Man pienelio ispradziu labai daug buvo, stipriai begdavo, tai dukryte pavalgydavo per 5 - 10 minuciu, o dabar per 3 min. apsisuka, bet va kartais dar nori pabuti su papuku ilgiau, siaip nevalgant paciulpti..
mano mazulis papuku po val nepaleidzia bet kai paaiskejo,ne zinda,o tik ciulpia,neistraukia pienuko,uztai taip ilgai.gydytoja sake-20min yra per akis vaikuciui
QUOTE(JolitaJ @ 2007 07 13, 20:08)
Pirmą mėnesį galima sakyti pragulėjau lovoj, nes pastoviai sūnelį laikiau ant papulių dabar mums daugiau nei du mėnesiai, tai dieną ir naktį pavalgo maždaug per 10-15 min. vakarais dar vis žaidžiam, valgo dažnai ir ilgai...
mano mergička turi tokius pat valgymo įpročius
Su kiekvienu mėnesiu Jūsų leliaus "siurbliukas" bus vis stipresnis ir pamatysit, kaip greit jis pasisotins. Pamenu pradžioje ir aš visą savo laisvalaikį praleisdavau su vaiku lovoje
Maniske valgo labai ivairiai,nuo 15 min iki 40 min,ziurint ko jai reikia,atsigert,pavalgyt,o gal tiesiog pabut salia. as neriboju laiko.
Maniškei greit 5 mėn. Ji žinda nuo 5 min iki pusvalandžio. JEi kažko susinervinusi tai ir iki 1 val papą įsitvėrusi laiko, bet man nesunku- bile tik jai gerai.
Manoji abžuoriukė visada pavalgydavo labai greitai,5 min. ir viskas.Net draugės man pavydėdavo,prie kitų vaikiukai prisikabinę būdavo ilgai.Pradžioje galvojau kad pieno trūksta,bet priaugdavo apie 1 kg.per mėn.
nuo pat gimimo užtenka 5-7 min.
maniske taip pat labai greit pavalgo per 5 min
QUOTE(Dalytė @ 2007 09 17, 11:34)
maniske taip pat labai greit pavalgo per 5 min
Mano mažoji irgi nuo trečio mėnesio valgo apie 5 min