Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

QUOTE(Katusik @ 2008 03 24, 09:16)
trumpiausiai - 5 min., ilgiausiai - 40 min.
viskas priklauso nuo vaiko nuotaikos ir noro kuo greičiau pasisotinti arba kuo ilgiau pakabėti ant papo  biggrin.gif

o kai vaikutis valgo tik 5 min., sekanti maitinima duodi is tos pacios kruties, ar visada sekanti maitinima is kitos? nes pas mane po tokiu 5 min. tai ta krutis vis tiek pilna pilna lieka.....
Atsakyti
Manasis, gimes kovo 11 valgo kazkur 10 min is vieno krutines, tada einam pamperio keistis ir vel valgo koki 10 min is kitos kol uzmiega..
O taip noretusi kad vienu kartu pavalgytu, bet jam neiseina..
Atsakyti
Karta sia tema kalbejau su naujagimiu skyriaus vedeja. ji pasake, jog seniai istirta, kad vaikas pasisotina per 30 minuciu : per pirmasias 10 minuciu jis suvalgo 80 procentu savo normos, per likusias 20 minuciu- likusius 20 procentu.
kas be ko, sitos taisykles taikyti visiems kudikiams tikrai negalima. na, o kadangi manasis nors ir visa gyvenima ant papuko kabetu, tai ir leidziu kabet tas 30 min. ax.gif
Atsakyti
Musu mazyliui 5 savaites, zindymas paprastai trunka 20-30 min, o buna ir ilgiau. Tinginukas jis pas mus, nors cia ir musu kaltes yra, kad is buteliuko kartais duodame - nutraukto MP arba misinuko, kai pritruksta.
Atsakyti
O as kartais nesuprantu ar mano kleckis pavalges jau ar ne doh.gif kartais jis ramiai zinda kokias 15-20min, o kartais pazinda kokias 10-15min ir pradeda kniurzeti, blaskytis, tai spjauna lauk krutti, tai griebia ja lyg butu para nevalges.O karta prie kruties isbuvo beveik 3val.(su pertaukom trumpom) jau lyg ir pavalges butu, bet ne rekia blaskos...tada daviau misinuko suvalge beveik visa doze ir ramiai uzmigo, taip ir nesupratau kas ivyko g.gif Kaip galima suprasti kad vaikelis jau pavalges?
Atsakyti
manoji kai pavalgo tai arba uzmiega arba paleidzia papuli ir guli palaimingai sypsodamasi smile.gif pirma menesi tai uztrukdavo apie pusvalandi, o valgydavo kas 1-1,5 . Siandien valgom po 10-15 min kas 3 val. ax.gif

Labai dekui uz raminancius zodzius, siandien viskas daug geriau ir mazyle rami ir mama jau isimiegojusi. Abi laimingos. thumbup.gif
Atsakyti
Mano iš pradžių valgydavo po 15-30 minučių. O dabar labai įvairiai kartais 5 minutes kartais 10.

Atsakyti
Maniškis valgo apie 45-50 min., kai kada ir iki valandos. Visa laimė, kad kas 4 valandas, nors realiai išeina 3 tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2008 04 19, 13:27)
Maniškis valgo apie 45-50 min., kai kada ir iki valandos. Visa laimė, kad kas 4 valandas, nors realiai išeina 3 tada smile.gif

manoji valgymu taipogi ilgai uzsiimdavo,labai panasiai doh.gif ,skirtumas tas,kad ir valgydavo kas kokia valanda blink.gif smile.gif
Atsakyti
Ak jau tas valgymas! doh.gif Mano pupuliukas valgo visiskai be rezimo.Gali kas valanda prasyt,o kartyais ir po tryju val nenori.Valgom apie 10-15 minuciu.Bet per ta laika mum reikia suspeti ir viska apziuret,ir kojas-rankas pamankstint! Ir,gudruole,aktyviai valgo,kol pienas lengvai siurbiasi.O kai jau reikia patraukt stipriau - meta ir ziuri man i akis.Tipo,mamyte,kas per netvarka!Kur pienas?! lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums užtenka 5-10 min. Pritraukę spjaunam lauk ir per prievartą atgal neįkiši schmoll.gif
Atsakyti
Kai buvo visai mažuliukė,MP valgė kiek kartų norėdavo 5-20min .O dabar jau suprantama rečiau prašo,bet laiko trūkmė nepakito. smile.gif
Atsakyti