Maniske per 10-15 min pavalgo.Nerimavau,kad per trumpai,nes skaiciau kazkur,kad apie pusvalandi turi valgyt.Bet matau,kad tai yra normalu
mano leliui 2men.sakykit mamytes uztenka vienos krutines vaikuciui zysti 10-15min.?maniskis jauciasi sotus kas 3val.valgo kartais kas 2.bet tik viena kruti ne abi.
QUOTE(belosneska @ 2007 01 10, 16:51)
mano leliui 2men.sakykit mamytes uztenka vienos krutines vaikuciui zysti 10-15min.?maniskis jauciasi sotus kas 3val.valgo kartais kas 2.bet tik viena kruti ne abi.
Tarpai tarp maitinimų normalus tai viskas gerai reiškia jam tiek pakanka Manoji kuo toliau tuo trumpiau maitinasi 5-7 minutes, bet kadangi svoris normaliai auga tai turbūt viskas ok. Pagaliau mažiau atpylinėja
Mano panelei užtenka 15-20 min kas 2 val. dieną ir tiek pat laiko kas 4 val. naktį. Tik vakarais ją maitinti reikia nešiojant ir supant ant rankų... Vargšė mano nugara...
Mano dukrelė valgo 6 min intensyviai, ir paskui mėgaujas kaip kokiu desertu...Paima speniuką, palaižo, nugeria pienuko ir keletą min.
Bet dažniausiai valgo apie 20min.
Būna, kad ir 1 val. ir 1,5 val...
Bet dažniausiai valgo apie 20min.
Būna, kad ir 1 val. ir 1,5 val...
QUOTE(Rrina @ 2006 11 10, 16:28)
Manau, tai kažkiek susiję su vaiko amžiumi. tik gimęs maniškis valgydavo po 30-40 min. Vėliau - apie pusvalandį (taip pat ir naktį ) Po 3 mėn. valgymas ryškiai sutrumpėjo, maždaug perpus trumpiau. Dabar (7,5 mėn.) pavalgo per 5-10 min.
tik maniske iki kokiu 2 men. isbudavo "pakibusi"ant papo ir valanda-pusantros. Kadangi maitindavau (ir tebemaitinu) guledama, nepatogumo tame nemaciau
mano mazoji aktyviai traukia apie 10 min,o po to pradeda zaisti.Na,tai as leidziu pazaisti dar kokias 10 min.,o paskui bandau nutraukti ta procesa ir sudominti kuo nors kitu,nes atitraukus nuo kruties dukryte daznai pareiskia nepasitenkinima
Mano maziuke pirmaji menesi valgydavo isties ilgai - nuo 30 min iki 1.5 val. Ir is abieju krutu. Tad isties kildavo klausimas, kaip ten tie vaikuciai per 20 min turi pavalgyti (cia pagal isminti is knygu) O dabar - vienam kartui uztenka vienos kruties. Diena valgo ilgiau, o nakti 5-10 minuciu, bet labai intensyviai, gali net 'girdeti', kokia srove traukia Taip kad - kiekvienam vaikuciui, manau, labai individualiai. Ir nereikia gasdintis, kad "per ilgai" ar "per trumpai" - jei gerai auga ir sypsos - vadinasi viskas gerai!
mano pupa nuo pat pirmu dienu iki dabar pasisotina per 5-10 min Kadangi mano pienelis labai lengvai teka (netgi sakyciau po spaudimu ) Uztat maze iki 5 men net nakti nesikeldavo valgyti - pasisotindavo vakarine pienuko doze iki ryto. O dabar jau keliasi 1-2 kartus per nakti pavalgyti MP.
Pastarąjį mėnesį mano mažulis irgi pavalgo per kokias 5-10 min., nors pirmus du mėnesius krūtį čiulpdavo l.ilgai. Pradžioje galvojau, kad kažkas yra negerai- gal pieno per mažai, nes savo vyresnįjį sūnų maitindavau apie 30 min. Tačiau gerai augantis mažulio svoris sako kai ką kita.
Manasis pavalgo per 15-20 minučių.