Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo trukmė, kiek minučių žindote

QUOTE(laumike @ 2006 09 19, 23:16)
O aš jau ir nebežinau ką galvoti. Dukrytei beveik 4 savaitės, o jau kelinta diena valgo ištisai visą dieną  schmoll.gif  verysad.gif , pamiega porą kartų per dieną po 20, 30 min. Naktį geriau - 3 val. išmiega, paskui apie 2 val. o paskui kas 1 val. ar pusvalandi keliasi. bet man baisiausia tai kad dieną visą taip ir valgo. Rodos dar tokia maža, tai ir miegot nemažai turėtų, o ji nemiega, alkana vis...nors pienelio atrodo yra. Nebežinau, ar čia dar kankintis, ar primaitinti reiktų  g.gif  ??

As sakyciau, kad gal tai pienuko krize, kurios trunka nuo 2 dienu iki dvieju savaiciu. Jei esi linkusi pasikankinti vardan to, kad ilgai ir sekmingai maitintum MP, tai tada neprimaitink. Jei manai, kad bus gerai ir misinukas, tai tada pradek primaitinima.
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 09 20, 17:24)
As sakyciau, kad gal tai pienuko krize, kurios trunka nuo 2 dienu iki dvieju savaiciu. Jei esi linkusi pasikankinti vardan to, kad ilgai ir sekmingai maitintum MP, tai tada neprimaitink. Jei manai, kad bus gerai ir misinukas, tai tada pradek primaitinima.

Aciu uz patarimus 4u.gif . Greiciausiai taip ir buvo -pienuko krize. Misinuka nusipirkau, bet nedaviau, gal ir neprireiks, nes vakar jau zymiai geriau buvo, ir pamiegojom ir valgem daug maziau, ir nakti puikiai laikemes, ir dabar saldziai miegam pavalge. tai tikiuosi viskas susitvarkys smile.gif dekoju
Atsakyti
Mūsų Saulytė nuo gimimo valgydavo po 2, 3val., o tarp valgių darydavo maksi 2valandas. Ir taip visą parą. Atrodo stogas važiuodavo - atsiguli ir guli, nes išsedėt šitiek laiko būdavo neįmanoma.
Naktį baisiausia,kai akys pačios limpa. Neslėpsiu būdavo ir užmigdavau. Atsikeli ir nesupranti,kas įvyko.
Bandžiau viską. Ir žinduką įkišt,kai užsnūsta, ir tiesiog ištraukus šalia pagulėt. Tačiau bandant atsitraukti, ji pabusdavo ir vėl reikalaudavo.
Skundžiausi mamai. Ji iš savo patirties sakydavo,kad reikia nutraukti, pamaitint ir bus ramu.
Tačiau aš, tas avinukas, užsispyręs aiškinau,kad reikia natūraliai maitinti...
Ir ką, kai vieną dieną (po poros mėnesių) nusipirkau pientraukį,nes turėjau išeiti apsigint magistrinį, viskas baigėsi.
Dar prieš keliatą dienų iki ginimo pradėjau mokyti prie buteliuko (sunkiai sekės). Tačiau kai pamačiau,kad vaikas ne tik greitai pavalgo,bet ir vėliau būna ramus, nusprendžiau mesti lauk mintį apie natūralų maitinimą.
Taip ir prasidėjo mūsų pienelio nutraukinėjimas.
Ir džiaugiuosi iki šiol nutraukinėdama pienelį. biggrin.gif
Visom patarčiau nesikankinkit, jei jūsų vaikutis tinginiukas, kaip mano, nutraukite su kokybišku pientraukiu. Pienuko nuo to tikrai nesumažės, o tarp vaiko ir jūsų artimas ryšys taip pat sustiprės, nes jus būsite laiminga ir pailsėjusi.
Sėkmės visoms maitinančioms.
Atsakyti
Musu mazoji pacioj pradzioj ir po 2-3 val valgydavo, o dabar apie 15min. O kai nori jau miegelio tai kol uzmiega apie 30min 4u.gif
Atsakyti
pasidalinkite patirtimi, kiek laiko jusu kudykiai valgo?

maniskis baigia mane ishmust ish vezhiu. pasiskaiciau kad 15-25 min normalus "pietus". o maniskis... ish pradziu jo norma gerai jei 10 min siekdavo, veliau jau tarsi 25... dabar nauja mada - mamos krutines be 40 min nepaleidzia. kaip elgiasi jusu mazheliai?
Atsakyti
Mano dukruze valgo 40 minuciu-1,5 valandos, kaip kada..ir taip kas 3-4 valandos.
Atsakyti
1.5 val? blink.gif

kaip nugara?.. as jau po pusvalandzio jauciuosi issekus.
Atsakyti
Nėra jokių konkrečių rėmų, kiek turi trukti maitinimas. Svarbiausia- atsižvelgti į vaikelio norus. Maniškė valgo kada nori ir kiek nori, iš ryto atsikelia mieguista ir žinda neilgai, nuo 15 iki 20 min. Antrą dienos pusę įsivažiuoja ir prakaba ant krutinės po 40 min ar net valandą. Kol ją užmigdau, tai žindau vos ne 2 valandas, nes per tą laiką jį spėja ir pažaisti, ir paverkti, ir pakakoti, ir pavalgyti biggrin.gif
Kad būtų patogu, maitinu ją tik gulėdama ant sofos, apsidėjusi pagalvėm:)
Atsakyti
mama anarchija> o pieno buna? ar tik kaip zhinduku vaikutis zhaidzia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karra: 02 lapkričio 2006 - 13:03
QUOTE(karra @ 2006 11 02, 14:00)
mama anarchija> o pieno buna? ar tik kaip zhinduku vaikutis zhaidzia?

Šiaip pienelio netruksta, bet prieš pat miegą žaidžia labiau kaip su žinduku (tikrų žindukų neima). Man netrukdo, aš teliką žiūriu, ar skaitau, vyras nugarą pakaso- taip ir kaifuojam, kol užmiegam biggrin.gif
Aišku, jeigu pučia pilvelį, ar yra kokia problemėlė, viskas atrodo ne taip idiliškai smile.gif
Atsakyti
Man nugaros neskauda, nes maitinu guledama, tik va sonus tai paskausta...
Atsakyti
maniškis valgo nuo 5 iki 15 min. Va o jei nori nusiraminti, gali ir ilgiau, bet tada jau jauti, kad nepietauja, o tik žaidžia lotuliukas.gif , nes nesijaučia, kad rytų pienelį, tada atimu tongue.gif žaidimų draugą biggrin.gif ir vaikis turi užsiimti kuo kitu.
Atsakyti