Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

QUOTE(elele @ 2008 02 27, 09:18)
Dekui mamytes uz pasidalinta patirti, ramiau pasidare, tikiuosi nepakenks jai didelis kiekis pienelio. Ciulptuka bandem duoti, ne kas gavosi...spjauna ir rekia dar labiau. Tai ir gyvenu su savo pakabuku per diena  unsure.gif

na, dar nedaug laiko praejo wink.gif pasistenk atsipalaiduoti. kuo daugiau jaudinsies del lelytes, tuo labiau lelyte nervuosis ir nerami bus wink.gif tiesiog taip jau turi buti. jei neima ciulptuko - vadinas nori pienuko. kad atpilineja, gali but ne kad perdaug pienelio, o kad su refliuksu biskiuka ne viskas tvarkoj. tai nera siaubingai negerai, kai pradesi primaitint - tada susitvarkyt turetu.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 27, 10:27)
na, dar nedaug laiko praejo wink.gif pasistenk atsipalaiduoti. kuo daugiau jaudinsies del lelytes, tuo labiau lelyte nervuosis ir nerami bus wink.gif tiesiog taip jau turi buti. jei neima ciulptuko - vadinas nori pienuko. kad atpilineja, gali but ne kad perdaug pienelio, o kad su refliuksu biskiuka ne viskas tvarkoj. tai nera siaubingai negerai, kai pradesi primaitint - tada susitvarkyt turetu.

Nuosirdziai dekui wub.gif
Atsakyti
Maniske nuo pat gimimo po valanda ant papulio kabejo. Is pradziu nervinausi, galvojau, gal kas nors ne taip, bet paskui supratau, kad, matyt, taip mano mazylei reikia smile.gif Dabar ji pavalgo per 30-40 min. O as tiesiog megaujuosi tuo artumu ax.gif
Atsakyti
Maniskei dar tik dvi savaites,zindzia apie 10 min,bet reikalauja kas valanda laiko,bandziau duot ciulptuka,bet nepadejo,spjauna ir rekia kiek gali,tikiuosi veliau miegelio laikas pailges ax.gif
Atsakyti
o mes trunkam po 30-40 ir daugiau,nebelieka kito kaip po MP dar ir misinuka daduoti
Atsakyti
mums du menesiai bus greit..pradzioj po puse valandos uztrukdavo ..o dabar uztenka ir 10 minuciu..bet "fabrikelis"tuscias lieka ir zirniukas pavalges thumbup.gif
Atsakyti
Pradžioj mes pasisotindavome per pusvalandį, vėliau prieš naktį kartais valgydavome apie valandą ar ilgiau. doh.gif Dabar vėl užtenka 30 min. mirksiukas.gif
Atsakyti
O man būna dienelių kaip ši, kad net iš lovos neišlipi: maitini, žindi ir už soskiuką pabūni lotuliukas.gif o tikro soskiuko iš tolo nenori blink.gif
Atsakyti
Mano visada kol žindžiau krūtimi valgydavo apie pusvalandį, bigsmile.gif
Atsakyti
Na maniskis dabar valgo apie 7 min. smile.gif
Atsakyti
trumpiausiai - 5 min., ilgiausiai - 40 min.
viskas priklauso nuo vaiko nuotaikos ir noro kuo greičiau pasisotinti arba kuo ilgiau pakabėti ant papo biggrin.gif
Atsakyti
Mano pupa pavalgo per 15-20 min. smile.gif
Atsakyti