anksciau valgydavo apie 20-30 o dabar apsisuka per 10 min
vidutiniškai 15 min. Kartais ilgiau, kartais trumpiau.
manasis valgo 5 minutes. bet ar jis stipriai žinda ar ką nes pastoviai speniai sužaloti. Gydau ir gydau.
QUOTE(erikanas @ 2007 02 06, 21:39)
Mano maziuke pirmaji menesi valgydavo isties ilgai - nuo 30 min iki 1.5 val. Ir is abieju krutu. Tad isties kildavo klausimas, kaip ten tie vaikuciai per 20 min turi pavalgyti (cia pagal isminti is knygu) O dabar - vienam kartui uztenka vienos kruties. Diena valgo ilgiau, o nakti 5-10 minuciu, bet labai intensyviai, gali net 'girdeti', kokia srove traukia Taip kad - kiekvienam vaikuciui, manau, labai individualiai. Ir nereikia gasdintis, kad "per ilgai" ar "per trumpai" - jei gerai auga ir sypsos - vadinasi viskas gerai!
pritariu, mamyčių reikalas pasiūlyti, o jau kūdikiai valgys tiek kiek jam reikia
penkios min. Kai moki, ilgai netrunki
Dabar visi stebisi kai jis greit pas mane pavalgo iki 5 min. panasiai.
Pirmus men. mano maziukas valgydavo MP apie 30 min. ir ilgiau, o paaugus pasisotina per 10-5 min. Tik pries nakties miega dar pazinda apie 30 min.
Po kol kas valgo apie 30-45min,kas 2-3val.Ziuresim kaip bus toliau......
SU SV.VELYKOM!!!
BERNIUKAI GREICIAU PAVALGO-PER 5-7MIN.,LETESNI - IKI 10 MIN. APSKRITAI NEREIKETU MAITINTI ILGIAU NEI 20 MINUCIU,NES VAIKUTIS TIK SNAUDZIA PRIE KRUTIES IR SPENELIUS APGRAUZIA.TADA JAU KRUTIS DAROSI CIULPTUKO PAKAITALU, O MAMYTE-PAPULIO PRIEDU:NEI PAVALGYT YRA KADA,NEI I TUALETA.
JEI MIEGA PRIE KRUTIES,ZADINKITE,ARBA ATIMKIT KRUTI.
BERNIUKAI GREICIAU PAVALGO-PER 5-7MIN.,LETESNI - IKI 10 MIN. APSKRITAI NEREIKETU MAITINTI ILGIAU NEI 20 MINUCIU,NES VAIKUTIS TIK SNAUDZIA PRIE KRUTIES IR SPENELIUS APGRAUZIA.TADA JAU KRUTIS DAROSI CIULPTUKO PAKAITALU, O MAMYTE-PAPULIO PRIEDU:NEI PAVALGYT YRA KADA,NEI I TUALETA.
JEI MIEGA PRIE KRUTIES,ZADINKITE,ARBA ATIMKIT KRUTI.
QUOTE(-simona- @ 2007 02 18, 02:51)
pritariu, mamyčių reikalas pasiūlyti, o jau kūdikiai valgys tiek kiek jam reikia
nu va ir aš duodavau, kiek žįsdavo tiek leisdavau