Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

Maniškė irgi nuo 10-15min., būna ir kartais per kokias 5 ar 8min. pavalgo.
Jau buvau išsigandus, kad gal per trumpai, bet matau, kad viskas ok. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-edita- @ 2008 01 16, 23:32)
manoji zinda ivairiai, kartais po 5-10 min. is vieno, 5min. is kito... o kartais net po pusvalandi, ispradziu intensyviai traukia, po to  tai verkia isikandusi speneli,istrauki ir verkia- atsirugsta,dar pazaidzia ir vel paverkia arba uzmiega... is pradziu nesuprasdavau kodel ji verkia isikandusi papuka, atrodo, kad ir atsirugo... ogi po to tik supratau, kad yra noras tik ciulpti, o verkia, nes  valgyti tai nebenori, zysti vis dar reikia, o pienas bega, kurio nuryti nenori... pabandziau tada tiute pasiulyti- tiko... dabar jokio verkimo nebera... ir patenkinta ir svoris auga....

Pas mus viskas taip paciai 4u.gif , as , kai jis po kazkiek laiko nervavosi ir spjaudavo kruti, bet po sekundes vel ja stverdavo, galvojau , akd gal pieno nera, bet jo budavo, tai paskui irgi supratau, akd jam tieiog ciulpti norisi, bet as tai duodu su papuku jam pazaisti, kol jis pavargsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o mano dukrelė krūtį žinda 20 - 30 min. Kartais ir dar ilgiau rolleyes.gif Labai dažnai bežysdama ir užmiega. Pasnaudžia kelias minutes ir vėl kimba į darbą. Skaitau mamyčių komentarus, kad jų mažiukai valgo po 5 - 10 minučių ir nelabai įsivaizduoju tokio trumpo proceso g.gif Nors visai norėčiau, kad ir manoji pavalgytų geričiau mirksiukas.gif , Bet yra taip kaip yra tongue.gif .

user posted image
Atsakyti
maitinu labai ivairiai, kartais 5 min. kartais 15min. pirmais men. tai ilgai apie 30 min.
Atsakyti
pirmom savaitem tevalgydavo apie 7min, dabar jau 10-15 min, tikriausiai poreikiai vaikui padidejo, vis galvodavau kad neprivalgo bet matau kad taip nera, nes kai tik pagimdziau iskart man sesutes sake vaikas valgo apie pusvalandi, nu as nesutinku tai individualu
Atsakyti
Manoji anksčiau valgydavo apie pusvalandį ir ilgiau, o dabar matyt jau didelė smile.gif ir valgo nuo 5 iki 15 minučių. Iš pradžių ir maniau, kad per trumpai ir primygtinai įsiūlydavau valgyti dar, tačiau nereikalingą pienelį atpylinėjo. Tad manau, kad užtenka ir tiek, nes akyse auga smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasidalinti patirtim kas kiek laiko maitinat? As bandau maitinti pagal poreiki, mums 3 sav. bet paskutinem dienom pasimeciau... mano angeliukas pavalgo, tai truka apie pusvalandi, bandom atsirugti, tai trunka apie 15 min, pabunam ir po pusvalandzio vel reikalaujam maisto. Kaip ir duociau as jai, negaila bet vaikas stipriai atpylineja, nebetelpa jai jau pienelis, o ji vis reikalauja ir reikalauja... Gydytoja liepe maitinti kas tris valandas, tipo permaitinau jau kudiki. Bet patikekit manim to riksmo, kuri sukelia mano lialius negaves papuko pagal savo poreiki, iskesti neimanoma... verysad.gif
Atsakyti
Maniskis tai apie 10min visada valgydavo ir dbr valgo pansiai. nes pienuko daug tai greitai uztraukia ir nuluzta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elele @ 2008 02 26, 22:33)
Gal kas galetu pasidalinti patirtim kas kiek laiko maitinat?

Man pirmaisiais mėnesiais panašiai buvo - jei nemiega, tai valgo. O miegodavo labai mažai... Man gydytoja pasakė, kad mamos pienuku permaitint neįmanoma - tai ir duodavauu, kiek norėjo. Būdavo ir valandą, ir pusantos prie krūties gulėdavo. Paskui numinga valandžiukę ir vėl viskas išpradžių. Bepigu gydytojai sakyt - kas tris valandos, kai tas padarėlis klykia kiek dvasios turi...
Atsakyti
QUOTE(elele @ 2008 02 26, 20:33)
Gal kas galetu pasidalinti patirtim kas kiek laiko maitinat? As bandau maitinti pagal poreiki, mums 3 sav. bet paskutinem dienom pasimeciau... mano angeliukas pavalgo, tai truka apie pusvalandi, bandom atsirugti, tai trunka apie 15 min, pabunam ir po pusvalandzio vel reikalaujam maisto. Kaip ir duociau as jai, negaila bet vaikas stipriai atpylineja, nebetelpa jai jau pienelis, o ji vis reikalauja ir reikalauja... Gydytoja liepe maitinti kas tris valandas, tipo permaitinau jau kudiki. Bet patikekit manim to riksmo, kuri sukelia mano lialius negaves papuko pagal savo poreiki,  iskesti neimanoma...  verysad.gif

mane dabar jauciu apmetys akmenimis...
bet pasakysiu kaip as manau. jei jauti kad vaikas pavalges ir papulio nori tik ramybei palaikyt - soske duok. as taip dariau, nes mano vaikas visa menesi pirmaji gyveno sitaip: pazindo valanda, tada imigo pusvalandziui ir vel valanda pusvalandis ir tt. kai atsirado soske, valanda nesutrumpejo ta ant papulio kabejimo, bet miegas pailgejo biskiuka ir siaip buvimas neprisisegus prie manes... bet kad per 10 min pavalgytu nebuvo taip sad.gif net per 30 min... rasiaus viska i knygute - laika kada ,,uzkibo" ir is kurios kruties ir kiek laiko ir pan... krutis rasiaus is kurios ima, nes man jos visad vienodos buvo - ar pamaitinau ar ne - abi tokios pat. tik pasinaudojus pientraukiu supratau ka reiskia tuscia krutis... nors visi reke, kad vaikas neistrauks tiek kiek pientraukis, ale pas mane atvirksciai buvo
Atsakyti
O aš kaškaip to laiko neskaičiavau kiek jis valgė blush2.gif Gal po 20 min, gal pusvalandį - šiaip reikia, kad ko daugiau lelius ištrauktų - geriau pienukas gaminsis wub.gif

Mano dukrytė taip pat kibo ant kruties, kol soskutės nedaviau. Ir vežymelyje rekė, nes norėjo mamos ir kruties... Tai kai ji buvo apie 8 men mes soskę "pametėm" - vietoj žinduko daviau krutį dar 10 minučių ir fsio ax.gif - taip ir liko gulėt po lova - specialiai neištraukiau. Dabar trupūti gailiosi, kad aplamai daviau - manau, kad po gimdymo (buvo biški streso jai )- ji buvo jautresnė, tai ir reikėjo jai mamytės daugiau. Būčiau žinojus tada, kad galima vaiką prie savęs saugiai prisirišt ir be skausmo nugaroje nešioti, būčiau auginus kitaip blush2.gif
Atsakyti
Dekui mamytes uz pasidalinta patirti, ramiau pasidare, tikiuosi nepakenks jai didelis kiekis pienelio. Ciulptuka bandem duoti, ne kas gavosi...spjauna ir rekia dar labiau. Tai ir gyvenu su savo pakabuku per diena unsure.gif
Atsakyti