Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

Pirmas dienas tai nuo 20- 30 na dabar problemu nera nuo 10-15 minuciu. Na buna isimciu kai kartais neleidzia istraukti atrodo megaujasi ir uzmiega. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmais mėnesiais valgydavom iki pusės valandos, po to apie 20 - 10 minučių. O dabar apie 5 min.
Atsakyti
O tai kiek laiko iš tiesų turi valgyti. Maniškis labai mažiukas, mums liepė valgyti bent 0,5 val. Bet jis užmiega po 10 min. Tada tą 0,5 val. kankinuosi ir jį kankinu bandydama žadinti. Ypač naktimis košmaras sad.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 11 12, 18:26)
Ai, tie kūdikiai tai valgo kartasi visai ne tiek kiek knygose parašyta.
tongue.gif

Nu atleisk jiems - jie dar nemoka skaityti mirksiukas.gif , pasiskaitytų, žinotų kiek reikia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2006 12 15, 16:33)
O tai kiek laiko iš tiesų turi valgyti. Maniškis labai mažiukas, mums liepė valgyti bent 0,5 val. Bet jis užmiega po 10 min. Tada tą 0,5 val. kankinuosi ir jį kankinu bandydama žadinti. Ypač naktimis košmaras sad.gif

Mažiukas - tai svorio mažo gimė, ar dar visai "jaunas"?
Manasis gimė 3800g, tai valgydavo įvairiai - 20 - 30 minučių. Bet va taip, kad jau pats pamestų papą, taip "čpokt" su garsu jau paleistų, tai reikia 40 minučių, vakare.
Dieną greičiau pavalgo. DAbar jam tuoj bus pusė metų.
Aš guluos ant šono. Kitaip pavargstu. Nebent mašina važiuojam kur tolimam kely, tai tada irgi sėkmingai žinda.
o žinduko tai neima. schmoll.gif
Atsakyti
O mes labai skirtingai visada valgydavom, vidurkis-apie 10-15 min.
Atsakyti
Mano mažulis pavalgo labai greit per 10 - 15 minučių ax.gif
Atsakyti
mano mažylė maksimum 10 min., bet šiaip 5 min. ir viskas ax.gif
Atsakyti
mano pupuliukas, kol buvo 1-2men, valge ir po 1val ir po 30-40-20min smile.gif besibaigiant antram menesiui zindymo laikas pradejo trumpeti 15-20min, o kartais 10-15min. doh.gif bet kai dvieju menesiuku pasvere poliklinikoje, tai buvo priauges 1.300kg, tai ir nesusirupinau.
dabar jam 2.5men - vis dar maziukas,bet po skiepuku nuo gruodzio 11d. maitinasi isvis trumpai tik po 5-10 min ir mazdaug kas 2-3val., o kartais tik po 2-3-4 min valgo, bet as tada jam dazniau pati pasiulau, bet nevisada nori verysad.gif , jau retai buna, kad valgytu po 15min.... unsure.gif
seniau uzmigdavo prie kruties bevalgydamas, o dabar pavalgo, tai panesioju, kad atsirugtu, bet dazniausiai tai reikia ilgai nesioti ir dar po kelias min stengtis pamaitinti kol uzmigs... g.gif sausio 9d bus trys menesiukai tai eisim svertis, tai paziuresiu kaip auga... nors dabar ji stebiu ir matau, kjad kakuti daro beveik kaip ir pirmai ir siusina daug, tai turetu jam uztekti... bet vistiek vis nerimauju ar taip yra gerai??? g.gif
ka jus manote mamytes??? doh.gif
Atsakyti
mes irgi pradžioj valgėm30min, vakarinį ir iki valandos tempdavom biggrin.gif Po to laikas vis trumpėjo, kol valgydavom gal kokias 5-7 minutes smile.gif
Dar labai priklauso kaip mažylis traukia, manau, kiek jam reikia, tiek laiko jis ir valgo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliagpr: 28 gruodžio 2006 - 21:10
maniske valgo nuo 5 min iki 2 val. ir kartais kas 20 - 40 min, nezinau nuo ko tai priklauso, bet kartais netgi matau, kad jai reikia ne valgyt, o tiesiog papulio, kaip zinduko, nes zinduko ji nepripazysta nuo pat gimimo smile.gif
Atsakyti
Maniškė valgo pasigardžiuodama lotuliukas.gif Tai užtrunka įvairiai dažniausiai 30min. smile.gif o šeip per pusryčius apie 10min. per pietus 15-20min. o paer vakarienę 30-40min. Tai su įvairinimais ir gyvenam valgom kas 1val. Naktį kas 3 arba 2val. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš tiesiog aš: 31 gruodžio 2006 - 14:26
Maniškis tai valgo labai įvairiai: kartais 5 min. kartais 40 min. Pastebėjau, kad jei prieš užmiegant daugiau prisivalgo ir iš abiejų krūtų, tai ilgiau ir pramiega, net iki 6 val. O dieną valgo kas 1-2,5 val.
Aš tai pavydžiu toms, kurių vaikai naktį miega ir valgyti neprašo smile.gif
Atsakyti