-5 min... blink.gif
Atsakyti
priklause nuo amziaus - pirma menesi apie pusvalandi, artejant prie pusmecio sumazejo iki 5-8 min
Atsakyti
Maniske dabar per kokias 5 min apsiformina, tai dabar jau jauciu, kad gyvenu. Nes pirmuosius keturis menesius nepropagavom ciulptuko, tai vietoj jo buvo mamos papukas, tai maitinimas / nemaitinimas tesdavosi po 1.5 val ir daugiau...
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 05 20, 16:15)
abu vaikai papuli valge/-o 2-5 min... blink.gif

Mano maze taip pat ilgiau 2-5 minuciu neuzsibuna prie kruties. Kartais uzsimano ir po valandos, o kartais ir 3 val ismiega nors pavalgo tik kelias minutes.
Nors negaliu pasigirt kad pieno yra daugiausia, bet matyt jai tiek uztenka
Atsakyti
smile.gif na mamytes yra malonu kai yra kurios maitina savo pieneliu.as maitinu savo vaikuti jau iki metai ir 6 men,.pirmais men valgydavo iki 10,,15,,vis megodamas ,o augant kas men tai trumpiau po10 min .nors dabar dar per para dar gauna mano pienuko 4 kartus ,o taip viska valgo o papuko nenori atsisakyt .vyresni suneli maitinau iki 2metu ir 8 men smile.gif ,na sio maziuko tikrai tiek gal nebemaitinsiu ,,..sakoma mamos pienas nuo visu ligu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2008 05 20, 14:33)
priklause nuo amziaus - pirma menesi apie pusvalandi, artejant prie pusmecio sumazejo iki 5-8 min

Maniskis tai greitai pavalgo, bet jo valgymas visada baigiasi uzmigimu ant papulio smile.gif Uztrunkam daugiausiai 15 min pavalgyt - ir tai jis pas mane valgo tik is vieno papulio kaskart ax.gif
Atsakyti
Kažin ką daryti ,jei 5min patraukęs pradeda snausti ant krūties, ištrauki papuli, paguldai ir pradeda verkti ir ieškoti... ir taip kokius 4-5 kartus kol galutinai nulūžta? blink.gif O pienas pas mane: iš vienos maitinu, kita bėga... nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 06 08, 09:40)
Kažin ką daryti ,jei 5min patraukęs pradeda snausti ant krūties, ištrauki papuli, paguldai ir pradeda verkti ir ieškoti... ir taip kokius 4-5 kartus kol galutinai nulūžta?  blink.gif O pienas pas mane: iš vienos maitinu, kita bėga... nieko nesuprantu  g.gif

Del to "nusmigimo" vaiko nezinau ka patart g.gif

O del kitos kruties - tai daug kam, manau, taip pat yra- pradejus maitinti is vienos kruties, kitoj jauciasi toks tempimas ir pienelis truputi bega, bet man nepastoviai, o tik kelias sekundes...
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 06 08, 11:40)
Kažin ką daryti ,jei 5min patraukęs pradeda snausti ant krūties, ištrauki papuli, paguldai ir pradeda verkti ir ieškoti... ir taip kokius 4-5 kartus kol galutinai nulūžta?  blink.gif O pienas pas mane: iš vienos maitinu, kita bėga... nieko nesuprantu  g.gif

Pas mane panaši situacija. patraukia ir snaudžia, bet snaudimo metu vis trukteli. jei nori atimt krūtį taip pat tada traukia pienelį. Taip ir žaidžiam.
Atsakyti
kai pradeda snausti bealgydama pirstuku pajudinu smakriuka arba paciupieju rankutes, pedutes - pabunda kuriam laikui smile.gif
Atsakyti
savo maziu as maitinu kada jis nori ir kiek nori.buna, kad valgo 10 min, buna ir 40, ypac jei ilgiau pamiega...
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2004 12 16, 17:55)
Vieni sako,kad užtenka 5-10min. kad kūdikis pavalgytų.(Paskui tipo nebevalgo , o žaidžia)Kiti,kad reikia pusvalandžio.Mano nuomone, kiekvienas vaikutis maitinasi labai individualiai.

Visiskai sutinku good.gif Kai maitinau savo mergyte, tai is viso buvo taip: maitinau kokiu 20 min., paskui mergyte "issijungdavo" pamiegot kokiu 10-20 min., o kai pabusdavo, tai dar dasimaitindavo. Tai maitinimo procesas pirmus menesius (kartu su pasiruosimu ir pamperu keitimu ) uztrukdavo 2 valandas. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti