Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

Man pienelio ispradziu labai daug buvo, stipriai begdavo, tai dukryte pavalgydavo per 5 - 10 minuciu, o dabar per 3 min. apsisuka, bet va kartais dar nori pabuti su papuku ilgiau, siaip nevalgant paciulpti.. ax.gif
Atsakyti
mano mazulis papuku po val nepaleidzia ax.gif bet kai paaiskejo,ne zinda,o tik ciulpia,neistraukia pienuko,uztai taip ilgai.gydytoja sake-20min yra per akis vaikuciui ax.gif
Atsakyti
Pirmą mėnesį galima sakyti pragulėjau lovoj, nes pastoviai sūnelį laikiau ant papulių doh.gif dabar mums daugiau nei du mėnesiai, tai dieną ir naktį pavalgo maždaug per 10-15 min. vakarais dar vis žaidžiam, valgo dažnai ir ilgai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolitaJ: 13 liepos 2007 - 18:09
QUOTE(JolitaJ @ 2007 07 13, 20:08)
Pirmą mėnesį galima sakyti pragulėjau lovoj, nes pastoviai sūnelį laikiau ant papulių  doh.gif dabar mums daugiau nei du mėnesiai, tai dieną ir naktį pavalgo maždaug per 10-15 min. vakarais dar vis žaidžiam, valgo dažnai ir ilgai...

drinks_cheers.gif mano mergička turi tokius pat valgymo įpročius blush2.gif
Atsakyti
Su kiekvienu mėnesiu Jūsų leliaus "siurbliukas" bus vis stipresnis ir pamatysit, kaip greit jis pasisotins. Pamenu pradžioje ir aš visą savo laisvalaikį praleisdavau su vaiku lovoje smile.gif
Atsakyti
Maniske valgo labai ivairiai,nuo 15 min iki 40 min,ziurint ko jai reikia,atsigert,pavalgyt,o gal tiesiog pabut salia. as neriboju laiko.
Atsakyti
Maniškei greit 5 mėn. Ji žinda nuo 5 min iki pusvalandžio. JEi kažko susinervinusi tai ir iki 1 val papą įsitvėrusi laiko, bet man nesunku- bile tik jai gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Manoji abžuoriukė visada pavalgydavo labai greitai,5 min. ir viskas.Net draugės man pavydėdavo,prie kitų vaikiukai prisikabinę būdavo ilgai.Pradžioje galvojau kad pieno trūksta,bet priaugdavo apie 1 kg.per mėn. smile.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo užtenka 5-7 min.
Atsakyti
maniske taip pat labai greit pavalgo per 5 min thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 09 17, 11:34)
maniske taip pat labai greit pavalgo per 5 min thumbup.gif

Mano mažoji irgi nuo trečio mėnesio valgo apie 5 min wub.gif
Atsakyti
Mano sūniukas irgi apie 5 min valgo ax.gif
Atsakyti