diena valgo 20-40 minuciu, o nakti 10-15
Manau, tai kažkiek susiję su vaiko amžiumi. tik gimęs maniškis valgydavo po 30-40 min. Vėliau - apie pusvalandį (taip pat ir naktį ) Po 3 mėn. valgymas ryškiai sutrumpėjo, maždaug perpus trumpiau. Dabar (7,5 mėn.) pavalgo per 5-10 min.
Ai, tie kūdikiai tai valgo kartasi visai ne tiek kiek knygose parašyta.
Manau, kad ir 30min yra pakankamai normalus laikas pavalgymui. O jei su pažaidimais ir pan - tai iš tiesų galima ir daaaug ilgiau.
Mano kol mažos buvo, tai susidėdavau pagalves ir sėdėdavau 'prisikabinus': pavalgydavo, pamiegodavo, vėl patraukdavo ...
Atsimenu per tą laiką ir KĮŽ finalas praeidavo
Manau, kad ir 30min yra pakankamai normalus laikas pavalgymui. O jei su pažaidimais ir pan - tai iš tiesų galima ir daaaug ilgiau.
Mano kol mažos buvo, tai susidėdavau pagalves ir sėdėdavau 'prisikabinus': pavalgydavo, pamiegodavo, vėl patraukdavo ...
Atsimenu per tą laiką ir KĮŽ finalas praeidavo
Mano dukrytė nepriklausomai nuo paros laiko valgo 20-30 min
Mano pupa ir valgydvo ivairiai budavo 10-15min.budavo 20-30 ir daugiau.
Dabar dazniausiai 20-30min.
Siaip kaikurie mazyliai ir per 5min.pavalgo.
Beto kiek zinau kudikiai ispradziu valgo,o po to tiesiog tenkinasi artumu ir t.t
Mama_anarchija,mano pupa ir zinduku nepripazindavo,o dabar zindukas jai kaip zaislas.
Dabar dazniausiai 20-30min.
Siaip kaikurie mazyliai ir per 5min.pavalgo.
Beto kiek zinau kudikiai ispradziu valgo,o po to tiesiog tenkinasi artumu ir t.t
Mama_anarchija,mano pupa ir zinduku nepripazindavo,o dabar zindukas jai kaip zaislas.
Mano zuikutis kol mažiukas visai buvo, tai žįsdavo net 30 min. Iš abiejų krūtų, tvarkingai...Dabar tai per 10 min. vieną krūtį ištuština ir gerai.
pirmas dvi savaites nieko kito nedariau kaip tik gulejau su savo dukryte, zisdavo apie valanda, ir taip kas 3-4 val.
Mazylei augant zindymo trukme vis trumpeja, dabar, kai jai 3,5 men, pavalgo per 7-10 minuciu.
Mazylei augant zindymo trukme vis trumpeja, dabar, kai jai 3,5 men, pavalgo per 7-10 minuciu.
Mano vaikinukas pavalgo per 5 minutes Paturbintai Anksčiau valgymas užtrukdavo ilgiau,nes per tą skubėjimą prirydavo oro,pradėdavo springti-reikdavo nešioti,raminti Dabar valgo dažnai ,kas 1,5-2val ir greitai
Mano mažulė valgydavo nuo 5 iki 30 min, kartais būdavo ir po valandą, o dabar 10-15 min. Kadangi daug atpylinėjam tai gydytoja sakė kad persivalgo (svorio priauga normaliai) ir nerekomendavo duoti ilgiau nei 10 min.
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 06, 18:51)
Mano zuikutis kol mažiukas visai buvo, tai žįsdavo net 30 min. Iš abiejų krūtų, tvarkingai...Dabar tai per 10 min. vieną krūtį ištuština ir gerai.
Mano vaikas panasiai valge [-o]
Ka as galiu pasakyti, gerai jums.
Manoji valge po 1,5valandos is vienos puses. Tai maitinimas trukdavo apie tris valandas. Po to ji dazniausiai verkdavo , nes alkana buvo . Daug ka isbandziau, kad pienuko padaugetu, kad maitinimas netruktu taip ilgai. Gydytojai patare pradeti duoti misinukus. Dabar lelytei 3men, as jau nebemaitinu.
Manoji valge po 1,5valandos is vienos puses. Tai maitinimas trukdavo apie tris valandas. Po to ji dazniausiai verkdavo , nes alkana buvo . Daug ka isbandziau, kad pienuko padaugetu, kad maitinimas netruktu taip ilgai. Gydytojai patare pradeti duoti misinukus. Dabar lelytei 3men, as jau nebemaitinu.